- Konu Sahibi crystal_01
Progesteron testi 60 cikti bu ay acaba yüksekliği hap kullandım diye mi başına gelen varsa yazabilir mi lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğneden sonra 14 15 günde adet mi olunuyor?Umut kesmek yok. Bende de pco var yumurtlama tembelliği napalım zorluyor gebeliği diğer insanlar gibi kolay değil gebe kalmak ama imkansız da değil gene bu şekilde de gebe kalan çok insan var. Ben de üzülüyorum negatif gördukce sonra tekrar ilaca ve doktora devam... Kader ne diyelim elimizden geleni yapıyoruz bi ton hormon ilacı alıyoruz.Vardır elbet zamanı o zamani bekliyor demekki. İğneden sonra adet günü hesabı kuzum o şekilde hesap yapman gerekiyor. İğneden sonra 14-15 gün adet günü.
Teşekkürler canımmmmUmut kesmek yok. Bende de pco var yumurtlama tembelliği napalım zorluyor gebeliği diğer insanlar gibi kolay değil gebe kalmak ama imkansız da değil gene bu şekilde de gebe kalan çok insan var. Ben de üzülüyorum negatif gördukce sonra tekrar ilaca ve doktora devam... Kader ne diyelim elimizden geleni yapıyoruz bi ton hormon ilacı alıyoruz.Vardır elbet zamanı o zamani bekliyor demekki. İğneden sonra adet günü hesabı kuzum o şekilde hesap yapman gerekiyor. İğneden sonra 14-15 gün adet günü.
Evet canımİğneden sonra 14 15 günde adet mi olunuyor?
Offff Kaçıncı denemenBu sabah test yaptım negatif.. 6 nisanda iğne olmuştu.
İlk denemeOffff Kaçıncı denemen
Hayirlisi olsun canim. Pco mu varİlk deneme
Hayır yumurta tembelliği var. Aslında benim 5,5 yaşında bir oğlum var. 2.bebek için uğraşıyoruz ama nasip.Hayirlisi olsun canim. Pco mu var
Bugun 15.gün ama bat 28 nisan hangisni baz almam gerek kiEvet canım
Merhaba canım şimdi ne durumdasın... Bende pko var ama ben kendim tercihim olarak hep alternatif tıpta aradım çözümü... Herşeyden önce kilo verdim. Soğan kürü adet söktürücü olarak kullandım.... Hayırlı demlemekten baktığım için hayıt hapı kullandım. Çakşır suyu kullandım. Çok sabrettim. Hep dua ettim. Bunları kullanırken de hep dedim şifa yalnızca senden medet senden diye.... Şükürler olsun kızımla 28. Haftamızın içindeyiz. Umutsuzluk sürecin iz bitip kabullenme sürecin iz başladığında gelecek miniğin sana... Bu çok çok zor kabullenme süreci ama.......tevekkül et her zaman...Merhaba kızlar.
Bekarlığımdan beri pco ile mucadele ediyorum.
İlaçsız asla adet görmüyordum.
2021 ocak ayında evlendim.
Regli olamadığım ve artık evli olduğum için kont. Gitmek istedim ve benim sürecim başlamış oldu.
Bir çok doktor değiştirdim.
En sonunda güvenebileceğim bir doktor buldum.
Daha once bir cok kez klomen femara kullandım ama çatlatma iğnesi hiç olmamıştım.
Gecen ay gonalf iğne kullandım. Fakat benimkiler hiç tepki vermedi. Bir sürü yumurta hepsi 10-12mm de kaldı.
Bu ay femara kullandım. 5 gun sabah akşam.
2 yumurtak var bir sağda bir solda 15 mm ve 18 mm.
Bugün ovitrelle catlatma iğnesi verdi aksam kendim vuracağım.
Benim gibi bu durumları yaşayan arkadaşlarım var mı ?
Çok yorucu bir süreç.
