- 4 Temmuz 2018
- 3.230
- 4.692
- 133
Aynen öyle bende öyle düşünüyorum. Eşime de öyle diyorum geleceği zamanı kendi seçecekHayırlısı bence,bebek gelecegı zamanı bılır derler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle bende öyle düşünüyorum. Eşime de öyle diyorum geleceği zamanı kendi seçecekHayırlısı bence,bebek gelecegı zamanı bılır derler
Negatif kan sonucumAynen öyle bende öyle düşünüyorum. Eşime de öyle diyorum geleceği zamanı kendi seçecek
Hadi ya tüh üzüldüm..Demek ki gelecek aya kaldı hayaller..Ben de sabah gittim doktora baktı kist falan yapmamış ilaç o yüzden yeniden başlayacağız tedaviye dedi sabah akşam femara verdi. Bu tedavi 6 en fazla 6 ay devam eder dedi sonra olmazsa başka bir şeye yönlendirecek sanırım. Bu 3.ayım olacak inşallah bu ay olurNegatif kan sonucum
Negatif
nasıl iğne tedavisi dememişmiydi valla öksürükten uyuyamadım dünkü serum bişeye yaramadı şimdi göğüs hastaşıklarına geldim ayy adet olunca tekrar kadın hastalıklarına gelirim hastaneyle kanka olduk famerayı gene 5 gün mü verdi ?Hadi ya tüh üzüldüm..Demek ki gelecek aya kaldı hayaller..Ben de sabah gittim doktora baktı kist falan yapmamış ilaç o yüzden yeniden başlayacağız tedaviye dedi sabah akşam femara verdi. Bu tedavi 6 en fazla 6 ay devam eder dedi sonra olmazsa başka bir şeye yönlendirecek sanırım. Bu 3.ayım olacak inşallah bu ay olur
Valla iğneyle alakalı bir şey demedi canım başla cuma gel yada cumartesi dedi. bende cumartesi geliyim dedim çalışmıyorum o gün rahat olur çünkü. Ona göre bakacak sanırım.Artık sıkıldım bende saldım zaten umrumda değil bu ay da olmazsa bırakıcam. Ben aralık ayından beri öyleyim arkadaşım orda çalışıyor dedim yarı hissesini ver bana İyi yapmışsın bende gitmiştim daha önceden zatürre geçirdiğim için korkmuştum ama bir şey çıkmadı çok şükür sende de çıkmaz inşallah.Sen nerde yaşıyordun canım ben yeni doktor arıyorum da kendime nasıl doktorun memnun musunnasıl iğne tedavisi dememişmiydi valla öksürükten uyuyamadım dünkü serum bişeye yaramadı şimdi göğüs hastaşıklarına geldim ayy adet olunca tekrar kadın hastalıklarına gelirim hastaneyle kanka olduk famerayı gene 5 gün mü verdi ?
İstanbuldaa akciğer flimi çektiler şimdi bakalım hoca bakıcak birazdan valla doktorumdan memnunun en son işte dedi biraz daha deneyelim demişti yok dedim hani bi sonra ki aşamaya geçelim dedi biraz maliyetli dedi skntı yok dedim özel çünkü ve sigorta karşılamıyormuş iğneleri.. bu ay iğneye başlar diye düşünüyorumValla iğneyle alakalı bir şey demedi canım başla cuma gel yada cumartesi dedi. bende cumartesi geliyim dedim çalışmıyorum o gün rahat olur çünkü. Ona göre bakacak sanırım.Artık sıkıldım bende saldım zaten umrumda değil bu ay da olmazsa bırakıcam. Ben aralık ayından beri öyleyim arkadaşım orda çalışıyor dedim yarı hissesini ver bana İyi yapmışsın bende gitmiştim daha önceden zatürre geçirdiğim için korkmuştum ama bir şey çıkmadı çok şükür sende de çıkmaz inşallah.Sen nerde yaşıyordun canım ben yeni doktor arıyorum da kendime nasıl doktorun memnun musun
