- 29 Kasım 2023
- 777
- 629
-
- Konu Sahibi melisa90kk
Safak Hastanesi, Ahmet Bey, Bagcilar'da.kimisi vajinal zorluyor karından gözükmesi çok güzell siz hangi hastane ve doktora gittiniz?
bende türkiye hastanesine gittim bu ay geçtiğimiz temmuzda da gitmiştim de.Safak Hastanesi, Ahmet Bey, Bagcilar'da.
Su ana dek her sey yolunda gibi. Simdi ufaktan farkliliklar hissedeceksiniz vucudunuzda, cok heveslenmeyin de ama azicik heveslenin debende türkiye hastanesine gittim bu ay geçtiğimiz temmuzda da gitmiştim de.
durum güncellemesi yapıyorum
14 şubat regli 1. günü
16 şubat sabah akşam femera
20 şubat femera son
24 şubat doktor kontrolü yumurta 17.5-18 civarı
25 şubat 11:00 da iğne akşamına 23:00 ilişki
26 şubat akşamda 23:00 ilişki ve salı çarşamba dahil ilişki sonra gün aşırı regli olana kadar dendi
ya şimdi regli günüm 14 ü 15 i ben 10 da mı yapim testiSu ana dek her sey yolunda gibi. Simdi ufaktan farkliliklar hissedeceksiniz vucudunuzda, cok heveslenmeyin de ama azicik heveslenin denot tutun her gun bugun bu oldu bugun su oldu diye. 10 marta kadar bekle babam bekle, vira bismillah destek gerektigi an ben burdayim
25 subatta igne olduysaniz regl gununuz artik 25 subat + 14.gun oluyor, eski duzeniniz gibi dusunmeyin.ya şimdi regli günüm 14 ü 15 i ben 10 da mı yapim testi
hadi ya yani regli olursam erken olucam iyimiş amin hayırlısıyla olmam ne diyim25 subatta igne olduysaniz regl gununuz artik 25 subat + 14.gun oluyor, eski duzeniniz gibi dusunmeyin.
Cuma gidicem insallah. Gecen cuma gittim keseyi gordu ama karnimdan baktigi icin (vajinal daha net goruluyor, karindan 1-2 hafta gec netlesiyor goruntu) cok net goremedi icinde bebek var mi yok mu kese kac mm vs. Insallah bebegi de gorurse bu hafta bi oh cekicemhadi ya yani regli olursam erken olucam iyimiş amin hayırlısıyla olmam ne diyimpeki siz ne zaman doktora gidiceksiniz ne durumdasınız?
oyyy mşallah rabbim sağ salim büyüyüp gelişmeyi nasip etsinnnCuma gidicem insallah. Gecen cuma gittim keseyi gordu ama karnimdan baktigi icin (vajinal daha net goruluyor, karindan 1-2 hafta gec netlesiyor goruntu) cok net goremedi icinde bebek var mi yok mu kese kac mm vs. Insallah bebegi de gorurse bu hafta bi oh cekicemhala inanamiyorum ya
Canim benim, Allah korusun bi sekilde gebe kalsan belki de sagliksiz olacakti kaybedecektin bu sebepten. Once senin sagligin... Insallah onumuzdeki ay iyi degerlerle guzel bir moralle yeniden baslarsin ve her sey guzel ilerlerBenim tedaviye bu ay ara verdikdoktor alttan muayene etti herşey çok güzelmiş aslında neden olmadı ki derken hormon testi istedi bi baktık prolaktin hormonu 70 olmuş gebeliğe engelmiş oda endokrin uzmanına gittim emar çektirdim hipofiz bezi diye bir yerde 4 mm adenom varmış dostinexe başladım bu ay bakalım düşsün değerin adetin 2. Günü gel dedi bir aut bekliycem artık
Cnm merhaba adet oldum bende. Tedaviyi bıraktım bu ay kendi halimdeyim. Çok fazla yiprattim kendimi süreç çok zor. Bu arada bir kızım var 1 E gidiyor. Vaktimin çoğu onunla geçiyor. kafama takmiyacam akışına bırakacam bir süre hayırlısı olsun. Sende kötü düşüncelerden bi uzaklaş güzel şeyler düşün lütfen rabbim sana nasip etmiş evladina sarıl güzel duygular ver. Herseyi hissediyor onlar. Sağlıkla ve huzurla kucağına al inşallah.Canim beta hcg 1702 cikti. Persembe tekrar test yapicam, sonucu Cuma sabah cikar, Cuma oglen doktora gidicem. Duygularim o kadar karisik ki, korkudan hep bir aksilik cikacakmis gibi tedirginim, bi yandan da pozitif dusunneye calisiyorum, degisik bi sey oldu, doktor gorup sorun yok diyene kadar sabretmem lazim biliyorum, insallah guzel sonuclanirsen nasilsin?
