- 23 Kasım 2022
- 166
- 68
- 32
- Konu Sahibi AnneveBebek0
Aynen canm kontrol pazartesi bakalm :)3 kişi Çarşamba baslamisiz
Burdan takip yapalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canm kontrol pazartesi bakalm :)3 kişi Çarşamba baslamisiz
Burdan takip yapalım.
Çatlatma iğnesi de mi vurulacak size ?Aynen canm kontrol pazartesi bakalm :)
merhaba Ben bugun sabah sol kasıgımda agrı ile uyandım böyle Batma gibiydi varmı sizde birseyÇatlatma iğnesi de mi vurulacak size ?
Bende hicbir sey yok bugün.merhaba Ben bugun sabah sol kasıgımda agrı ile uyandım böyle Batma gibiydi varmı sizde birsey
Evet canm kendiliğinden çatlamıyor yumurtamÇatlatma iğnesi de mi vurulacak size ?
Öyle şey olur mu ilaç etkili bir ilaç ikisinin arasında en az beş saat olması gerek bu arada ben de bu ay femaraya başladım pcosluyum ben bugün bitti pazartesi doktor bakacak çatlatma iğnesi sonrası aşılama yapılacak inşallah hepimiz yeni yıla gebe olarak girerizAaaa onu bilmiyordum şimdi içsem akşam bidaha içsem olur mu
Biz regl bittiği günden beri degerlendiriyoruz günleri 4 gün oldu sanırım işi şansa bırakmayalım dedik dün doktoru aradım hergün ilişki olsun ama 12 saat aralıklı olsun spermler icin dediBende hicbir sey yok bugün.
Reglim de yarına biter gibi duruyor.
Siz değerlendirmeye hangi gün baslamayacaksiniz ?
Bizimki doktorda salı, Pers. C.tesj, p.tesi dedi.Biz regl bittiği günden beri degerlendiriyoruz günleri 4 gün oldu sanırım işi şansa bırakmayalım dedik dün doktoru aradım hergün ilişki olsun ama 12 saat aralıklı olsun spermler icin dedi
Ovulaston testi kullan istersen birde keske önce spermiyogram testi verseydiniz önce biz ilk gittiğimizde once erkek dedi 3 gün perhiz sonunda testi verdi eşim onda sorun çıkmadığı için direk bana tedavi başlandı belki sizden degil de eşinizin spermi düsüktür bununla ilgili ilaç var baya yükseltiyor kaliteyiBizimki doktorda salı, Pers. C.tesj, p.tesi dedi.
Henüz eşime test yapılmadığı için kaliteli sprem bu şekilde olur dedi.
Ama biz carsabadan başlayacaz, eşim şehir dışında çünkü. Çarşamba Perşembe yaoar, sonra 2 güne bir yaparız artık.
Ovulasyon kullansam mi kararsız kaldım.
Bugün ateş takibine başladım. Buna göre yumurtlama gününü ogrenmeye çalışacağım
Ben salı günü reglin 4. Günü randevu almıştım. O ara da ilişki olmayacak nasıl olsa diye perşembeye de eşime randevu almıştım.Ovulaston testi kullan istersen birde keske önce spermiyogram testi verseydiniz önce biz ilk gittiğimizde once erkek dedi 3 gün perhiz sonunda testi verdi eşim onda sorun çıkmadığı için direk bana tedavi başlandı belki sizden degil de eşinizin spermi düsüktür bununla ilgili ilaç var baya yükseltiyor kaliteyi
Hadi bakalm hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBen salı günü reglin 4. Günü randevu almıştım. O ara da ilişki olmayacak nasıl olsa diye perşembeye de eşime randevu almıştım.
Ama eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı iptal ettim randevuyu.
Şimdi gelince de çalışmalar başlayacak, ondan sonra yine randevu alacağım.
Sağlıcakla kucağına alinDünde benim 18.gunumdu ve pozitifi gördüm çok şükür rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ve nasıl oluştuğunu herşeyi 1bucuk saaat öncesinde paylaştım çünkü hep diyordum birgün hamile kalırsam bende paylascam diye rabbim nasip etti şükür
Amin çok sağolunSağlıcakla kucağına alin
Canim gittin mi bugün doktora ,,?Hadi bakalm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Evet gittim 2 yumurtam da büyümüş yarın öğlen 14;00’de çatlama iğnemi yapıcam göbektenCanim gittin mi bugün doktora ,,?
Gözün aydınEvet gittim 2 yumurtam da büyümüş yarın öğlen 14;00’de çatlama iğnemi yapıcam göbekten
21 ve 22 doktorum Aradı beni bugun 22:00 de yap dedi iğneni nasıl bir koşturma ile çıktım nöbetçi eczane buldum anlatamam şuan itibari ile iğnemi oldum Allah’a dua etmekten başka çarem kalmadıGözün aydın
Büyüklükleri ne kadar
Rabbim gebelikle sonuçlandırsin inşallah.