- 29 Kasım 2023
- 780
- 631
-
- Konu Sahibi melisa90kk
Ay insallah yaKesin gebelik var inşallah şu an çok mutlu olduminşallah kan testinden güzel sonuç gelecek çünkü çizgi çok net o zaman değer baya güzel yükselmiş oluyor bulunduğun yerde acil falan yok mu yada öğlene çıkar aslında sağlık ocağı ücra bir yer falan mı belirti bişey hissediyor musun bugün
Ben ilk kimyasal da dayanamayıp acil de vermiştim hemen çıkmıştı sonuç içinizi ferah tutun bence güzel bir hamilelik keseyi kalp atışını duyacaksınız inanıyorum ben deAy insallah yavallahi o kadar korkuyorum ki saglikli mi, bos gebelik mi yok dis gebelik mi diye sevinemiyorum su an hicbi seye. Oyle cok gebelik belirtim yok. Ilk 10 gun sadece gaz vardi sabah aksam karnim gurulduyordu, baska hic belirtim yoktu. Sonra 1 hafta kadar mide yanmasi oldu atesim 37.5 civari sivilce gogus agrisi vs sanki regl olacakmisim gibi, su an kasikta hafif agri oluyor gun boyu ama o kadar az ki normalde regl olmadan once daha cok agrirdi diyebilirim, bugun o var bi de gogus agrim. Devlet hastanesinin acilinde kan verince onun da sonucu ertesi gun cikmiyor mu? Ben o da aynidir diye saglik ocagina gittim, devlet hastanesi uzak biraz zaten metrobusle gitmem indi bindi 40-50dk kadar da yurumem lazim usendim ozel hastaneleri aradim yakindakiler test icin 500-550 istiyor.
Senin de cogu bitmis azi kalmisBen ilk kimyasal da dayanamayıp acil de vermiştim hemen çıkmıştı sonuç içinizi ferah tutun bence güzel bir hamilelik keseyi kalp atışını duyacaksınız inanıyorum ben debenim de son bir haftadır gaz yapacak bir şey yemesem de sürekli gaz vardı göğüste hassasiyet ara ara sol kasıkta batma var gelişen yumurtalarım da ordaydı zaten bugün iğnenin 9. Günü bakalım özellerde kan bu arada gerçekten çok pahalı oluyor
Ovülasyon testi yapıyorum hergün aslında dün tamamen silindi 15. Gün pazar günü yaparım büyük ihtimalleSenin de cogu bitmis azi kalmisbelirtiler su an icin guzel bence, ay ne zaman aliriz haberi acaba, ne zaman yapacaksin testini 12.gun mu 15.gun mu? Ben de heyecanlandim simdi
Evet ilk defa igne oldum ben, doktor bi de bana igneyle gebe kalma sansin %10, %90 tup bebek gerekiyor dedi. Bu benim belki de simdiye kadarki 15.doktorum belki de daha fazla oldu hatirlamiyorum kac senedir, en ilgilisi en isi bileni de buydu, bu da boyle soyleyince kime gideyim ben simdi diye uzulmustum. AMA UMUT KESILMEZ ISTEOvülasyon testi yapıyorum hergün aslında dün tamamen silindi 15. Gün pazar günü yaparım büyük ihtimalleinşallah birbirimize dua edelim Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize beklemek hem stresli hem heyecanlı bu arada sizin de mi ilk kullanışınız iğneyi
merhaba bende de pcos var 3. defa aralıklarla femera kullanıyorum bu ay ovitrelleyle çatlatıcam heralde. sizi takip ediyorum fakat sürecinizi tam anlayamadım yardımcı olurmusunuz?Evet ilk defa igne oldum ben, doktor bi de bana igneyle gebe kalma sansin %10, %90 tup bebek gerekiyor dedi. Bu benim belki de simdiye kadarki 15.doktorum belki de daha fazla oldu hatirlamiyorum kac senedir, en ilgilisi en isi bileni de buydu, bu da boyle soyleyince kime gideyim ben simdi diye uzulmustum. AMA UMUT KESILMEZ ISTEbaskasinin bize ettigi dua daha kiymetli, ben sana dua edicem Pazar'a kadar her gun sonuc ciksin haber veririm
Elbette.merhaba bende de pcos var 3. defa aralıklarla femera kullanıyorum bu ay ovitrelleyle çatlatıcam heralde. sizi takip ediyorum fakat sürecinizi tam anlayamadım yardımcı olurmusunuz?
