• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

femara kullananlar

Kızlar merhaba bende pkoluyum.doktorum femara verdi ve kullanmaya başladım. Haftaya kontrole çağırdı.daha önce klomen ve puregon 600 kullandım ama işe yaramadı inş bu yarar.

selam cnm.bnde pkoluyum ve femara ıstıcem doktorumdan.inş işe yarar.ama bak femaranın yanında folık asıtte ıstesen ıyı olur.inofolıc gıbı.weya ınsulun dırencın warsa seker hapı kullansan daha ıyı olur.puregon 600 iğnemı ?gobekten atılan yanı?

Merhaba kizlar Bende eylul 11de basladm femeraya 24de catlama ignemi oldum.11ine 3 gun kaldi cok sabirsizm belirtilerm var gbi ama bilemiyorum ins bebislerimize en yakin zamanda kavusurz:KK36:

Merhaba kizlar Bende eylul 11de basladm femeraya 24de catlama ignemi oldum.11ine 3 gun kaldi cok sabirsizm belirtilerm var gbi ama bilemiyorum ins bebislerimize en yakin zamanda kavusurz:KK36:

meraba cnm.ilk kullanısın mı femarayı pekı?sorunun nedır pko mu?sadece femara mı kullandın pekı cnm yanında folık asıt weya seker hapı falan alıyo musun??bırde belırtılerın neler mesela??

Pkoluym cnm malesef bebek istedigimiz ilk ay klomen kullandm yumurtam olustu ama rahim duvarimi incellti olmadi bu ikinci ayimiz ilk kez kullanisim femerayi folik asit vermedi doktorum gittigm zaman sorucam ayni zamanda glukofende kullaniorm seker hapi.belirtilere gelince adet agrim normalde bir hafta kala baslardi ama agrim yok batmalarim var goguslerm asiri hassas belim cok agriyor boyle agri cektigimi hic hatırlamıyorum.hic uyumadigim kadar uyuyorum.ins piskolojik degildr

Pkoluym cnm malesef bebek istedigimiz ilk ay klomen kullandm yumurtam olustu ama rahim duvarimi incellti olmadi bu ikinci ayimiz ilk kez kullanisim femerayi folik asit vermedi doktorum gittigm zaman sorucam ayni zamanda glukofende kullaniorm seker hapi.belirtilere gelince adet agrim normalde bir hafta kala baslardi ama agrim yok batmalarim var goguslerm asiri hassas belim cok agriyor boyle agri cektigimi hic hatırlamıyorum.hic uyumadigim kadar uyuyorum.ins piskolojik degildr

pko derken mesela adetın kendı gelır mı?bır suru ufak kıstlerın warmı?aynen bnde ıkı kere klomen denedım ılkınde 16mm bır yumos oldu ıkıncıde hıc olmadı.asırı dırenc gosterıolar.bende glıfor kullanıorum gunde 1000mg bıtane.sen kac mg alıosun gunde kac tane ?bence hamılesın cnm.batmalar psıkolojık olmaz.negun test gunun?

pko derken mesela adetın kendı gelır mı?bır suru ufak kıstlerın warmı?aynen bnde ıkı kere klomen denedım ılkınde 16mm bır yumos oldu ıkıncıde hıc olmadı.asırı dırenc gosterıolar.bende glıfor kullanıorum gunde 1000mg bıtane.sen kac mg alıosun gunde kac tane ?bence hamılesın cnm.batmalar psıkolojık olmaz.negun test gunun?
Adetim iki uc ayda bir oluyodu dedigin gbi ufak ufak kistler.bnmde klomende 16 mm olmustu yumrtmm ama rahim duvarim 3mm olmustu.doktorum femerayi onerdi 19mm oldu yumurtam rahim duvarimda gayet iyi ilacin yaradigini soyledi buay tutmazsa femerayla devam dedi.850 mg gnde iki tane aliyorum cnm.banada adet belirtisi gbi gelmiyor ama ne bileyim ayin 11i adet tarihimdi gecen ay bn yine 11i olark test yaparm malum zaten gec hastalaniyorm.klomenden snra hemn hastalanmıştim eger bebis yoksa yine hastalanirm heralde...

