Gebeliğe Hazırlık Femara kullanip hamile kalanlar ve kalmak isteyenler :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tek yumurtadan 3 yumurtaya terfi etmişsin darısı başımıza erken falanda değil bence benim her ay öyle oluyor 10.günde 18-21 mm arası oluyor yumurtam hadi hayırlısı
Hahayy ne bileyim canım heralde ilk başlarda tek yumurta 3. Aydan sonra çoğul mu oluyor anlamadımki valla sen de git bakalım kaç yumurtayla döncen

Merhaba bende daha önce 4-5 kere klomen kullandım aşılama yaptırdık bir kere ve şimdi femara kullanmaya başladım. 5 gün ilaç dün bitti. Salı günü kontrole gidiyorum fakat bugün çok fazla kasık ağrım oldu. Sağ tarafta şiddetli ağrı var 6-7 saattir. Böyle hisseden oldu m aranızda ?

Valla benimde geçen ay hiç silikleşmedi hep pozitifti biliyorsun o yüzden benim yorum yapmam da doğru olmaz kelin ilacı olsa misali

Tarihlerimiz birebir aynı canım benimde dün bitti salı kontrole gidiyorum benimde ağrım oluyor ama öyle beni rahatsız edecek derecede değil

Tarihlerimiz birebir aynı canım benimde dün bitti salı kontrole gidiyorum benimde ağrım oluyor ama öyle beni rahatsız edecek derecede değil

Ya ben dayanamadım ağrı kesici aldım biraz önce 12-1 den beri sağ kaşığım ağrıyor hatta yarın geçmezse doktoru m arasam diye bile düşündüm. Salı bende kontrole gidiyorum inşallah yumurta büyüdüğü İçin ağrılar oluyordur. Bugün regl 11. Günüm senin kaçıncı günün ?

Ben de bu ovu testlerinden hiç anlamadım gitti kendim kullandığımda da bir türlü pik yaptığım günü bulamazdım sonra da bıraktım zaten kullanmayı

Benim de ağrım oluyor ama hafif hafif batma şeklinde kasıklarda. Doktora sordum ağrı kesici içecek kadar mı ağrıyor dedi yok dedim sorun yok o zaman dedi. Doktorunu bi arayıp sor istersen canım

Benim de ağrım oluyor ama hafif hafif batma şeklinde kasıklarda. Doktora sordum ağrı kesici içecek kadar mı ağrıyor dedi yok dedim sorun yok o zaman dedi. Doktorunu bi arayıp sor istersen canım

Evet bugün hiç geçmedi ağrı öğlen saatlerinden beri devam. Regl olduğunda bile ağrımaz normalde bakalım yarin olsun inşallah geçer. Salı sabah randevum var doktora

8.günüm benim doktorum 10.gün çağırıyor kontrole o yüzden salı gidiyorum

Alttaki dün yani 8.günün üstteki ise bu sabah yaptığım ovu testi

Eklentiler

• image.jpg
    189 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…