- 21 Ağustos 2023
- 36
- 5
- 34
-
- Konu Sahibi melisa90kk
Ben geçen ay ilk defa femera ovitelle denedim adet olana kadr hiçbişey olmadı ağrı sızı vs sonuç olarak adet oldumMerhaba Herkese,
1.5 yıldır denememiz var. Ağustos ayında klomen ve ovitrelle denedik ilk kez ama yumurtalar catlamadi kist oldu. Doktorumu değiştirdim ve femara önerdi. Yine aynı şekilde femara ve ovitrelle denedik. Geçtiğimiz pazar günü iğneyi vurdum. İğneden 36 saat geçtikten sonra 3 gun ilişkiye girdik. Ama bende herhangi bir belirti yok. Ağrı göğüs ağrısı gibi. Şu an regle 10 günüm kaldı. Normalde bu zamanlarda göğüs ağrım olurdu şu an yok. Bu şekilde belirti yasamayip hamile kalan var mı? Regl gecikmesi bekleyeceğim test yapıp negatifi görmekten sıkıldım. Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim
Bende aynı şekil femera ve iğne kullandım hiçbir belirtim yok ağrı sızı adetime 7 gün var sadece gazım çok var ve iğne vurulduktan sonra 3 gün sarı akıntı gelmişti. Ağrım sızım olmadığı için bu ay olmayacağını düşünüyorum senin kaç yumurtan vardı ?Merhaba Herkese,
1.5 yıldır denememiz var. Ağustos ayında klomen ve ovitrelle denedik ilk kez ama yumurtalar catlamadi kist oldu. Doktorumu değiştirdim ve femara önerdi. Yine aynı şekilde femara ve ovitrelle denedik. Geçtiğimiz pazar günü iğneyi vurdum. İğneden 36 saat geçtikten sonra 3 gun ilişkiye girdik. Ama bende herhangi bir belirti yok. Ağrı göğüs ağrısı gibi. Şu an regle 10 günüm kaldı. Normalde bu zamanlarda göğüs ağrım olurdu şu an yok. Bu şekilde belirti yasamayip hamile kalan var mı? Regl gecikmesi bekleyeceğim test yapıp negatifi görmekten sıkıldım. Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim
Gonalf 900 nedir ilk defa duyuyorum ağrı olması mı gerekiyor kesinBen geçen ay ilk defa femera ovitelle denedim adet olana kadr hiçbişey olmadı ağrı sızı vs sonuç olarak adet oldum
Bu ay 2. Denemem gonalf 900 ve ovitrelle bu seferde ilk bi hafta bişeym yoktu ancak 2 gündür adet ağrısı gbı ağrılarım var göğüslerim şiş ve ağrıyor ama bunu Progestan kullanıyorum ona yordum açıkçası bnm deneymmm bu şklde bende beklıuorum 10 şubatta test yap dedi dr
Benim solda 2 yumurta vardı biri 19 diğeri 13 gibiydi ertesi gün iğne vurduk 21 cm gibi olacağı için. Senin kaç tane vardı? Daha önce kullanmis miydinBende aynı şekil femera ve iğne kullandım hiçbir belirtim yok ağrı sızı adetime 7 gün var sadece gazım çok var ve iğne vurulduktan sonra 3 gün sarı akıntı gelmişti. Ağrım sızım olmadığı için bu ay olmayacağını düşünüyorum senin kaç yumurtan vardı ?
Benim 2 tane solda biri 21 biri 23 tü sağda 14 vardı o da yetişmişmidir bilmem. Bu ilk kullanışım hatta ilk yumurtamBenim solda 2 yumurta vardı biri 19 diğeri 13 gibiydi ertesi gün iğne vurduk 21 cm gibi olacağı için. Senin kaç tane vardı? Daha önce kullanmis miydin
Yumurtanın sayısını ve kalıtesini artıran bi iğne haplara göre daha etkili doktorum öyle söylemiştiGonalf 900 nedir ilk defa duyuyorum ağrı olması mı gerekiyor kesin
Mecbur bekleyip göreceğiz hayırlısı neyse o olsun inşallah hayırlısıyla güzel haber alırız. Sen test yapacak mısın yoksa regl tarihini bekleyip direk kan mı vereceksinHiç ağrısı olmadan hamile olduğunu öğrenende var acillik olacak derece ağrısı olup öğrenende bünye meselesi galiba
Dr bana 10 şubatta test yap beni ara dedi onu bekliyorumMecbur bekleyip göreceğiz hayırlısı neyse o olsun inşallah hayırlısıyla güzel haber alırız. Sen test yapacak mısın yoksa regl tarihini bekleyip direk kan mı vereceksin
1 sene denedik olmadi. Kasimda hsg cektirdim problem yok. Tum tahlillerim testlerim iyi, esimin sperm testi iyi. Doktor aralikta femara kullandirdi, sonuc negatif. Yumurtan catlamamis dedi. Ocak ayinda da femara kullandim, 31 ocakta ovitrelle vuruldum. Bana igneden 12 saat ve 36 saat sonra iliski onerdi doktorum. Su an icin bi sey yok boyle yerlesme agrisi vs ya da gogus hassasiyeti gibi. Ha daha erken, bu etkiler olmadan hamile kaldigini ogrenenler de var. Ablam 3 ay sonra ogrendim diyor mesela regl de oldum diyor, nasil oldu bi fikrim yok. Ama benim bu ay icin kendimden umidim yok. Insallah sizin olurMerhaba Herkese,
