- 29 Kasım 2023
- 777
- 629
-
- Konu Sahibi melisa90kk
8 mart cuma gunu bi sey varsa kanda cikar, ama idrar testi daha gec cikiyo. Yine de cuma sabah bi deneyin olmazsa belki silik de olsa bi sey goruruzdurum güncellemeee
14 şubat ilk regli günü
16 şubat femara günde 2 kez kullanım
20 şubat son femera kullanım
25 şubat pazar 11 de ovitrelle iğne
27 şubat ilişki ve sonrası regli olana kadar duphaston günde 2 kez kullanım.
pekii ne zaman evde test yapmalıyım :)
siz ne zaman test yapıp silik görmüştünüz yaa8 mart cuma gunu bi sey varsa kanda cikar, ama idrar testi daha gec cikiyo. Yine de cuma sabah bi deneyin olmazsa belki silik de olsa bi sey goruruz
13.gunde gormustum ama testi hatali sanmistimsiz ne zaman test yapıp silik görmüştünüz yaa
sonra 18 de bi daha yapmıştınız net görmüştünüz 20. günde kan da çıkmıştı zaten dimi?13.gunde gormustum ama testi hatali sanmistim
Ayyynennnsonra 18 de bi daha yapmıştınız net görmüştünüz 20. günde kan da çıkmıştı zaten dimi?
yarında kalp atışını duymak için gidiceksiniz dimi?Ayyynennn
Evet, insallah duyarimyarında kalp atışını duymak için gidiceksiniz dimi?
Merhaba nasıl gidiyor gebelikEvet, insallah duyarim
Duydum bugunMerhaba nasıl gidiyor gebelikduydunuz mu kalp atışını
Yaaa çok mutlu oldum oralarda bir yerde seninle şu an duygusu bile güzeldir inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın canımDuydum bugunsu an yasadigim fiziksel degisiklikler haricinde bebegi hissetmedigim icin hala alisamadim ve inanmasi zor geliyor, ama doktora gidip ultrasonla bakinca heh diyorum orda bi yerde. Insallah butun surec saglikla sihhatle devam eder insallah birkac aya sizden de guzel haberler alirim da burda birlikte birbirimize hep destek oluruz
İnşallah nasip artık hamile kaldığın ay ekstradan bir şey yapmış mıydın senYaaa çok mutlu oldum oralarda bir yerde seninle şu an duygusu bile güzeldir inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın canım
Ben igneden sonra her gun yarim saat yuruyus yapmaya calistim. Sebze protein agirlik vermeye calistim normalde genel rutinimiz karbonhidrat agirlikli oluyor, yani aslinda sadece saglikli olmaya calistim bi nebze. Etkisi olmus mudur bilemiyorumİnşallah nasip artık hamile kaldığın ay ekstradan bir şey yapmış mıydın sen
Olmuştur mutlaka bende bu ay doktora gitmedim adenom da çıkmadı üç defa kullandım ilacı prolaktin 3’e düştü bu ay pcos olunca takviye aldım bir kaç tane yumurtlamayı tedavisiz gördüm bakalım nolacak bu ayın sonucundaBen igneden sonra her gun yarim saat yuruyus yapmaya calistim. Sebze protein agirlik vermeye calistim normalde genel rutinimiz karbonhidrat agirlikli oluyor, yani aslinda sadece saglikli olmaya calistim bi nebze. Etkisi olmus mudur bilemiyorum
Hayirlisi olsun bakalim, sagligin sihhatin yerinde olsun her seyden onceOlmuştur mutlaka bende bu ay doktora gitmedim adenom da çıkmadı üç defa kullandım ilacı prolaktin 3’e düştü bu ay pcos olunca takviye aldım bir kaç tane yumurtlamayı tedavisiz gördüm bakalım nolacak bu ayın sonucunda
Canim beta hcg 1702 cikti. Persembe tekrar test yapicam, sonucu Cuma sabah cikar, Cuma oglen doktora gidicem. Duygularim o kadar karisik ki, korkudan hep bir aksilik cikacakmis gibi tedirginim, bi yandan da pozitif dusunneye calisiyorum, degisik bi sey oldu, doktor gorup sorun yok diyene kadar sabretmem lazim biliyorum, insallah guzel sonuclanirsen nasilsin?
ya maşallah maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin bende iğne oldum femara kullandım bu ay ve aynı sizin durumdayım testler bir silik bi negatif geliyor iğneyi şubatın 22 sinde oldum bugün 19 gün ilk ilişki sonrası 17. Gün adet olmadım ağrım falanda geçti hiç bişey yok kan vermeye çok korkuyorum tek belirdi. Arada bel ağrısı ve gögüs uçları kahvesi ve kırmızı damarlar birde benim göğüsler regl olacağım zaman çok şişer ve ağırırdı suan öyle bişey yokAminnncabucak pazar olsun da azicik da senden konusalim valla cok merak ediyorum, insallah cift cizgi gorursun
Merhabalar, adenom bi sıkıntı yarattı mı sizde kontrol altında mısınızBenim tedaviye bu ay ara verdikdoktor alttan muayene etti herşey çok güzelmiş aslında neden olmadı ki derken hormon testi istedi bi baktık prolaktin hormonu 70 olmuş gebeliğe engelmiş oda endokrin uzmanına gittim emar çektirdim hipofiz bezi diye bir yerde 4 mm adenom varmış dostinexe başladım bu ay bakalım düşsün değerin adetin 2. Günü gel dedi bir aut bekliycem artık