- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 30
- Konu Sahibi Nurumcan94
Kahve lekelenmenin devamı gelmedi dimi haydi ınsallahh bebişin seninledirYok yaptirmadim. Bu sabah kahve lekelenmem oldu. Bata iki gun var. Testte bu sekilde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve lekelenmenin devamı gelmedi dimi haydi ınsallahh bebişin seninledirYok yaptirmadim. Bu sabah kahve lekelenmem oldu. Bata iki gun var. Testte bu sekilde.
Bana tekrar femara başladı bu ayda böyle deniyelim olmazsa iğneli tedawiye geçeriz dedi geçen ay çok ümitliydim ama artık yok bnimde femarada klomende hepsi boş rabbim ol deyince oluyo kızlar ne yaparsak yapalım boş ama bn galiba artık zamana bıraktım .
Geldi malesef canim az az geliyorKahve lekelenmenin devamı gelmedi dimi haydi ınsallahh bebişin seninledir
Kızlar benimki kanamaya döndü. Doktorumla görüştüm evet adet olmuşsun dedi. Yarın randevu aldim gidiyorum. Yeni aya başlıyorum bakalım
Herseyin hayirlisi canim.yeni ay yeni umutlar olsun insalahhGeldi malesef canim az az geliyor
Folik asit war başlayımmı hemenBen birde inofolic combi kullan derim. Yum geliştirici ve folik asit ikisi bir arada combi de.
Folik asit war başlayımmı hemen
Kuzu dr bana başka hiç bi ilaç kullanmıycaksın dedi o yzden kullanmıyorum
Kizlar benim bat dundu ben kac gundur hastalandim sanıyorum. Ama leke dışında bisey gelmiyor. Uc gundur kahve pembe tuhaf bi lekelenmem var. Dünkü testim bole cikti. Ne diyosunuz
Aksama veriyorumm :)Ben sana ne dedim :) git kan ver artık
Ben sana ne dedim :) git kan ver artık
Sence varmi yaa
Valla kuzum ne desem bilmiyorum ki sonucu heyecanla bekliyorum yalnız :))
sonuc belli miBende bendee :)
Bende bendee :) bende aynıyım sizinle sizdn bir gun sonra vuruldm iğne tahlıl yaptınız mı