Uzun zamandır bu sayfada geziniyorum. Artık yazma içimi dökme kararı aldım.
Deneyimli arkadaşlar bu süreci yaşayıp hamiş kalan arkadaşlar varsa lütfen yazsın.
Bir damla da olsa umuda ihtiyacım var..
Bende de var. İlki için uğraşıyoruz biz de.Hayır yumurta tembelliği var. Aslında benim 5,5 yaşında bir oğlum var. 2.bebek için uğraşıyoruz ama nasip.
Bugün 15. Günden sayman lazim kaç gün ise adet döngün kuzum.Bugun 15.gün ama bat 28 nisan hangisni baz almam gerek ki
Kızlar bugub kontorle gıttım 1 tane yumurtam buyumus 15 mm olmuş perşembe ipneyi vur dedi benim size sorum rahim duvarı kalınlıgı 4 mm dedi incemi kalınlasırmı kensısı doktor ince yada kalın demedi
Canım bende her yolu denedim. Ama olmadı. Soğan kürleri otlar incir kürleri denedim ama olmadı. Hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.Merhaba canım şimdi ne durumdasın... Bende pko var ama ben kendim tercihim olarak hep alternatif tıpta aradım çözümü... Herşeyden önce kilo verdim. Soğan kürü adet söktürücü olarak kullandım.... Hayırlı demlemekten baktığım için hayıt hapı kullandım. Çakşır suyu kullandım. Çok sabrettim. Hep dua ettim. Bunları kullanırken de hep dedim şifa yalnızca senden medet senden diye.... Şükürler olsun kızımla 28. Haftamızın içindeyiz. Umutsuzluk sürecin iz bitip kabullenme sürecin iz başladığında gelecek miniğin sana... Bu çok çok zor kabullenme süreci ama.......tevekkül et her zaman...
Rahim ince sanki kuzum. Gebelik olsa bile tutunabililir mi bilmiyorum sen onu ihmal etme muhakkak sor gene belki ben yanlış biliyorumdurKızlar bugub kontorle gıttım 1 tane yumurtam buyumus 15 mm olmuş perşembe ipneyi vur dedi benim size sorum rahim duvarı kalınlıgı 4 mm dedi incemi kalınlasırmı kensısı doktor ince yada kalın demedi
Etmez miyim canım 7 yıl uğraştım. Ama yöntem değişmedim. Sende hangi yoldan devam ediyosan ordan devam et canım. Hiç vazgeçmedim desem yalan olur çünkü insan çoğu kez üstelik de her adet olduğunda yada her negatif testte isyan edecek duruma geliyor ama en önemli si kabullenmek çoook zor ama bi yerden sonra gerçekten kabul ediyosun. Dualarım tüm isteyenlerle. Allah ım en kısa sürede nasip etsin sağlıkla inşallah sevinirsin inşallah canımmmCanım bende her yolu denedim. Ama olmadı. Soğan kürleri otlar incir kürleri denedim ama olmadı. Hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.
Çatlatma iğnesinin 15.günündeyim 18 nisan bat. Suan beklemedeyim. Ama adet olacak gibi hissediyorum…
Sadece his. Cunku cok yorucu bir sürec. Sanki ben bu duyguyu hic yasayamayacak gibiyim…hamilesin lütfen benim için dua et
Canım benim allah sağlık ile kucağına almayı nasip etsin. Sağlık versinEtmez miyim canım 7 yıl uğraştım. Ama yöntem değişmedim. Sende hangi yoldan devam ediyosan ordan devam et canım. Hiç vazgeçmedim desem yalan olur çünkü insan çoğu kez üstelik de her adet olduğunda yada her negatif testte isyan edecek duruma geliyor ama en önemli si kabullenmek çoook zor ama bi yerden sonra gerçekten kabul ediyosun. Dualarım tüm isteyenlerle. Allah ım en kısa sürede nasip etsin sağlıkla inşallah sevinirsin inşallah canımmm