Yaa Rabbim ol der ve olur yeter ki o ol desinEvet ilk defa igne oldum ben, doktor bi de bana igneyle gebe kalma sansin %10, %90 tup bebek gerekiyor dedi. Bu benim belki de simdiye kadarki 15.doktorum belki de daha fazla oldu hatirlamiyorum kac senedir, en ilgilisi en isi bileni de buydu, bu da boyle soyleyince kime gideyim ben simdi diye uzulmustum. AMA UMUT KESILMEZ ISTEbaskasinin bize ettigi dua daha kiymetli, ben sana dua edicem Pazar'a kadar her gun sonuc ciksin haber veririm
ayy hadi inşallah hayırlı sonuçlara min diyorum. bende bugün bitiridm hapı cumartesi başka bir doktora kontrole gidicem ne kadar büyüdü diye bakmak için belki iğne verip çatlatabilirElbette.
Kendimi bildim bileli adet duzensizligim var, ama simdiye kadar hicbir doktor pcos var sende demedi, gittim tarlusal verdiler dogum kontrol hapi verdiler gonderdiler. 2017de 5.5cm cikolata kistim oldugunu ogrendim, lucrin depot igne ve visanne hap kullandim, kist ameliyatsiz yok oldu (kist yuzunden 9 doktor gezdim). Son doktorum hamile kalmak isteyene kadar visanne kullan ki kist tekrarlamasin ameliyat olursan yumurtalik rezervin azalir demisti, 5 seneye yakin kullandim hapi ve 5 senr boyunca regl olmadim (gecici menepoz durumu). Kasim 2022de hapi biraktim, tahliller vs yapildi tum degerler iyi 1 sene dene, olmazsa gel dedi doktor. 1 sene boyunca duzenli regl oldum, herhangi bir gecikme cok ya da az kanama vs olmadi. Kasim 2023te tekrar gittim, esimin sperm testine bakildi, bana hsg cekildi, e2 amh lh fsh tsh prolaktin dhea serbest testestoron bakildi, her sey normal. Aralikta femara kullandim, iki gunde bir doktor kontrolune gittim yumurtalik kontrolu icin, doktor yumurtan buyudu ama kendiliginden catlamiyor, onumuzdeki ay femara+igne yapalim dedi. Duzenli regl oluyorum catlamiyorsa nasil duzenli oluyor gecikmiyor diye sordum, olabilir dedi. Ocakta ilk defa femaradan sonra catlatma ignesi yaptim, 31Ocakta. Simdi de idrar testlerim cift cizgi, igneden sonraki 20.gundeyim. Bugun kan testi verdim sonucunu bekliyorum.
Amin insallahayy hadi inşallah hayırlı sonuçlara min diyorum. bende bugün bitiridm hapı cumartesi başka bir doktora kontrole gidicem ne kadar büyüdü diye bakmak için belki iğne verip çatlatabilir
Beta hcg 1702 cikti. Allahim insallah her sey cok iyidir yolundadir, her sey saglikla sihhatle ilerlesin diye dua ediyorumYaa Rabbim ol der ve olur yeter ki o ol desin
Hz. Zekeriya nın duasını ediyorum bizler için
Rabi la tezlerin ferden ve ente Hayrullah varisiniçimde ki ses sen kesin hamilesin diyor olacak inşallah hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum
Canim beta hcg 1702 cikti. Persembe tekrar test yapicam, sonucu Cuma sabah cikar, Cuma oglen doktora gidicem. Duygularim o kadar karisik ki, korkudan hep bir aksilik cikacakmis gibi tedirginim, bi yandan da pozitif dusunneye calisiyorum, degisik bi sey oldu, doktor gorup sorun yok diyene kadar sabretmem lazim biliyorum, insallah guzel sonuclanirAdet olmadim malesef. Bekliyorum bu gün yarın gibi. Bir süre kendi halimdeyim. Tedaviye ara verecem. Umarım senin iyi haberlerin gelir. Takipte olacam. Bilgi verirsen sevinirim.
