Evet ben de eşime keçiboynuzu kaynatıyordum şimdi yeniden ona başlayacağız onun çok faydasını görmüştük. Femera verecek mi bu ay bakalım yarın kontrolüm var ne dicek doktor bende multivit folik asit kullanıyorum artık hayırlısı. Ovulasyonu d alaayım artık gerisi Allahın takdiriİnşallah canm hayırlısı oncelıkleEki Görüntüle 2591903
bu canım ovulasyon ıcın, bırde eşim kecıboynuzu özü bir kaşık hergun içti,bende folık kullandım,bırde femera yumurta büyütücü onun etkısı olur buyuk ıhtımalle onemlı olan yumurtlamalarını kaçırmaman tabıkı
Bencede ovulasyon al,cunku sen şu tarıh yumurtluyorum dersın ama testlerı yapınca başka tarıh cıkar çok şaşırırsınEvet ben de eşime keçiboynuzu kaynatıyordum şimdi yeniden ona başlayacağız onun çok faydasını görmüştük. Femera verecek mi bu ay bakalım yarın kontrolüm var ne dicek doktor bende multivit folik asit kullanıyorum artık hayırlısı. Ovulasyonu d alaayım artık gerisi Allahın takdiri
Ya aslınsa 2 aydır doktor kontrolünde oluyor ona göre iğne veriyor ama anlamadım neden olmuyor gerçi vardır bir hayır bu işte de o kendş geleceği zamanı bilirBencede ovulasyon al,cunku sen şu tarıh yumurtluyorum dersın ama testlerı yapınca başka tarıh cıkar çok şaşırırsınHayırlısı olsun
Yumurtlama günlerine doktormu bakıyor anlamadım?Ya aslınsa 2 aydır doktor kontrolünde oluyor ona göre iğne veriyor ama anlamadım neden olmuyor gerçi vardır bir hayır bu işte de o kendş geleceği zamanı bilirsenin kaç haftalık peki
Benım bellı degıl yeni şuan kan da çıkıyor daha teyzesiYa aslınsa 2 aydır doktor kontrolünde oluyor ona göre iğne veriyor ama anlamadım neden olmuyor gerçi vardır bir hayır bu işte de o kendş geleceği zamanı bilirsenin kaç haftalık peki
Ayy maşallah maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah o zamanBenım bellı degıl yeni şuan kan da çıkıyor daha teyzesiadet olmuyordum cunku tedavı goruyordum da kist için bıraktık sonra oldu hemen
Ne mutlu bana evet mutluluk yayıldıkca çoğalır mış kı ben kistimi kafaya takmaktan cocuk dusunmekten vazgecıyordummm az dahaAyy maşallah maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah o zamanhadi ya işte her şey kısmet bak süper gerçekten sen umut ol bize de bir de bir şey sormak istiyorum ilişki gün aşırı mı oldu sizde
Evet doktor bakıyor femera kullanıyorum adetin 3.günü başlıyorum 3 günde bir kontrole gidiyorum kaç mm olduğuna bakıyor belli bir seviyeye ulaşınca da iğne verip çatlatıyor ona göre ilişki veriyor değerlendiriyoruzYumurtlama günlerine doktormu bakıyor anlamadım?
Ya bende de kist var ve bende aşırı ilk duyduğumda kafama taktım ağladım üzüldüm ama sonra engel olmadığını öğrendim ve sağlıklı beslenirsen gidiceğiniokudum. Probiyotik besleniyorum şimdi artık hayırlısı. Evet bizde öyle yapıyoruz mesela pazartesi çarşamba cuma gibiNe mutlu bana evet mutluluk yayıldıkca çoğalır mış kı ben kistimi kafaya takmaktan cocuk dusunmekten vazgecıyordummm az dahahayır 2gunde 1 gun aşırı sperm kalıtesı ıcın iyi değil
Yumurta rezervı testı yaptımı hıc? Düşükmü çıktı kiEvet doktor bakıyor femera kullanıyorum adetin 3.günü başlıyorum 3 günde bir kontrole gidiyorum kaç mm olduğuna bakıyor belli bir seviyeye ulaşınca da iğne verip çatlatıyor ona göre ilişki veriyor değerlendiriyoruz
Ne kisti var cnm? Bende çikolata solda 3.5cmYa bende de kist var ve bende aşırı ilk duyduğumda kafama taktım ağladım üzüldüm ama sonra engel olmadığını öğrendim ve sağlıklı beslenirsen gidiceğiniokudum. Probiyotik besleniyorum şimdi artık hayırlısı. Evet bizde öyle yapıyoruz mesela pazartesi çarşamba cuma gibi
Yok canım 3 nokta bişeydi iyi dedi ama tembellik var gelişmiyor zamanında ondanYumurta rezervı testı yaptımı hıc? Düşükmü çıktı ki
Bende de solda çikolata kisti 2.5 cm canımNe kisti var cnm? Bende çikolata solda 3.5cm
Anladım canm cok gecmıs olsun ondan takıpte demek basta anlayamadımda kusura bakmaYok canım 3 nokta bişeydi iyi dedi ama tembellik var gelişmiyor zamanında ondan
Ondan birşey olmuyor ama ıcın rahat olsunBende de solda çikolata kisti 2.5 cm canım
Sağol canım amin inşallah evet ondan takipte mecburen aslında bir kere hamile kaldım ama dış gebelik oldu2017 de ondan sen hamile kalabiliyorsun dediler üstelemediler ama 3 seneye girdim hala olmayınca tekrar bi göründüm ve şimdş bu şekilde ilerliyoruz bakalıAnladım canm cok gecmıs olsun ondan takıpte demek basta anlayamadımda kusura bakma
Ya ne bilim ilk defa başıma geldi ve o kadar korktum ki ama sonradan böyle stres yaparsam daha kötü olacağını düşündüm ve o yokmuş gibi davranmaya başladım. Zaten sende hamile kalmışsın inşallah bana da nasip olurOndan birşey olmuyor ama ıcın rahat olsunSamımıyetımle söylüyorum
Aynen kafaya takılcak onemlı bırsey degıl en azından hamılelık ıcın canım,sadece yaydığı salgı spermlerı öldürüyormuş ama sonuc olarak sol yoksa sağ varYa ne bilim ilk defa başıma geldi ve o kadar korktum ki ama sonradan böyle stres yaparsam daha kötü olacağını düşündüm ve o yokmuş gibi davranmaya başladım. Zaten sende hamile kalmışsın inşallah bana da nasip olur
Hayırlısı bence,bebek gelecegı zamanı bılır derlerSağol canım amin inşallah evet ondan takipte mecburen aslında bir kere hamile kaldım ama dış gebelik oldu2017 de ondan sen hamile kalabiliyorsun dediler üstelemediler ama 3 seneye girdim hala olmayınca tekrar bi göründüm ve şimdş bu şekilde ilerliyoruz bakalı
İnşallah sağda olur canım ne diyim hayırlısıAynen kafaya takılcak onemlı bırsey degıl en azından hamılelık ıcın canım,sadece yaydığı salgı spermlerı öldürüyormuş ama sonuc olarak sol yoksa sağ var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?