Amin aminn inşallah canım:)) Valla ben bugün bakıp alıcam açıkçası onunla da kendim evden kontrol edicem kırmızı olduğu an doktoru beklemeden yaparmAllah yardımcın olsun yardımcımız olsunne zaman gelmek isterse o zaman gelcek bebiş bu ay belki ovülasyon testlerinden alabilirim çok mantıklı geldi bana
Hayırlısı olsun canım. Ben de çok üzüldüm bu ay hala daha adet olamadım üstelik. Bu ay yine kürlere başlıcam inşallah yumurta tembelliği var demişti doktor. Yumurta kalitesini artıran kür uygulucam nasipte varsa olur inşallah.Yok canım estağfurlllah olur mu öyle şey. Biz de 4.senemize giricez ilk sene pek üstünde durmadık ama korunmadıkta. dediğim gibi 9 ay sonra hamile kaldım ama bizde tatildeydik döndük yollarda senin dediğin gibi tam tutunma zamanı arabayla biraz hızlı giderken bi olay yaşadık neyse sonra baktım hamileyim ama değerim 2 katı artmıyor dış gebelik dediler iğne ile düşürdüler ondan sonra 1 sene bekledik olsun diye olmadı rahim filmi çekildim sağ tüpüm de tıkanıklık çıktı dış gebeliğe bağlı onu ilaçla açtılar hala daha olmadı hani hsg den sonra kolay olur dediler bir kere kaldın kolay olur dediler ama olmadı.Bizde şimdi bu yola devam ediyoruz hayırlısı bakalım.
Aynen canım bende hayıt ekstresi aldım onu içicem eşime de keç boynuzu yapıyoruz. Bakalım dediğin gibi nasipte varsa olurHayırlısı olsun canım. Ben de çok üzüldüm bu ay hala daha adet olamadım üstelik. Bu ay yine kürlere başlıcam inşallah yumurta tembelliği var demişti doktor. Yumurta kalitesini artıran kür uygulucam nasipte varsa olur inşallah.
HahahahahahAmin aminn inşallah canım:)) Valla ben bugün bakıp alıcam açıkçası onunla da kendim evden kontrol edicem kırmızı olduğu an doktoru beklemeden yaparm
Valla bilmezse ben öğreticem seve seveHahahahahahay şu yaptıklarımızı ilerde bilcekmi acaba çoluk çocuk
Canım merhaba hastaneden çıktım şimdi famera verdi bana da
Canım merhaba hastaneden çıktım şimdi famera verdi bana daValla bilmezse ben öğreticem seve seve
Hayırlı olsun canımCanım merhaba hastaneden çıktım şimdi famera verdi bana dasonra çatlama iğnesi sonrada aşılama yapıcakmış
Çatlama iğnesinden sonra ilişki yerine aşılama oluyormuş eşimin spermini işte iyi olanları bana enjekte ediorlarmış ilHayırlı olsun canımçatlatma iğnesi tutmazsa bu aydan sonra mı aşılama yapacak belli bir süre verdi mi? Bende yarın gidicem pazartesiden beri kullanıyorum ilacı bakalım ne oldu ne bitti
He direk onu deneyecek anladım canım hadi hayırlısı ol zamanÇatlama iğnesinden sonra ilişki yerine aşılama oluyormuş eşimin spermini işte iyi olanları bana enjekte ediorlarmış il5 gün famera kullan dedi pazar günü başlicam fameraya
Birlikte alırız güzel haberleri inşAllahHe direk onu deneyecek anladım canım hadi hayırlısı ol zamanbu ay haberi alırsın inşallah
Amin amin inşallahBirlikte alırız güzel haberleri inşAllah
Ben cuma günü gidiceğim 18/22 arasında büyüyüp çatlamıştır seninkiCanım naber nasılsın?
Ne yaptın var mı gelişme? Ben bugün gittim tekrardan adetin 8. günü 14mm di bugün 12. günü baktı doktor kendisi çatlamış çatlatma iğnesine gerek kalmamış dedi. Bu ay iğne olmadan halloldu çok şükür.
Evet canım cumartesi 14 mm di büyük ihtimalle 18 olmuştur pazartesi günü çünkü pazar akıntım oldu dünde biraz vardı bugn yok bu ay erken çatladı adetin 10. günüydü dün.Evet gün aşırı ilişki dedi bakalım dün de oldu olmadı arası ya çok sanki gitmedi gibi. birde 1 saat yat ayaklarını kaldır birde ped tak geri gelmesin dedi. Aşılama yapmadı şimdi kendi de çatlayınca gerek duymadı sanrıım dahaBen cuma günü gidiceğim 18/22 arasında büyüyüp çatlamıştır seninkiGün aşırı ilişkimi dedi ? Aşılama yapmadı dimi ?
Hmmm anladım benim doktorda diyodu yarım aaat falan kalkma diye hadi bakalım inşAllah olur bu ayEvet canım cumartesi 14 mm di büyük ihtimalle 18 olmuştur pazartesi günü çünkü pazar akıntım oldu dünde biraz vardı bugn yok bu ay erken çatladı adetin 10. günüydü dün.Evet gün aşırı ilişki dedi bakalım dün de oldu olmadı arası ya çok sanki gitmedi gibi. birde 1 saat yat ayaklarını kaldır birde ped tak geri gelmesin dedi. Aşılama yapmadı şimdi kendi de çatlayınca gerek duymadı sanrıım daha
Bende sevmiyorum öyle yatmayı ama dün kalkamadım biraz bakalım artık hayırlısı. İnşallah canım ya amin.. Valla bende anlamadım çatlamıştır inşalah. İlk iğne ilaç kullandığımda 15. gün vurudum geçen ay 12. gün vuruldum bu ay sadece ilaç ile kendisi 10. günde çatladı bakalım bir gelişme var heraldeHmmm anladım benim doktorda diyodu yarım aaat falan kalkma diye hadi bakalım inşAllah olur bu ayevet erken olmuş senin ben famera 3.günü bugün
Hahahah inşAllah valla bende bugün göğüs hastalıklarına gittim zatüre için bir hafta daha antibiyotik verdi bu ay düşünme dedi hamilelik yok dedim düşünüyorumBende sevmiyorum öyle yatmayı ama dün kalkamadım biraz bakalım artık hayırlısı. İnşallah canım ya amin.. Valla bende anlamadım çatlamıştır inşalah. İlk iğne ilaç kullandığımda 15. gün vurudum geçen ay 12. gün vuruldum bu ay sadece ilaç ile kendisi 10. günde çatladı bakalım bir gelişme var heralde
Hala geçmedi öksürüğün falan tüh. hahahaha yok olacak illa ki düşünüyorum deseydinHahahah inşAllah valla bende bugün göğüs hastalıklarına gittim zatüre için bir hafta daha antibiyotik verdi bu ay düşünme dedi hamilelik yok dedim düşünüyorumbakalım cuma gidince sorucam doktora çünkü 10 gün sonra gel röntgen çekelim dedi hamilelik olursa çekemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?