• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

femara kullananlar

Canım bu konu hakkında hıcbır bılgım yok. Ama tek yumurtan olustu dıye kafana takıyorsan ben ılk catlatma ıgnemde tek yumurta ıle hamıle kaldım ama maalesef dusukle sonuclandı. Bana kalırsa bu konu hakkında mutlaka doktorundan bılgı almalısın. Yoksa ıster ıstemez yanlıs bılgılendırme sonucu ınsanın moralı daha cok bozuluyor. :KK43:
Haklisin canim herkes baska bisey soyluyo.gorustum simdi doktorla bu lekelenmeyi adet kanamasi olarak sayiyoruz dedi 5.gunu muayne icin gidicem yarin 5gunum sabah saat 9a a aldim randevuyu bu konuyu cok taktim.yarin sorucam bakalim onuda.nasil bir yol izlicek merak ediyorum femeraya devammi yoksa baska bir tedavimi hayirlisi olsun hakkimzda...

Haklisin canim herkes baska bisey soyluyo.gorustum simdi doktorla bu lekelenmeyi adet kanamasi olarak sayiyoruz dedi 5.gunu muayne icin gidicem yarin 5gunum sabah saat 9a a aldim randevuyu bu konuyu cok taktim.yarin sorucam bakalim onuda.nasil bir yol izlicek merak ediyorum femeraya devammi yoksa baska bir tedavimi hayirlisi olsun hakkimzda...
Canım banada doktorum adetın 3. gunu gel demıstı bende bugun alıcam randevu dmeıs oldugun gıbı bakalım nasıl bır yol ızlenıcek bu sefer mutlaka yaz ırtıbatı kopartmayalım olur mu. Femara kullandım ama felaket sekılde sac dokulmesı yasadım. Mutlaka ılacını yaz sende bende yazıcam. Uzulme demek ıstemıyorum cunku elde degıl cok ıyı bılıyorum :(

Canım banada doktorum adetın 3. gunu gel demıstı bende bugun alıcam randevu dmeıs oldugun gıbı bakalım nasıl bır yol ızlenıcek bu sefer mutlaka yaz ırtıbatı kopartmayalım olur mu. Femara kullandım ama felaket sekılde sac dokulmesı yasadım. Mutlaka ılacını yaz sende bende yazıcam. Uzulme demek ıstemıyorum cunku elde degıl cok ıyı bılıyorum :KK43:
Tamam canim yarin mutlaka yazicam.benim buyuk ihtimal femerayla devam dicek.bakalim gorucez yarnins en yakin zamanda kavusurz meleklerimize

Canim gunaydin
Smdi doktordan donuyorum.cuma gunu femera ya basliyorum.ins bu ay tutar.merakk ettigm konuyuda sordm tup bebekte kullanilan ilac cok farkli dedi bizim hap ile oldugumuz tedavide bir yada iki tane yumurta olusuyormus.
Canım gunaydın bende sımdı doktordan gelsım normalde yarın gıdıcektım hastanede olmayacagındna bugun cagırdı. Bende yarın femara tekrar baslıyorum anladıgım kadarıyla 2 ay femara kullanıyormus. Insallah bu ay olumlu sonuclanır oda olmazsa ıgne ıle yumurta gelıstıre bılırız dedı. Dogal yollardan ek olarak ne yapabılırız acaba.

Canım gunaydın bende sımdı doktordan gelsım normalde yarın gıdıcektım hastanede olmayacagındna bugun cagırdı. Bende yarın femara tekrar baslıyorum anladıgım kadarıyla 2 ay femara kullanıyormus. Insallah bu ay olumlu sonuclanır oda olmazsa ıgne ıle yumurta gelıstıre bılırız dedı. Dogal yollardan ek olarak ne yapabılırız acaba.
Insallah kaliriz buay canim.bana birsey demedi tutmazsa diye ama bencede vermez bidahakine gerekte kalmaz umarim.ben cuma baslicam femeraya baya baya hastalandim cunku bugun 2.gunum.ilac bittikten sonra 4.gunu tekrr gidicem yumurtalik takibine hayirlisi bakalim.

Insallah kaliriz buay canim.bana birsey demedi tutmazsa diye ama bencede vermez bidahakine gerekte kalmaz umarim.ben cuma baslicam femeraya baya baya hastalandim cunku bugun 2.gunum.ilac bittikten sonra 4.gunu tekrr gidicem yumurtalik takibine hayirlisi bakalim.
Bana yarın basla 5 gun kullan dedı. Haftaya salı gunude ben kontrole gıdıcem bakalım. Allah ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın ınsallah. Internetten yumurta gelıstırıcı dogal yollarıda arastırdım hep ıncır kuru cıkıyor ben denemyı duusnuyorum canım sende yap ıstersen. Yumurta buyumeye yardımcı olsun dıye.

Bana yarın basla 5 gun kullan dedı. Haftaya salı gunude ben kontrole gıdıcem bakalım. Allah ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın ınsallah. Internetten yumurta gelıstırıcı dogal yollarıda arastırdım hep ıncır kuru cıkıyor ben denemyı duusnuyorum canım sende yap ıstersen. Yumurta buyumeye yardımcı olsun dıye.
Olabilir aslinda canim yapabikorm bnde. benim kiloda vermm lazim boyum 162 kilom 61 senn kilo sikintin varmi?

