- 31 Ağustos 2012
- 21.723
- 35.027
- Konu Sahibi AnneveBebek0
Canim be dedi tam olarak.Eşimin sperm sonucu kötü cıktı doktor cok karamsar baktı Eki Görüntüle 3178119
Hareketsizlik mi varmış ?
Neymiş tedavi, ilaç mi ameliyat mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim be dedi tam olarak.Eşimin sperm sonucu kötü cıktı doktor cok karamsar baktı Eki Görüntüle 3178119
Benimde eşimin böyle çıktı.Eşimin sperm sonucu kötü cıktı doktor cok karamsar baktı Eki Görüntüle 3178119
Sıkma canını kuzum Allah büyük vitamin takviyesiyle düzelir inşallah. Rabbim dermansız dert vermesinEşimin sperm sonucu kötü cıktı doktor cok karamsar baktı Eki Görüntüle 3178119
Canim başka doktorla görüştünüz mu ne yaptınız ?Eşimin sperm sonucu kötü cıktı doktor cok karamsar baktı Eki Görüntüle 3178119
Evet şehir dışındaki doktoruma attım hareketli sperm sayısı gayet iyi sadece hareketsiz sayı biraz fazla bu şekilde hamile kalabilirsin dedi ben şimdi keci boynuzu özü arı polen karışımı bişey aldım sabah akşam yediriyorum eşime birde çakşır otu suyu aldım özellikle çakşır suyu araştır cok iyi erkek icin ben tedaviyi bıraktım eşimin hala morali bozuk dün bana ayrılmazsın demi benden dedi içim parçalandıCanim başka doktorla görüştünüz mu ne yaptınız ?
Sende regli olmussun sanırım cok geçmiş olsun canım benim elbet bizde görüscez pozitifleri Allahtan umut kesilmezCanim başka doktorla görüştünüz mu ne yaptınız ?
Canim daha önce eşin test vermiş miydi bu ilk miydi ?Evet şehir dışındaki doktoruma attım hareketli sperm sayısı gayet iyi sadece hareketsiz sayı biraz fazla bu şekilde hamile kalabilirsin dedi ben şimdi keci boynuzu özü arı polen karışımı bişey aldım sabah akşam yediriyorum eşime birde çakşır otu suyu aldım özellikle çakşır suyu araştır cok iyi erkek icin ben tedaviyi bıraktım eşimin hala morali bozuk dün bana ayrılmazsın demi benden dedi içim parçalandı
Benim doktor bu ay birşey yapmayacak önümüzdeki ay sonkez klomen kullan, sonra aşılama için üniversite hastanesine sevk diyor.Sende regli olmussun sanırım cok geçmiş olsun canım benim elbet bizde görüscez pozitifleri Allahtan umut kesilmez
Nerde yasıyosun ki ? Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah canm bir bakmışsın ilaçsız hamile kaldık Allah’ın dediği olurBenim doktor bu ay birşey yapmayacak önümüzdeki ay sonkez klomen kullan, sonra aşılama için üniversite hastanesine sevk diyor.
Bu hastanede yumurta takibi çatlatma iğnesi felan yapilmiyormus hiç.
Bende önümüzdeki ay özele gidecegim sanırım, ama buradaki özel de çok iyi değil.
Merkez de bize 2 saat uzak, surekli kontrole gitmek icin sıkıntı. Ne yaparım bilmiyorum
Kahramanmaraş in 2 saat uzaklıkta bir ilcesindeyim.Nerde yasıyosun ki ? Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah canm bir bakmışsın ilaçsız hamile kaldık Allah’ın dediği olur
İnsallah bakalımKahramanmaraş in 2 saat uzaklıkta bir ilcesindeyim.
İnşallah kısmet olur ikimize de biran önce.