Ayyy banada zatüre başlangıcı olabilir dediii antibiyotik falan verdi şaka gibiValla iğneyle alakalı bir şey demedi canım başla cuma gel yada cumartesi dedi. bende cumartesi geliyim dedim çalışmıyorum o gün rahat olur çünkü. Ona göre bakacak sanırım.Artık sıkıldım bende saldım zaten umrumda değil bu ay da olmazsa bırakıcam. Ben aralık ayından beri öyleyim arkadaşım orda çalışıyor dedim yarı hissesini ver bana İyi yapmışsın bende gitmiştim daha önceden zatürre geçirdiğim için korkmuştum ama bir şey çıkmadı çok şükür sende de çıkmaz inşallah.Sen nerde yaşıyordun canım ben yeni doktor arıyorum da kendime nasıl doktorun memnun musun
Hangi doktor canım avrupa yakasında mısın? Benim ki 6 ay bu tedavi uygulanır ondan sonra başka tedaviye geçilir dedi bu ay. Zaten bende kendime bu ay da deneyelim ona göre yol alıım diye kafaam da oluşturmuştum. Valla böyle de maliyet ilacı iğnesi sürekli muayenesi sonra kan vermesi fark etmiyor ki. Bu çocuklar daha doğmadan bu kadar masraflı. Zaten bende özele gidiyorum aynen karşılamıyor maalesef ve baya pahalı Allah yardımcımız olsun artık ne diyelim.İstanbuldaa akciğer flimi çektiler şimdi bakalım hoca bakıcak birazdan valla doktorumdan memnunun en son işte dedi biraz daha deneyelim demişti yok dedim hani bi sonra ki aşamaya geçelim dedi biraz maliyetli dedi skntı yok dedim özel çünkü ve sigorta karşılamıyormuş iğneleri.. bu ay iğneye başlar diye düşünüyorum
Aaa çok geçmiş olsun canım valla dinlen bol bol c vit al meyve ye günde 1000 mg c vit kullanın mutlaka diyorlar.Ayyy banada zatüre başlangıcı olabilir dediii antibiyotik falan verdi şaka gibi
Aaa çok geçmiş olsun canım valla dinlen bol bol c vit al meyve ye günde 1000 mg c vit kullanın mutlaka diyorlar.
Aynen avrupa yakası medicalparka gidiyorum bahçelievlere muane ücreti 200 tl ama sigorta dan kullandım ben özel sağlık sigprtasından henüz hiç iğne yaptırmadım çatlama iğnesi ücretleri ney ? Zatüre olmayada bilir dedi ilaçları kullan haftaya bi bakalım dedi bakalım ne çıkıcal inşAllah bişi çıkmazHangi doktor canım avrupa yakasında mısın? Benim ki 6 ay bu tedavi uygulanır ondan sonra başka tedaviye geçilir dedi bu ay. Zaten bende kendime bu ay da deneyelim ona göre yol alıım diye kafaam da oluşturmuştum. Valla böyle de maliyet ilacı iğnesi sürekli muayenesi sonra kan vermesi fark etmiyor ki. Bu çocuklar daha doğmadan bu kadar masraflı. Zaten bende özele gidiyorum aynen karşılamıyor maalesef ve baya pahalı Allah yardımcımız olsun artık ne diyelim.
Anladım canım benimde sağlık sigortam var bende öyle gidiyorum. Amam doktorumu değiştirebilirim bu aydan sonra ondan sordum. İğne fiyatı 116 tl olması gerekiyor. Ama tek doz bir iğne bir kere kullanıyorsun. İnşallah çıkmaz dikkat et kendineAynen avrupa yakası medicalparka gidiyorum bahçelievlere muane ücreti 200 tl ama sigorta dan kullandım ben özel sağlık sigprtasından henüz hiç iğne yaptırmadım çatlama iğnesi ücretleri ney ? Zatüre olmayada bilir dedi ilaçları kullan haftaya bi bakalım dedi bakalım ne çıkıcal inşAllah bişi çıkmaz
Sen nereye gidiyorsun ? Hmmm anladım ay bakalım bebişle uğraşırken zatüre oldukAnladım canım benimde sağlık sigortam var bende öyle gidiyorum. Amam doktorumu değiştirebilirim bu aydan sonra ondan sordum. İğne fiyatı 116 tl olması gerekiyor. Ama tek doz bir iğne bir kere kullanıyorsun. İnşallah çıkmaz dikkat et kendine
Bende delta hopital gidiyorum canım. Ama bu ay da olmazsa başka bakıcam inşallahSen nereye gidiyorsun ? Hmmm anladım ay bakalım bebişle uğraşırken zatüre olduk
