- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi ceren elaa
Rahim filmi kan testleri kortizol testi vücuduma ilaç verdiler sonra kan aldılar gün boyu.
rahım fılmı zormuydu cnm?anestezılımı oldun?tüplerın durumu ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahim filmi kan testleri kortizol testi vücuduma ilaç verdiler sonra kan aldılar gün boyu.
Evet anesteziyle oldum çünkü çok korkuyordum.korkuyla olduğu için çok acı çekip çok bagirmisim hastaneyi ayağa kaldırmışim ama ben hatırlamıyorum. Tüplerim açık bi Problem yokmusrahım fılmı zormuydu cnm?anestezılımı oldun?tüplerın durumu ne
Evet anesteziyle oldum çünkü çok korkuyordum.korkuyla olduğu için çok acı çekip çok bagirmisim hastaneyi ayağa kaldırmışim ama ben hatırlamıyorum. Tüplerim açık bi Problem yokmus
Hatırlamıyorum işte lokal anestezi oldum ben doktor hissetceksin ama hatirlamicaksin dedi.bak bu guzel haber cnm.pekı sen anestezı aldıgın halde acımı hıssettın ıslem olurken?
Hatırlamıyorum işte lokal anestezi oldum ben doktor hissetceksin ama hatirlamicaksin dedi.
Bana dedi ilacı vericem uyanık kalcak sin ama hiç bişey hatirlamicaksin dedi söylediklerimize falan cevap vericek sin ama dedilokal derken cnm?belden asagı komple olmadınmı?
Bana lokal olcaksin dediler.Bana dedi ilacı vericem uyanık kalcak sin ama hiç bişey hatirlamicaksin dedi söylediklerimize falan cevap vericek sin ama dedi
Bana dedi ilacı vericem uyanık kalcak sin ama hiç bişey hatirlamicaksin dedi söylediklerimize falan cevap vericek sin ama dedi
Ben acıyı hissetmedim ama kolumdan ilaç verdiler ben hemen gitmişim zaten.bide enfeksiyon kaptım. .bişey dicem yumurtalar büyüdü diyelim ne kadar süre sonra hamile olduğun belli oluyor,alla alla garipmıs.onlar sana kısa bı sey dıye werdık deyıp wermedılermı yoksa?
Ben acıyı hissetmedim ama kolumdan ilaç verdiler ben hemen gitmişim zaten.bide enfeksiyon kaptım. .bişey dicem yumurtalar büyüdü diyelim ne kadar süre sonra hamile olduğun belli oluyor,
Günaydın ya bu sabah kaşık ağrısı ve göğüslerimde hassaslikla uyandım femara ise mi yariyor acsba böyle olan oldu mu hiç kızlar ya..yumurtalar buyudugu zaman catlatma ignesi atarlar.o igne atildiktan sora 15gune kanda cikar gebelik canim
Günaydın ya bu sabah kaşık ağrısı ve göğüslerimde hassaslikla uyandım femara ise mi yariyor acsba böyle olan oldu mu hiç kızlar ya..
İnş canim midem çok bulanıyor. .yarın bitiyor ilaç. .kullananlar hiç yazmıyor.ins ise yariyordur cnm.yumoslar olusuyo kesin.hadi ins
İnş canim midem çok bulanıyor. .yarın bitiyor ilaç. .kullananlar hiç yazmıyor.
Bi sorim ona dayan etki yapiomus canim o.@enyalios sor istersen.oda oyle diordu.yorgun dusuom yan etkisi cok dmisti
Canım Merhaba;Kızlar kahverengi lekenmem oldu gunluk pedimde hastalaniyomuyum acaba
Merhaba canimCanım Merhaba;
Cumartesı gunu kanda baktırdım ama malesef yıne umutlar bosa gıttı. Sonuc negatıf cıktı
Csnım benımde bugun basladı hafıf lekelenmem. Bu ıkıncı denememdı tutmadı. Ilk denememde kımyasal gebelık yasamıstım Doktorum adetın 3. gunu cagırıyor benı yumurta takıbıne baslıyor. Acaba catlatma iğnesi kac kez denenebılıyor. Doktora gıttıgım zaman soracagım ılk soru olucak. Herkez moralını yuksek tut va dusunme kafana takmadıgın zamanda olucak dıorlar. Ama ıste davulun sesı uzaktan hos gelıyor. Insan yasadıgını bılır :,(Merhaba canim
Olsun denemeye devam.bende dun aksam dayanamayip gittim bnimde sonuc negatif.lekelenmem hala var sokulemedim birturlu doktorumu aradim bana donmesini bekliyorum nezaman muayneye gitmem gerekiyo diye.ilki tutmadi insallah ikinci denememde tutar.senin kacinci denemendi canim?
Bana da o teselliler bos geliyor.olmuyor cunku takmadan benim daha ilk ayimdi bebek icin tedavi icin ama negatifi gorunce aglamaktan bittim.insan okadr umutsuzlasiyor ki.canim benimde aklima takilan bisey var simdi benim 1 yumurtam vardi 19 mm buyuklugnde iki yakin arkadasim var tuo bebek icin tedavi goruyorlardi birinde 12 birinde 17 yumurta toplamislar.aklima takiliyor.doktorda bisey demedi bir sorun olsa soylerdi heralde diyorum.arkadasimda diyorki o yumurta catlayinca toplama oluyor seninde vardir okadar fln diyebi bilgin varmi bu konuda aydinlat beni lutfenCsnım benımde bugun basladı hafıf lekelenmem. Bu ıkıncı denememdı tutmadı. Ilk denememde kımyasal gebelık yasamıstım Doktorum adetın 3. gunu cagırıyor benı yumurta takıbıne baslıyor. Acaba catlatma iğnesi kac kez denenebılıyor. Doktora gıttıgım zaman soracagım ılk soru olucak. Herkez moralını yuksek tut va dusunme kafana takmadıgın zamanda olucak dıorlar. Ama ıste davulun sesı uzaktan hos gelıyor. Insan yasadıgını bılır :,(
Canım bu konu hakkında hıcbır bılgım yok. Ama tek yumurtan olustu dıye kafana takıyorsan ben ılk catlatma ıgnemde tek yumurta ıle hamıle kaldım ama maalesef dusukle sonuclandı. Bana kalırsa bu konu hakkında mutlaka doktorundan bılgı almalısın. Yoksa ıster ıstemez yanlıs bılgılendırme sonucu ınsanın moralı daha cok bozuluyor.Bana da o teselliler bos geliyor.olmuyor cunku takmadan benim daha ilk ayimdi bebek icin tedavi icin ama negatifi gorunce aglamaktan bittim.insan okadr umutsuzlasiyor ki.canim benimde aklima takilan bisey var simdi benim 1 yumurtam vardi 19 mm buyuklugnde iki yakin arkadasim var tuo bebek icin tedavi goruyorlardi birinde 12 birinde 17 yumurta toplamislar.aklima takiliyor.doktorda bisey demedi bir sorun olsa soylerdi heralde diyorum.arkadasimda diyorki o yumurta catlayinca toplama oluyor seninde vardir okadar fln diyebi bilgin varmi bu konuda aydinlat beni lutfen