Cok iyi yapmissin, gercekten akisina birakmak lazim, psikolojimiz iyi oldugunda sagligimiz da iyilesiyor ve hayatimiz da guzellesiyor. Daha iyi bir vakitte daha guzel bir zamanda nasip edecektir Allah ikinci mucizeni sanaCnm merhaba adet oldum bende. Tedaviyi bıraktım bu ay kendi halimdeyim. Çok fazla yiprattim kendimi süreç çok zor. Bu arada bir kızım var 1 E gidiyor. Vaktimin çoğu onunla geçiyor. kafama takmiyacam akışına bırakacam bir süre hayırlısı olsun. Sende kötü düşüncelerden bi uzaklaş güzel şeyler düşün lütfen rabbim sana nasip etmiş evladina sarıl güzel duygular ver. Herseyi hissediyor onlar. Sağlıkla ve huzurla kucağına al inşallah.
Kimyasal gebeliğimde öyle sağlıksız olmuştu doktor o zaman prolaktin kaynaklı olabilir dedi bakalım bu ay kendi halimdeyim zayıflamaya çalışıyorumCanim benim, Allah korusun bi sekilde gebe kalsan belki de sagliksiz olacakti kaybedecektin bu sebepten. Once senin sagligin... Insallah onumuzdeki ay iyi degerlerle guzel bir moralle yeniden baslarsin ve her sey guzel ilerler
Merhaba :) n’aptınız bugun mu gidecektiniz? Dün konuyu tesadüfen gördüm çok sevindim sizin adınıza ve merak ettim :) bu arada eşinize hala söylemediniz mi yoksaCuma gidicem insallah. Gecen cuma gittim keseyi gordu ama karnimdan baktigi icin (vajinal daha net goruluyor, karindan 1-2 hafta gec netlesiyor goruntu) cok net goremedi icinde bebek var mi yok mu kese kac mm vs. Insallah bebegi de gorurse bu hafta bi oh cekicemhala inanamiyorum ya
gittiniz mi gittiniz mii:)Cuma gidicem insallah. Gecen cuma gittim keseyi gordu ama karnimdan baktigi icin (vajinal daha net goruluyor, karindan 1-2 hafta gec netlesiyor goruntu) cok net goremedi icinde bebek var mi yok mu kese kac mm vs. Insallah bebegi de gorurse bu hafta bi oh cekicemhala inanamiyorum ya
Esime gecen hafta yani ilk kontrol oncesi soyledim. Cicek siparis verdim nota yazdim inanmadiMerhaba :) n’aptınız bugun mu gidecektiniz? Dün konuyu tesadüfen gördüm çok sevindim sizin adınıza ve merak ettim :) bu arada eşinize hala söylemediniz mi yoksa
Gittim gittim :) buyumus kese, icinde de bebek gorunuyor, haftaya insallah kalp sesi duyulurgittiniz mi gittiniz mii:)
aminn peki vajinal mi baktı karın mı?Gittim gittim :) buyumus kese, icinde de bebek gorunuyor, haftaya insallah kalp sesi duyulurrabbim isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda kolaylikla insallahhh
Karindanaminn peki vajinal mi baktı karın mı?
durum güncellemeeeEsime gecen hafta yani ilk kontrol oncesi soyledim. Cicek siparis verdim nota yazdim inanmadibugun de gittim, doktor kese buyumus dedi yolk sac vs gorundu, haftaya bi daha kalp atisini duymaya gicez insallah. Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallahh saka gibi geliyor hala...