- 27 Ocak 2022
- 243
- 59
Ovitrelle catlatma iğnesi vurulduktan sonra döllenme gerçekleşmemişse 14 gün içinde minimum regl olunuyor. Ondan diyorum regl olucak gibi hissediyorum.ayrıca gün önceden neden regli olasın ? Yerleşme kanaması da olabılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovitrelle catlatma iğnesi vurulduktan sonra döllenme gerçekleşmemişse 14 gün içinde minimum regl olunuyor. Ondan diyorum regl olucak gibi hissediyorum.ayrıca gün önceden neden regli olasın ? Yerleşme kanaması da olabılır
Bende de var öyle sinden bı de görümcem var bir de kaynana bermuda şeytan üçgeni gibiler Allah şerlerinden korusunYa zaten nedir bu elti olayi anlamis deglim bitane kaynim bitanede eltim var igrenc birisi cikti neyse suan hamile bi hoppa diye havalara atmadiklari kaldi bide bana menepozlu demesinlermi piskolojimle cok oynaniyor cok suan.. ama allah bir nasip etsede hepsi G*t olsa keske
nereye attın resim yok burada .at bakalım belki biz görürürz . Stres yapma bı sakın ol
Buse burayada yükledim özelden de attım.yukarıda yazdığımı okudunuz mu . Önce sakin ol . Test al kan verme şuanda ve gıt yap regli günün ne zamandı ?
bende bu ay femara ıstıycem ılk yumurta takıbım olacakRegl 3 cu günü femara çift 5 gün sonrası 10.gun 20mm 1 yumurta ovitrelle catlatma iğnesi 36 saat sonra ilk 2 gün hergun ilişki sonrası 1gun arayla...
nereye attın resim yok burada .at bakalım belki biz görürürz . Stres yapma bı sakın ol
Ama bu testler çok küçük değerleri bile ölçüyor bilmiyorum bole ikilemde kalmak çok can sıkıcı gerçekten stresten başka birsey değil...ben cok hafif bır cızgı görüyorum ama bak keske slmeseydım benımde böyleydı
Hadi hayirlisi olsun canim saatinde hep al ayni saat alinca daha etkisi oluyorbende bu ay femara ıstıycem ılk yumurta takıbım olacak
ınsallah kuzum, tamam dırHadi hayirlisi olsun canim saatinde hep al ayni saat alinca daha etkisi oluyor
Başka randevu al çatlatma iğnesi günün geçip ayın telef olmasın sonraKızlar merhabalar bende bu ay başladım bu ilaca evliliğimde 3 yıl bitti pko Lyum bende hormon testi yaptı temiz çıktı kist te yok dedi kendiliğinden adet olamadım hiç bu arada hep ilaçla onu dA çok kullanmadım kullandıkça gelirdi ama bakalım bekliyorum kilo dA var gerçi bende bilmiyorum umudumu kaybetmedim hiç ama 6 gün kullan gel dedi info şase de vermişti bitti tam gidicem doktorum covid oldu haftaya Pazartesi gidecem yumurtalarım Allah’a emanet ne oldu bilmiyorum kendimi tavuk gibi hissediyorum
Büyük ihtimalle gitti yumurtaları kontrol edecekti çatlatma iğnesi dememişti hiç daha ikinci gidişim olacaktı ayrıntıları Pazartesi görüşecem inşallah kiste dönmemiştir tamda bilmiyorum gidişatı yumurtalara bakıp çatlatma iğnesi mi yapıyorBaşka randevu al çatlatma iğnesi günün geçip ayın telef olmasın sonra
Evet yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi veriyor iğneden 36 saat sonra çatlama oluyor iğneden 1 gün önce ve 1 gün sonra ilişki öneriyolar sen değerkendir inş kendiliğinde n çatlamış olsunBüyük ihtimalle gitti yumurtaları kontrol edecekti çatlatma iğnesi dememişti hiç daha ikinci gidişim olacaktı ayrıntıları Pazartesi görüşecem inşallah kiste dönmemiştir tamda bilmiyorum gidişatı yumurtalara bakıp çatlatma iğnesi mi yapıyor
İnşallah çok teşekkür ederimEvet yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi veriyor iğneden 36 saat sonra çatlama oluyor iğneden 1 gün önce ve 1 gün sonra ilişki öneriyolar sen değerkendir inş kendiliğinde n çatlamış olsun
Bende senin gbiyim ilacsiz olamiyrm pko var ve kilo cocuk istiyoz icm disim ilac oldu ..Kızlar merhabalar bende bu ay başladım bu ilaca evliliğimde 3 yıl bitti pko Lyum bende hormon testi yaptı temiz çıktı kist te yok dedi kendiliğinden adet olamadım hiç bu arada hep ilaçla onu dA çok kullanmadım kullandıkça gelirdi ama bakalım bekliyorum kilo dA var gerçi bende bilmiyorum umudumu kaybetmedim hiç ama 6 gün kullan gel dedi info şase de vermişti bitti tam gidicem doktorum covid oldu haftaya Pazartesi gidecem yumurtalarım Allah’a emanet ne oldu bilmiyorum kendimi tavuk gibi hissediyorum
Hadi hayırlı olsun canım.Kızlar merhaba, bana da bugun doktorum femera verdi, herhangi birşey cıkmadı cok sukur ama olumlu sonuc olmayınca, bu ay bunu kullan dedı 5 gun kullan ctesı bı gel bakalım dedi. Insallah hepımız tez vakıtte saglıkla bebeklerımıze kavusuruz