Adetim iki uc ayda bir oluyodu dedigin gbi ufak ufak kistler.bnmde klomende 16 mm olmustu yumrtmm ama rahim duvarim 3mm olmustu.doktorum femerayi onerdi 19mm oldu yumurtam rahim duvarimda gayet iyi ilacin yaradigini soyledi buay tutmazsa femerayla devam dedi.850 mg gnde iki tane aliyorum cnm.banada adet belirtisi gbi gelmiyor ama ne bileyim ayin 11i adet tarihimdi gecen ay bn yine 11i olark test yaparm malum zaten gec hastalaniyorm.klomenden snra hemn hastalanmıştim eger bebis yoksa yine hastalanirm heralde...

aynen benımde oyle cnm.hatta 3 ayı gectı bu kez :( bende femara ıstıcem cnm doktordan.sen neden ıkı tane alıyosun seker hapını asırı pkomusun sen ?aynen yoksa erkenden gelır o gelmeyen adet

Insulin direncim var cnm bide troid sıkıntım var eutrox kullanıyorum klasik pko yani bide bunlar olunca gnde iki dedi doktrm olumsuz hicbirsey soylemedi klomende direk dedi bu rahim duvariyla kalamazsin diye mesela.sen nezmandr istiyorsun bebis?uc aydir neden gitmedin doktora?baslardin hemen ilaca

Insulin direncim var cnm bide troid sıkıntım var eutrox kullanıyorum klasik pko yani bide bunlar olunca gnde iki dedi doktrm olumsuz hicbirsey soylemedi klomende direk dedi bu rahim duvariyla kalamazsin diye mesela.sen nezmandr istiyorsun bebis?uc aydir neden gitmedin doktora?baslardin hemen ilaca

subat ayından berı ıstıoz cnm..en son hazıranda asılama oldum cnm ben ramazanda.nasıb olmadı :( sorada bayram dı sıse domatestı annem tasındı derken bu zaman oldu.sorma.zaten asılama yapan doktoru degıstırcem.doktor arayısındayım cnm.benım sıkıntım adet goremıom.gorsem belkı kolay olcak ama genede Rabbim bılır

Bende buay tutmadiysa asilama dicem beklemek istmiyorum artik.ama sen en yakin zamanda git.hangi sehirdesin cnm ben bursa.

Merhaba;
24 Eylulde catlatma iğnesi oldum. İğne olalı bugun 16. günüm. Dün akşam idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı. Acaba erken mı yaptım ıdrarda testı. Konu hakkında yardımlarınızı rıca edıyorum.

Merhaba;
24 Eylulde catlatma iğnesi oldum. İğne olalı bugun 16. günüm. Dün akşam idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı. Acaba erken mı yaptım ıdrarda testı. Konu hakkında yardımlarınızı rıca edıyorum.
Merhaba cnm bende 25 eylulde oldum ignemi dayanamayip test yaptim benimde malesef negatif.senin adet tarihin nezaman benim 11inde olmam lazim yani yine erken yapmis oluyorum herlde

Merhaba cnm bende 25 eylulde oldum ignemi dayanamayip test yaptim benimde malesef negatif.senin adet tarihin nezaman benim 11inde olmam lazim yani yine erken yapmis oluyorum herlde
Canım merhaba
En son 8 Eylulde hasta olmustum 24 Eylulde catlatma ıgnesı oldum. Yarın kanda baktırıcam ama sanmıyorum cunku kasıklarımda agrım var :(

Canım merhaba
En son 8 Eylulde hasta olmustum 24 Eylulde catlatma ıgnesı oldum. Yarın kanda baktırıcam ama sanmıyorum cunku kasıklarımda agrım var :KK43:
Hayirlisi canim ya.benim kasık agrim yok ama belim cok agriyor bugun negatifide gorunce umudum kalmadi pek hastalanirim heralde bende.

Hayirlisi canim ya.benim kasık agrim yok ama belim cok agriyor bugun negatifide gorunce umudum kalmadi pek hastalanirim heralde bende.
:( bu benım ıkıncı catlatma ıgnem temmuz ayında kımyasal gebelık yasadım. Bu sefer umutlandım ama kasıklarımda agrı basladıgı ıcın keyfım actı. bır oncekı kımyasal gebelıkte hamıle oldugumu 19. gun ogrendım 20. gun dusuk yasadım :( yarın kanda baktırıcam ( tabı sabah uyandıgımda hasta olmazsam )

:KK43: bu benım ıkıncı catlatma ıgnem temmuz ayında kımyasal gebelık yasadım. Bu sefer umutlandım ama kasıklarımda agrı basladıgı ıcın keyfım actı. bır oncekı kımyasal gebelıkte hamıle oldugumu 19. gun ogrendım 20. gun dusuk yasadım :KK43: yarın kanda baktırıcam ( tabı sabah uyandıgımda hasta olmazsam )
15 gunden sonra kanda cıkıyor canım sonuc ıdrarda sonuc yanılta bılır uzulme sen ne kadar zamandır evlısın ne zamandır bebek ıstıyorsun

15 gunden sonra kanda cıkıyor canım sonuc ıdrarda sonuc yanılta bılır uzulme sen ne kadar zamandır evlısın ne zamandır bebek ıstıyorsun
Kan icinde beklemek istiyorum biraz daha..ben 6senelik evliyim 2 aydir istiyoruz bebk gecen ay klomen kullandm ama rahim duvarimi inceltti 3mm femera yaradi dedi doktorum ama bilmiorm cok ümitliydim ama nasip

Back
X