- 24 Nisan 2017
- 298
- 120
-
- Konu Sahibi Nurumcan94
kaçıncı gün başladın kullanmaya ben kullanıyorum adetin 16. günü başlayıp 10 gün kullanıyorumKızlar progestan kullanan var mi
Bende o sıralarda kullandım canım sana ne gibi yan etkiler yaptikaçıncı gün başladın kullanmaya ben kullanıyorum adetin 16. günü başlayıp 10 gün kullanıyorum
Bende o sıralarda kullandım canım sana ne gibi yan etkiler yapti[/QUOT
uyku yapıyor ya çok fazla bide halsizlik o yüzden akşam kullanıyorum
uyku yapıyor ya çok fazla bide halsizlik o yüzden akşam kullanıyorumBende o sıralarda kullandım canım sana ne gibi yan etkiler yapti
Adet belirtilerini yaşıyor musun peki bı bı min salgılıyor ya o yapiyo galibauyku yapıyor ya çok fazla bide halsizlik o yüzden akşam kullanıyorum
Kullanıydrum canım.akşam ağızdan alıyorum sabahta vaİnadan alıyorum.çünkü bende baş dönmesi yapıyor.Kızlar progestan kullanan var mi
Başka yan etkileri oldu mu rahimde agrin ya da yumurtalıkların da ağrın falanKullanıydrum canım.akşam ağızdan alıyorum sabahta vaİnadan alıyorum.çünkü bende baş dönmesi yapıyor.
Benim dün rahimde falan batma bıçak saplaması oldu canım bende buraya sormuştum başına gelen var mı diye de bugün yok yani iyiyimBaşka yan etkileri oldu mu rahimde agrin ya da yumurtalıkların da ağrın falan
İlaç mı yapiyo acaba gerçekten...Benim dün rahimde falan batma bıçak saplaması oldu canım bende buraya sormuştum başına gelen var mı diye de bugün yok yani iyiyim
banada öyle geldi ya adetin kaçıncı günü bu ağrılar oldu benim 19. - 20. günüydü ağrılar olduğundaİlaç mı yapiyo acaba gerçekten...
Benim resmen kaşıkları hassaslasmisti bı iki gündür yok öyle ama tuhafima gitti resmen ufak harekette bile aciyodubanada öyle geldi ya adetin kaçıncı günü bu ağrılar oldu benim 19. - 20. günüydü ağrılar olduğunda
Yumurta kalitesi icin DHEA denedinizmi Hic? Doktorunuza da danisabilirsiniz. Ben zamaninda baya arastirip kullanmistim bunu da. Yumurta kalitesi ve gebelik icin yardimci .evet ilk çocuk evlendiğimiz ilk günden beri istiyoruz ama nasip olmadı bir türlü çarşamba günü iğneyi vurdum perşembe cuma önemli günler dedi ben ondan sonra 1 gün aralıklı değerlendirdim ama bakalım nasip tutar mı bir yumurtam 22 ml di diğerleri 18 17 di galiba 3 yumurtam büyüdü kalite sorunum var benim normalde yoksa yumurtalar büyüyor istenildiği gibi ama döllenmiyor kalitesiz diye
neler neler kullanmıyorum ki canım say say bitmez dhea, koenzim q10, progeny f, folic asit, coraspin yeni başladım gerçi bazılarına ama inşallah faydası olur 1 kaç aya kadarYumurta kalitesi icin DHEA denedinizmi Hic? Doktorunuza da danisabilirsiniz. Ben zamaninda baya arastirip kullanmistim bunu da. Yumurta kalitesi ve gebelik icin yardimci .
canım bende 1 ay kadar oldu gyno ositol toz ve omepa q10 kullanıyorum yumurta kalitesi için gebeliğie hazırlanma için kullanıyorum. dilersen danış sende bir doktoruna.neler neler kullanmıyorum ki canım say say bitmez dhea, koenzim q10, progeny f, folic asit, coraspin yeni başladım gerçi bazılarına ama inşallah faydası olur 1 kaç aya kadar
onu 2 ay kullandım canım omepa q10 de kullandım maalesef çok bir işe yaramadı. Bu yazdıklarımıda doktorum verdicanım bende 1 ay kadar oldu gyno ositol toz ve omepa q10 kullanıyorum yumurta kalitesi için gebeliğie hazırlanma için kullanıyorum. dilersen danış sende bir doktoruna.