• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

femara kullananlar

Bakalim canim yarin Saat 10bucukta gidicem sabah aradim doktoru bakalim ne dicek yarn tekkrr bi gebelik testi kanda yukseliyomu diye bakicakmis.insallah kabul olur dualirm

çok sevindim öncelikle, tebrik ederim. inşallah hızla yukselir değerlerin.
Bana sürecini anlatabilirmisin kısaca, uzun zamandır foruma girmiyordumda...

çok sevindim öncelikle, tebrik ederim. inşallah hızla yukselir değerlerin.
Bana sürecini anlatabilirmisin kısaca, uzun zamandır foruma girmiyordumda...
Cok tesekkur ederim canim.pko hastasiyim 3 aydir bebek dusunuooduk ilk denemem klomen olumsuz yaramadi bana yumurtam olustu ama rahim duvarim inceldi 3mm.sonra femera+catlama ignesi vuruldum 19 mm yumurtam olmustu ama olmadi.buayda ikinci denemem femera bir tane 21 mm iki tanede 15-16 mm buyuklugnde yumurtam olustu.doktor igme vermedi busefer ikinci cizgiyi adetime 5 gun kala gordm.adet tarihm 12 kasim dun kan testinde ogrendim sonucumu suan tek istedigim degerlerim bian once yukselsin.

Cok tesekkur ederim canim.pko hastasiyim 3 aydir bebek dusunuooduk ilk denemem klomen olumsuz yaramadi bana yumurtam olustu ama rahim duvarim inceldi 3mm.sonra femera+catlama ignesi vuruldum 19 mm yumurtam olmustu ama olmadi.buayda ikinci denemem femera bir tane 21 mm iki tanede 15-16 mm buyuklugnde yumurtam olustu.doktor igme vermedi busefer ikinci cizgiyi adetime 5 gun kala gordm.adet tarihm 12 kasim dun kan testinde ogrendim sonucumu suan tek istedigim degerlerim bian once yukselsin.

çok teşekkür ederim paylaştığın icin canım.
benimde 2 aşılama sonrasında verilen 2 aylık aradan sonra femara+çatlatma iğnesi ile denedik. diğer aşılamalarda hep klomen ve 1 yumurta vardı bu kez yumurta sayısı 3 oldu. bunların başta biri 8 -21 -15 şeklindeyken
21-15 çatlayınca 8 olan 25 lere yükseldi.
ne olacak bilmiorum. 17 sinde gel test yapalım dedi dr.um. normalde sat 24 ekim. ve hep 28 de olur. bana göre 20 kasım adet günüm olmalı. 17.sinde çıkacağını düşünüoki 3 gün önceye çağırdı.
şimdi şunu merak ediorum.

en erken ne zaman kanda belli oluyor?

çok teşekkür ederim paylaştığın icin canım.
benimde 2 aşılama sonrasında verilen 2 aylık aradan sonra femara+çatlatma iğnesi ile denedik. diğer aşılamalarda hep klomen ve 1 yumurta vardı bu kez yumurta sayısı 3 oldu. bunların başta biri 8 -21 -15 şeklindeyken
21-15 çatlayınca 8 olan 25 lere yükseldi.
ne olacak bilmiorum. 17 sinde gel test yapalım dedi dr.um. normalde sat 24 ekim. ve hep 28 de olur. bana göre 20 kasım adet günüm olmalı. 17.sinde çıkacağını düşünüoki 3 gün önceye çağırdı.
şimdi şunu merak ediorum.

en erken ne zaman kanda belli oluyor?
Merhaba;
Benım bıldıgım kadarıyla kanda 15-17 günlerde bellı oluyor catlatma ıgnesınden sonra

sat 24 ekim
14.gün çatlatma iğnesi yapıldı.
üzerine 15-17 gün eklediğinde adet tarihini 1-3 gün geçmen lazım demiş oluosun
ancak kanda erken de çıkabilior diye biliyorum.
hatta doktorum 17.sinde gel dedi 25.gün oluyo adetten 3 gün önce

icimde garip bişey var
istediğim icin mi
olacağı icin mi bilmiorum.

eşimde geçen gün öle dedi

"hepsinde heycanlanıodum , ama bu sefer bi başka hissediorum" dedi.

Hayırlısı..
Insallah canim.ama benim aksam acillde testimin sonucuna bakan doktor resmen sevincimi kursağımda birakti bilmiyorum hala bile tam sevinemiyorum:110:degerimin dusuk olmasindan dolayi pek ihtimal vermedi ama bakalim yarin belli olucak

iki gün bile beklemez ben bu seferde başka bir yerde baktırırdım bugun
sonuçta her gün artmıyor mu?

Back