- 21 Ağustos 2023
- 36
- 5
- 34
-
- Konu Sahibi melisa90kk
Bence erken. Herkes belirti vermiyor ayrıca gebeliklerde bile değişiyor. Bak ilk gebeligimde ovitrelle sonrası akıntım hiç bitmemişti. Göğüslerim çok şişti ve damarları göründü. İkincide sadece klomen kullandım ve gebe kaldim hiç brelirti olmadı neredeyse akıntı vs hiç bişey. Malesef bebeğimin kalbi durdu. Şimdi tekrar bu kez femera ve ovitrelle kullandim. Bu gün 8. Gün belirtiler azalmaya başladı. En doğrusunu rabbim bilir. Bizde vakti gelince öğreneceğiz inşallah.Bende hala belirti yok sadece biraz genel kasık ağrısı. Goguslerde bisey yok ama normalde adet öncesi çok fazla hassasiyet olur. Akıntı vs de yok. Erken mi acaba gebelik olsa bile belirti için. İğnenin 10. Günü oldu
İnşallah, test yapacak mısın adet gününü bekleyecek misinBence erken. Herkes belirti vermiyor ayrıca gebeliklerde bile değişiyor. Bak ilk gebeligimde ovitrelle sonrası akıntım hiç bitmemişti. Göğüslerim çok şişti ve damarları göründü. İkincide sadece klomen kullandım ve gebe kaldim hiç brelirti olmadı neredeyse akıntı vs hiç bişey. Malesef bebeğimin kalbi durdu. Şimdi tekrar bu kez femera ve ovitrelle kullandim. Bu gün 8. Gün belirtiler azalmaya başladı. En doğrusunu rabbim bilir. Bizde vakti gelince öğreneceğiz inşallah.
İnşallah, test yapacak mısın adet gününü bekleyecek misin
Doktor ultrasonla bakmadi, %10 igneyle hamile kalirsin, %90 tup bebekle dedi. Ama sansimizi deneyecegiz %10a tutunacagiz once dedi. Beta-hcg testi yaptirdim 5.3 cikti. Cok sınırda dedi, 2-3 gün sonra yeniden test yapilacakmis. Boyle de olunca insanin evde her gun idrar testi yapasi geliyor :) umut oldu.Mtlaka yaz
Hiç test yaptın mı evde ben şimdi yaptım hayalet çizgi bile yok çok moralim bozuk.Doktor ultrasonla bakmadi, %10 igneyle hamile kalirsin, %90 tup bebekle dedi. Ama sansimizi deneyecegiz %10a tutunacagiz once dedi. Beta-hcg testi yaptirdim 5.3 cikti. Cok sınırda dedi, 2-3 gün sonra yeniden test yapilacakmis. Boyle de olunca insanin evde her gun idrar testi yapasi geliyor :) umut oldu.
Yok yapmadım, test için biraz daha beklemek istiyorum. Sen de yapmayacaktın ama dayanamadın di miHiç test yaptın mı evde ben şimdi yaptım hayalet çizgi bile yok çok moralim bozuk.
Bak ne buldum "Eczanelerde satılan pek çok hamilelik testinin hassasiyeti 20-50 mIU/mL arasındadır. Yani hCG değeri 20 mIU/mL'nin altındaysa test sonuç vermeyecektir.". Bu değer döllenmeden 10-12 sonra 20lere çıkıyormuş sanırım. Biz 12şubat ptesi yapalım testleri en iyisi.Hiç test yaptın mı evde ben şimdi yaptım hayalet çizgi bile yok çok moralim bozuk.
Bende de belirti yok hiç merhabalarBende hala belirti yok sadece biraz genel kasık ağrısı. Goguslerde bisey yok ama normalde adet öncesi çok fazla hassasiyet olur. Akıntı vs de yok. Erken mi acaba gebelik olsa bile belirti için. İğnenin 10. Günü oldu
Çok canım sıkkın ama bir taraftan rahmim şiş patlayacak gibi aklımda binlerce soru var. Dayanamadım erken yaptım zaten pozitif olsa bile biliyorum ki iğneden of.. çok zor beklemek Allahim yardım ett.Bak ne buldum "Eczanelerde satılan pek çok hamilelik testinin hassasiyeti 20-50 mIU/mL arasındadır. Yani hCG değeri 20 mIU/mL'nin altındaysa test sonuç vermeyecektir.". Bu değer döllenmeden 10-12 sonra 20lere çıkıyormuş sanırım. Biz 12şubat ptesi yapalım testleri en iyisi.
Rabbim bu surecte yuzunu guldurecek guzel haberler almani nasip etsin. Insallah guzel sonuclarimizi paylasacagiz hepimiz bu basligin altindaÇok canım sıkkın ama bir taraftan rahmim şiş patlayacak gibi aklımda binlerce soru var. Dayanamadım erken yaptım zaten pozitif olsa bile biliyorum ki iğneden of.. çok zor beklemek Allahim yardım ett.
Benimde oluyor o sekilde akinti. Regl oldum saniyorum gidiyorum bakiyorum akintiKizlar affınıza sığınıyorum. Beyaz kremsi az akıntı oluyor bende sizde oluyor mu acaba korkuyorum ki kist mi oluştu acaba
Canim benim dun boyle oldu ya, yarim saat yuruyus yaptim eve bi geldim regl oldum sandim gittim baktim beyaz yogun akinti, catlama zamani olan akinti gibi yapiskan kaygan kivamda degil, oyle mantar hastalik falan da yok. Ama aksamina bi sey kalmadi, geldi gecti yani anlamadim.Kizlar affınıza sığınıyorum. Beyaz kremsi az akıntı oluyor bende sizde oluyor mu acaba korkuyorum ki kist mi oluştu acaba
InsallahAynen özellikle akşam duştan sonra oluyor biraz yapışkan gibi. Anlamadım ki ya karnım gurul gurul gurulduyor. Sanki gazım var gibi. Umarım bütün bunlar bebektendir.
Bnmde 12. Bugün iğneden 1 hafta sonra başlayan adet ağrılarımda yok artık başka belirti de yokBende hala belirti yok sadece biraz genel kasık ağrısı. Goguslerde bisey yok ama normalde adet öncesi çok fazla hassasiyet olur. Akıntı vs de yok. Erken mi acaba gebelik olsa bile belirti için. İğnenin 10. Günü oldu
Test yaptın miBnmde 12. Bugün iğneden 1 hafta sonra başlayan adet ağrılarımda yok artık başka belirti de yok