• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

Hala geçmedi öksürüğün falan tüh. hahahaha yok olacak illa ki düşünüyorum deseydin 😂 😂 aynen canım sor bakalım ne dicek doktorun ay inşallah olurda çekmez 😂
Hahahahha pat diye düşünüyorum dedin kadın neye uğradığını şaşırdı😂😂😂 bakalım bu ay neler bekliyor bizi 😅

Aynen öyle oldu bende şaşırdım geçen ay 12.gün iğne yapıldı artık ne zaman çatladı bilmem bu ay 10.günde kendisi hayırlısı olsun bakalım
İyi gelişmiş😂😂 iyi beslemişssin😂😂 famera devam ben cuma gideceğim bakalım

İyi gelişmiş😂😂 iyi beslemişssin😂😂 famera devam ben cuma gideceğim bakalım
Aynen bu ay iyi baktım gerçekten çok sağlıklı beslendim kefir, yoğurt, yumurta, keçiboynuzu, hayıt tohumu, adaçayı içtim öncesinde adetliyken😂😂😂 hadi bakalım ne kadar olacaklar yumoşlar

Aynen bu ay iyi baktım gerçekten çok sağlıklı beslendim kefir, yoğurt, yumurta, keçiboynuzu, hayıt tohumu, adaçayı içtim öncesinde adetliyken😂😂😂 hadi bakalım ne kadar olacaklar yumoşlar
Oyyy maşAllah ben dikkat etmiyorum 😂😂😂

Yeme yeme sağlıklı şeyler ye çok etkiliyor o da iyileş kendine gel😅
Bugün gittim doktora 14 mm olmuş tek yumurtalık pazartesi gel çatlama iğnesi vuralım dedi salıda aşılama olucakmış 🤗 bakalım nasıl bir işlem

Bugün gittim doktora 14 mm olmuş tek yumurtalık pazartesi gel çatlama iğnesi vuralım dedi salıda aşılama olucakmış 🤗 bakalım nasıl bir işlem
Ayyy hadi bakalım canım hayırlısı olsun. Bana daa haber ver nasıl olduğunu da anlat merak ettim ay heyecanlandım. Bugün adetin kaçıncı günü peki

Ayyy hadi bakalım canım hayırlısı olsun. Bana daa haber ver nasıl olduğunu da anlat merak ettim ay heyecanlandım. Bugün adetin kaçıncı günü peki
10.günü heralde tam 14.günü ovulasyon oluyor bende o günde aşılama oluyor 😅

Canım nasılsın nasıl gidiyor ?
Ben yarın iğne için doktora gideceğimde nasıl bi iğne çok ağrı yapıyormu ?
İyi canım valla bu ay anlamadım iğne olmadım ya. İğne olduğumda gaz sancı ağrı kasıklarımda oluyordu ama öyle dayanılmayacak gibi değil ara ara gelip giden bir ağrı.

İyi canım valla bu ay anlamadım iğne olmadım ya. İğne olduğumda gaz sancı ağrı kasıklarımda oluyordu ama öyle dayanılmayacak gibi değil ara ara gelip giden bir ağrı.
Anladım bazı kişilerde aşırı ağrı yapmışta ondan dolayı merak ettim bende 🤗

Back