Aynen oyle, her sey dogru bu sekildr ilerledim O sizin yumurtanizin buyuklugune ve doktorunuzun kararina bagli. Ben femaraya reglin 2.gunu basladim, dongunun 8.gunu doktara gittim. Bazi doktorlar ilk 2-3 gun sonra da bir gun arayla devam diyormus burda oyle okudum, bence en dogrusu o sekilde olmasi, cunku yumurta tam zamaninda catlamayabilirdi gec dollenme vs olabilirdi, garantiye almanin zarari olmaz diye dusunuyorum. Ama biz doktorun sozunden cikmayalim dedik, igne gecesi ve ertesi gece demisti sadece 2 kez degerlendirdik.
1.23 Ocak regl
2.24 Ocak femara ilk
6.28 Ocak femara son
8.30 Ocak doktor kontrolu (kac yumurta gordu nerde gordu kac mm gordu soylemedi)
9.31 Ocak sabah 09:30 igne
9.31 Ocak gece iliski (12saat sonra dedi bizim 15.saate denk geldi)
10.1 Subat gece iliski (36 saat sonra dedi bizim 40.saate denk geldi) bu gun ayni zamanda igneden sonraki ilk gun, artik dongu gunu degil igneden sonraki gun takibi ile devam ettik.
8.8 Subat ilk kan testi yapildi 5.4 (aslinda doktor bana 10 gun sonra geleceksin demisti ama ben 30 Ocakta doktora gittigim icin 10 gun sonrasi 8 Subatta gittim bi daha (hem de kontrol gununu asmak istemedim, bi sorun olmaz ultrasonla catlayip catlamadigina bakar diye dusundum), doktoruma erken test yaptirdi diye kizdim ama simdi dusununce belki de igneden sonraki 10.gun demek istedi ama yanlis anlasilma oldu bilemiyorum.
Gerisini zaten biliyorsunuz.