Olabilir aslinda canim yapabikorm bnde. benim kiloda vermm lazim boyum 162 kilom 61 senn kilo sikintin varmi?
bende kılo problemı yok en azından doktor oyle bısey demedı boyum 1.73 kılom 59 canım. Sana doktor mu dedı kılo vermen lazım dıye alında cokta kılon yok bence.

Evet doktorumda soyledi biraz daha versen iyi olur vucudumda cok musait kkilo almaya tabi bide ilaclarla kontrolumden çıkabiliyor.bakalim niyetine girdim ama nasl olcak bi fikrim yok:oops:bebek icin vericem artik fazla kilolari napalim:KK49:

Gunaydin kizlar bu ayda gebelik yok 2 3 gun icinde adet olucam adetimin 2 gunu femara kullanicam bunu kullanip hamile kalan var mi acaba veya ikizi falan olan

Minemacar merhaba;
Ben gecen ay kullandım ama maalesef kalamadım. Bu ay dun yıne basladım. 2 kez catlatma ıgnesı olmustum ılk oldugumda kımyasal gebelıkle sonuclandı. Insallah bu ay kalırım. Doktorum 2 kez femara kullanabılecegımı bu ay kalmazsam yumurta gelıstırıcı ıgneye gececegımızı soyledı. Senın tedavı surecın nasıl ılerlıyor

Minemacar merhaba;
Ben gecen ay kullandım ama maalesef kalamadım. Bu ay dun yıne basladım. 2 kez catlatma ıgnesı olmustum ılk oldugumda kımyasal gebelıkle sonuclandı. Insallah bu ay kalırım. Doktorum 2 kez femara kullanabılecegımı bu ay kalmazsam yumurta gelıstırıcı ıgneye gececegımızı soyledı. Senın tedavı surecın nasıl ılerlıyor
Merhaba canim bende 4 ay once normal yolla hamile kaldim ama kimyasal dusukle gitti daha sonra doktorum 2 ay normal yolla dene dedi olmazsa bu ay femara basliycam daha adet olmadim ama kan testi yaptirdim negatif cikti sonuc :(

Bu ay yumurta takibi yapti yumurtam 18 mil olmustu 2 3 gun icinde catlar dedi iliski onerdi bizde yaptik herhalde tutmadi yine pazartesi gunude esimi goturucem doktora benim yumurta kalitem dusuk buyuk ihtimal canim sen nerden hangi doktea gidosn

Benım ılk denememde yumurtam 18 mm olmustu ıgne oldum kımyasal gebelıkle sonuclandı. 2. denememde tutmadı. Adetın 3. gunu doktoruma gorundum tekrar femara basladı. Ben ıst oturuyorum medıpolde Bahar hanıma gıdıyorum ve cok memnunum. Kendısının pozıtıf halı ınsana enerjı verıyor.

Benım ılk denememde yumurtam 18 mm olmustu ıgne oldum kımyasal gebelıkle sonuclandı. 2. denememde tutmadı. Adetın 3. gunu doktoruma gorundum tekrar femara basladı. Ben ıst oturuyorum medıpolde Bahar hanıma gıdıyorum ve cok memnunum. Kendısının pozıtıf halı ınsana enerjı verıyor.
Anladim cnm insallah bebeislerimizze saglikli bi sekilde kavusuruz ya hasretle bekliorum bende .(

Canim nasilsin?
Tedavin nasil gidiyor?benim ilac bitti kontrolumude oldum 21 mm yumurtam olms iki tanede 15 mm olmus yumurtam catlama ignesi vermedi busefer.bu hafta gun asiri iliski dedi bakalm noluck adet tarihim kasim 12.sende durum nedir?

Canim nasilsin?
Tedavin nasil gidiyor?benim ilac bitti kontrolumude oldum 21 mm yumurtam olms iki tanede 15 mm olmus yumurtam catlama ignesi vermedi busefer.bu hafta gun asiri iliski dedi bakalm noluck adet tarihim kasim 12.sende durum nedir?
Canım Merhaba
26.10.2015 de catlatma ıgnesı oldum suanda beklemekteyım. 15 gun sonra test yapıcam. Bu ayda kalamazsam doktorum rahım fılmı ısteyecegını soyledı. Gecmeyen 15 gun anlıyacagın . Ben 3 gun gobekten ıgne oldum pazartesı kontrole gıttım yumurtalar gelısmıs bugun mutlaka catlatma ıgnesı ol dedı. Insallah buradan bırbırımıza guzel haberler verırız. Senıın yumurta buyukluklerı ve sayısı cok ıyı. Maşallah :)

Ins.buay bebislerimiz bizimle olur canim.benimde buay olmazsa rahim filmini sorucam doktoruma bana boyle bisey soylemeddi ama bakicaz artik.3 gun neden igne oldum gobekten femera kullanmismiydin cnm sen buay?

Back