- 13 Ekim 2017
- 443
- 164
- 26
- Konu Sahibi Nurumcan94
Onu kullanırken adetinin erken mi oldu pekiBende kullanıyorum ovitrelleden 3 gün sonra başlıyorum 10 gün kullanıyorum. baş ağrısı ve dönmesi yapıyor bendede. ağız yoluyla kullanıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu kullanırken adetinin erken mi oldu pekiBende kullanıyorum ovitrelleden 3 gün sonra başlıyorum 10 gün kullanıyorum. baş ağrısı ve dönmesi yapıyor bendede. ağız yoluyla kullanıyorum.
yok canım hayır. iğneden sonraki 13. gün bhcg testi pozitifse devam edilcekmiş ama benim geçen ay negatifti sonucu alınca bıraktırdı. sat:13 şubattı bat:14 mart gözüküyo.Onu kullanırken adetinin erken mi oldu peki
Anladım canım teşekkür ederim rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah hepimizinyok canım hayır. iğneden sonraki 13. gün bhcg testi pozitifse devam edilcekmiş ama benim geçen ay negatifti sonucu alınca bıraktırdı. sat:13 şubattı bat:14 mart gözüküyo.
geçen ay bi etki yapmamıştı ama dün başladın sabah ben, öğleden sonra baş ağrısı bel ağrısı mide bulantısı şikayetlerim başladı. ilaca devam ediyorum şu anda..Miden bulantısı yapiyomu peki kızlar
daha 10 gün vardı değil mi senin gününegeçen ay bi etki yapmamıştı ama dün başladın sabah ben, öğleden sonra baş ağrısı bel ağrısı mide bulantısı şikayetlerim başladı. ilaca devam ediyorum şu anda..
bat 14 mart gözüküyo canım ama bhcg kan tahlilini 10 martta yaptırıcam öyle yazmış doktor. senin ne zamandı?daha 10 gün vardı değil mi senin gününe
adetine ne kadar var canım ? idrar testlerine fazla güvenme adet gecikmesi olmadığı sürece. bazı testler gebelik hormonuna karşı hassas değildir. en garanti sonucu kanda alabilrsin o da yumurtlamadan 12 gün sonrasına falan geliyor.Kizlaaaar bende tek cizgi
Çatlama ignesinden onbeş gün sonra falan yap dedi doktor henüz gecikmedim amaadetine ne kadar var canım ? idrar testlerine fazla güvenme adet gecikmesi olmadığı sürece. bazı testler gebelik hormonuna karşı hassas değildir. en garanti sonucu kanda alabilrsin o da yumurtlamadan 12 gün sonrasına falan geliyor.
bhcg baktırman lazım canım o yüzden.banada iğneden sonraki 13.gün bakılacak dedi.en güveiliri kan testi.idrar bakıpta ümitsizliğe kapılma derim ben.Çatlama ignesinden onbeş gün sonra falan yap dedi doktor henüz gecikmedim ama
Gecikirsen yapiyim bari kan testi idrar testlerine bende güvenmiyorum pek bı arkadaşım denemek için iki aylıkken yapmıştı çıkmamıştıbhcg baktırman lazım canım o yüzden.banada iğneden sonraki 13.gün bakılacak dedi.en güveiliri kan testi.idrar bakıpta ümitsizliğe kapılma derim ben.
kaçıncı gün tam olarak senin iğneden sonrakiGecikirsen yapiyim bari kan testi idrar testlerine bende güvenmiyorum pek bı arkadaşım denemek için iki aylıkken yapmıştı çıkmamıştı
14 Şubat'ta oldum iste 17. Günüm yani geç döllenme olsa bile çıkardı aslında ama bı umut yinekaçıncı gün tam olarak senin iğneden sonraki
canım inş. ama benimde batım ya11 ya 12 7 martta kan testi yaptım gece 12.den sonra yani ya 4 ya 5 gün önce. negatif. ve tekrarlamadım çünkü hiçbir hissiyatım yok. inşaalah sen iyi hbr verirsin.aslında 12.gün en ideali.Kızlar güzel gelişmeleri olan varmı? Ben bugün akşamüstü bhcg baktırrıcam bat 14 mart..İnş güzel pozitif sonuçlar alalım hepimiz