Sana dedim ben kesin hamilesin diye çok ama çok sevindim eşine söyledin mi bence bugün doktorun da randevu bulabilirsen git bulamasan da git bu sonucu al için içini yiyeceğine bu değerle kese de görünür dedim sana o çift çizgi değer güzel olunca çok net belli oluyor şükür Rabbime inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah çok güzel bir gebelik geçirirsin sen artık hamişsin bize de dua etBeta hcg 1702 cikti. Allahim insallah her sey cok iyidir yolundadir, her sey saglikla sihhatle ilerlesin diye dua ediyorumPersembe tekrar test yapicam, sonucu Cuma sabah cikar, Cuma oglen doktora gidicem. Sevinsem mi sasirsam mi korksam mi duygularim cok karisik hala emin olamiyorum, doktor gorup sorun yok diyene kadar sabretmem lazim biliyorum
Allah razi olsunSana dedim ben kesin hamilesin diye çok ama çok sevindim eşine söyledin mi bence bugün doktorun da randevu bulabilirsen git bulamasan da git bu sonucu al için içini yiyeceğine bu değerle kese de görünür dedim sana o çift çizgi değer güzel olunca çok net belli oluyor şükür Rabbime inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah çok güzel bir gebelik geçirirsin sen artık hamişsin bize de dua et
ayyy maşallahhh rabbim süreci kolay geçirmeyi nasip etsinn hemen ultrasondada görülsün uğraştırmasın aminnnAllah razi olsundiyorum ki hem 2 test sonucuyla birlikte gideyim, tekrar test yaptir gel bakayim demesin, bir de cuma gunu (uygulama yukledim ona gore) 5+1 falan oluyor herhalde, doktorun 10 gun kontrol suresi var haftaya gel derse 6+1de de giderim belki karnimdan ultrasonla gorulur vs. O yuzden cuma gideyim diye dusundum. Esime demedim, nasil dicem hic bilmiyorum. Asiri heyecan yaptim hem hemen soylemek istiyorum hem de ikinci test ciksin da iki kat artis varsa icim rahat soyliyim diyorum. Sana da her namazdan sonra dua ediyorum canim benim
Cok tesekkur ederim, Allah razi olsunayyy maşallahhh rabbim süreci kolay geçirmeyi nasip etsinn hemen ultrasondada görülsün uğraştırmasın aminnn
31.ocakta iğne vuruldunuz.Cok tesekkur ederim, Allah razi olsunSenden de onumuzdeki ay guzel haber bekliyorum insallah insanin destek gormesi ne guzel bir sey, ailemize arkadaslarimiza hatta esimize anlatamadigimizi burda birbirimize anlatiyoruz, birbirimizin mutluluguyla mutlu oluyoruz. Rabbim hepimizin gonlundekine en iyi ve guzel sekilde, kolaylikla kavusmasini nasip etsin.
Allah razı olsun Rabbim kabul etsin heyecanını taaa afyondan hissediyorum bizler burda kalp arkadaşı gibi bişey oluyoruz elhamdülillah Rabbim bu süreçti çok güzel bir şekilde tamamlamayı nasip etsin Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı Salih Saliha bir evlat nasip eylesinAllah razi olsundiyorum ki hem 2 test sonucuyla birlikte gideyim, tekrar test yaptir gel bakayim demesin, bir de cuma gunu (uygulama yukledim ona gore) 5+1 falan oluyor herhalde, doktorun 10 gun kontrol suresi var haftaya gel derse 6+1de de giderim belki karnimdan ultrasonla gorulur vs. O yuzden cuma gideyim diye dusundum. Esime demedim, nasil dicem hic bilmiyorum. Asiri heyecan yaptim hem hemen soylemek istiyorum hem de ikinci test ciksin da iki kat artis varsa icim rahat soyliyim diyorum. Sana da her namazdan sonra dua ediyorum canim benim
Aynen oyle, her sey dogru bu sekildr ilerledim O sizin yumurtanizin buyuklugune ve doktorunuzun kararina bagli. Ben femaraya reglin 2.gunu basladim, dongunun 8.gunu doktara gittim. Bazi doktorlar ilk 2-3 gun sonra da bir gun arayla devam diyormus burda oyle okudum, bence en dogrusu o sekilde olmasi, cunku yumurta tam zamaninda catlamayabilirdi gec dollenme vs olabilirdi, garantiye almanin zarari olmaz diye dusunuyorum. Ama biz doktorun sozunden cikmayalim dedik, igne gecesi ve ertesi gece demisti sadece 2 kez degerlendirdik.31.ocakta iğne vuruldunuz.
sonra 8. gün beta verdiniz 5,4 çıktı.
10.gün verdiniz 2,3 çıktı.
18.gün regli olmadınız kaset yaptınız çift çizgi çıktı.
20.gün beta verdiniz 1702 çıktı.
peki şimdi kendi adıma planlama yapmak içn sorarım iğneyi saat kaçta vurulup ne zaman ilişkiye girmeye başladınız hangi aralıklarla? belki bende haftasonu iğne vurulabilirim de
AminnnAllah razı olsun Rabbim kabul etsin heyecanını taaa afyondan hissediyorum bizler burda kalp arkadaşı gibi bişey oluyoruz elhamdülillah Rabbim bu süreçti çok güzel bir şekilde tamamlamayı nasip etsin Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı Salih Saliha bir evlat nasip eylesineşine de güzel bir sürprizle söyle bence