Aslında biraz ısrarcı olabilirsin ben anlamadım neden hani bi sonraki tedaviye geçmiyor sen de epey gittin çünküBende delta hopital gidiyorum canım. Ama bu ay da olmazsa başka bakıcam inşallah
Hayır yok bende istiyorum Allah nasip ederse. Evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım ama düşük yaptım. Bu ay da düştükten sonraki 3.ayım yine olmadı. İnşallah çok beklemeden nasip eder RabbimAmin inşallah siz de var mı bebek yada istiyor musunuz
Benim 3. kullanışım olacak işte. Zamanında yaptırmadım dış gebelikten sonra da kalabiliyorsun öyle de olsa dediler umursamadılar. şimdi uğraşıyorum işteAslında biraz ısrarcı olabilirsin ben anlamadım neden hani bi sonraki tedaviye geçmiyor sen de epey gittin çünkü
Bende evlendikten 9 ay sonra kaldım ama dış gebelik oldu ondan sonra da hiç kalamadım. İnşallah en aazından kendiliğinden kalabiliyorsun kalırsın sağlıklı olur ama o düşüklerin için görüştün mü?Hayır yok bende istiyorum Allah nasip ederse. Evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım ama düşük yaptım. Bu ay da düştükten sonraki 3.ayım yine olmadı. İnşallah çok beklemeden nasip eder Rabbim
Senin ne kadar oldu canım isteyeli.benim biraz karışık. 2 ay hayıt çayı kullandım Bi de soğan kürü yapmıştım ama enfeksiyon geçirdim çok ağır hem de.1 ay ara verelim dedik enfeksiyon geçsin öyle devam edelim derken O ay gebe kalmışım. Antibiyotik kullandım. Uzun yola tatile çıktık Bi de. Yolda çok ağrım oldu. Daha yeni tutunuyor muş meğersem. Enfeksiyon da cabası tabi. Ben hep bunlara yordum ama doktor başka bişey söylemedi. Sağlıklı değildi demek ki dedi. Kendiliğinden düştü zaten kürtaj olmadım 6 haftalık tı. Öyle canım uzattım kusura bakma.Bende evlendikten 9 ay sonra kaldım ama dış gebelik oldu ondan sonra da hiç kalamadım. İnşallah en aazından kendiliğinden kalabiliyorsun kalırsın sağlıklı olur ama o düşüklerin için görüştün mü?
Allah yardımcın olsun yardımcımız olsun ne zaman gelmek isterse o zaman gelcek bebiş bu ay belki ovülasyon testlerinden alabilirim çok mantıklı geldi banaBenim 3. kullanışım olacak işte. Zamanında yaptırmadım dış gebelikten sonra da kalabiliyorsun öyle de olsa dediler umursamadılar. şimdi uğraşıyorum işte
Yok canım estağfurlllah olur mu öyle şey. Biz de 4.senemize giricez ilk sene pek üstünde durmadık ama korunmadıkta. dediğim gibi 9 ay sonra hamile kaldım ama bizde tatildeydik döndük yollarda senin dediğin gibi tam tutunma zamanı arabayla biraz hızlı giderken bi olay yaşadık neyse sonra baktım hamileyim ama değerim 2 katı artmıyor dış gebelik dediler iğne ile düşürdüler ondan sonra 1 sene bekledik olsun diye olmadı rahim filmi çekildim sağ tüpüm de tıkanıklık çıktı dış gebeliğe bağlı onu ilaçla açtılar hala daha olmadı hani hsg den sonra kolay olur dediler bir kere kaldın kolay olur dediler ama olmadı.Bizde şimdi bu yola devam ediyoruz hayırlısı bakalım.Senin ne kadar oldu canım isteyeli.benim biraz karışık. 2 ay hayıt çayı kullandım Bi de soğan kürü yapmıştım ama enfeksiyon geçirdim çok ağır hem de.1 ay ara verelim dedik enfeksiyon geçsin öyle devam edelim derken O ay gebe kalmışım. Antibiyotik kullandım. Uzun yola tatile çıktık Bi de. Yolda çok ağrım oldu. Daha yeni tutunuyor muş meğersem. Enfeksiyon da cabası tabi. Ben hep bunlara yordum ama doktor başka bişey söylemedi. Sağlıklı değildi demek ki dedi. Kendiliğinden düştü zaten kürtaj olmadım 6 haftalık tı. Öyle canım uzattım kusura bakma.