1 sene denedik olmadi. Kasimda hsg cektirdim problem yok. Tum tahlillerim testlerim iyi, esimin sperm testi iyi. Doktor aralikta femara kullandirdi, sonuc negatif. Yumurtan catlamamis dedi. Ocak ayinda da femara kullandim, 31 ocakta ovitrelle vuruldum. Bana igneden 12 saat ve 36 saat sonra iliski onerdi doktorum. Su an icin bi sey yok boyle yerlesme agrisi vs ya da gogus hassasiyeti gibi. Ha daha erken, bu etkiler olmadan hamile kaldigini ogrenenler de var. Ablam 3 ay sonra ogrendim diyor mesela regl de oldum diyor, nasil oldu bi fikrim yok. Ama benim bu ay icin kendimden umidim yok. Insallah sizin olur
Bize de igneden sonra 36. Saat ilk olmak üzere 3 kere arka arkaya onerdi. O şekilde ilerledik. Her şey in normal çıkması ve hala olumlu sonuçlanmamasi çok üzücü. Bir de benim eşimin seyahatleri nedeni ile zamanlama tam olmuyor. Onun da etkisi var muhtemelen. Umarım tez vakitte güzel sonuçlar alırız1 sene denedik olmadi. Kasimda hsg cektirdim problem yok. Tum tahlillerim testlerim iyi, esimin sperm testi iyi. Doktor aralikta femara kullandirdi, sonuc negatif. Yumurtan catlamamis dedi. Ocak ayinda da femara kullandim, 31 ocakta ovitrelle vuruldum. Bana igneden 12 saat ve 36 saat sonra iliski onerdi doktorum. Su an icin bi sey yok boyle yerlesme agrisi vs ya da gogus hassasiyeti gibi. Ha daha erken, bu etkiler olmadan hamile kaldigini ogrenenler de var. Ablam 3 ay sonra ogrendim diyor mesela regl de oldum diyor, nasil oldu bi fikrim yok. Ama benim bu ay icin kendimden umidim yok. Insallah sizin olur
Arkadaşım bende 31 ocakta iğne oldum. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun1 sene denedik olmadi. Kasimda hsg cektirdim problem yok. Tum tahlillerim testlerim iyi, esimin sperm testi iyi. Doktor aralikta femara kullandirdi, sonuc negatif. Yumurtan catlamamis dedi. Ocak ayinda da femara kullandim, 31 ocakta ovitrelle vuruldum. Bana igneden 12 saat ve 36 saat sonra iliski onerdi doktorum. Su an icin bi sey yok boyle yerlesme agrisi vs ya da gogus hassasiyeti gibi. Ha daha erken, bu etkiler olmadan hamile kaldigini ogrenenler de var. Ablam 3 ay sonra ogrendim diyor mesela regl de oldum diyor, nasil oldu bi fikrim yok. Ama benim bu ay icin kendimden umidim yok. Insallah sizin olur
Doktorum bana en son gittigimde 10 gun sonra kontrole gel demisti. 8subatta kontrole gidicem, belki de ultrasanla bakip yumurtan catlamamis tupe hic ulasmamis bile derse gerek kalmaz. Ama yumurta catlamis derse 15 subatta test yaparim. Oncesinde yapmak istemem moralim bozulmasin diye, zaten hic belirtim yok.Arkadaşım bende 31 ocakta iğne oldum. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Benim bir yumurtam çatlamışti şansa bir daha olgunlaşmış onun için çatlatma iğnesi verdi. Benim belim filan ağrıdı kasıklarım ağrıdı. Şimdi ise doluluk var sadece özellikle sol tarafta bacağımı kaldirsam sanki kasığımda balon var gibi hissediyorum. Hepsi bu. Ama belirtiler için erken zaten. Moralini bozma. İkinci gebeligimde neredeyse hiç belirti vermemiştim. Adet olmayınca test yaptım çıktı. Yani belirti olmaması döllenme olmadığı anlamına gelmiyormus. Umarım ikimizde hamileyizdir. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. (kötüler hariç)Doktorum bana en son gittigimde 10 gun sonra kontrole gel demisti. 8subatta kontrole gidicem, belki de ultrasanla bakip yumurtan catlamamis tupe hic ulasmamis bile derse gerek kalmaz. Ama yumurta catlamis derse 15 subatta test yaparim. Oncesinde yapmak istemem moralim bozulmasin diye, zaten hic belirtim yok.
Amin :) inşallah... yarın doktora gidince ne diyecek bakalımBenim bir yumurtam çatlamışti şansa bir daha olgunlaşmış onun için çatlatma iğnesi verdi. Benim belim filan ağrıdı kasıklarım ağrıdı. Şimdi ise doluluk var sadece özellikle sol tarafta bacağımı kaldirsam sanki kasığımda balon var gibi hissediyorum. Hepsi bu. Ama belirtiler için erken zaten. Moralini bozma. İkinci gebeligimde neredeyse hiç belirti vermemiştim. Adet olmayınca test yaptım çıktı. Yani belirti olmaması döllenme olmadığı anlamına gelmiyormus. Umarım ikimizde hamileyizdir. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. (kötüler hariç)
Mtlaka yazAmin :) inşallah... yarın doktora gidince ne diyecek bakalıminşallah birbirimize güzel haberler veririz.