• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

femara kullananlar

Kan icinde beklemek istiyorum biraz daha..ben 6senelik evliyim 2 aydir istiyoruz bebk gecen ay klomen kullandm ama rahim duvarimi inceltti 3mm femera yaradi dedi doktorum ama bilmiorm cok ümitliydim ama nasip
Insallah hepımızın bu umutlu bekleyısımız hayırla sonuclanır bende femara kullandım 2 yumurtam gelıstı pazartesı mutlaka sana haber verıcem sende benı bılgılendır olur mu

selam cnm.bnde pkoluyum ve femara ıstıcem doktorumdan.inş işe yarar.ama bak femaranın yanında folık asıtte ıstesen ıyı olur.inofolıc gıbı.weya ınsulun dırencın warsa seker hapı kullansan daha ıyı olur.puregon 600 iğnemı ?gobekten atılan yanı?
Evet iğne kullandım. .şeker ilacı kullandım ama diyabet doktorum biraktirdi.folio aldım ama daha kullanmaya başlamadım. .doktor yumurtlama problemin var dedi.ozele gidiyordum çok iyi bi doktor du denedi ama olmadı bu konuda uzman olan doktora gitmen lazım dedi capaya başladım oraya gidiyorum artık.

Insulin direncim var cnm bide troid sıkıntım var eutrox kullanıyorum klasik pko yani bide bunlar olunca gnde iki dedi doktrm olumsuz hicbirsey soylemedi klomende direk dedi bu rahim duvariyla kalamazsin diye mesela.sen nezmandr istiyorsun bebis?uc aydir neden gitmedin doktora?baslardin hemen ilaca
Benim de şekerim vardı diyabete yolladı doktor beni 2ay tedavi gördüm diyet yaptım şekerimi dusurdum Kilo verdim sonra tiroid sorunum çıktı senin kullandığın ilaçtan kullandım 2 haftada dusurdum.doktor herseyin normale döndü aşılama için dedi.ama aşılama yapıcak doktorum daha aşılama için erken dedi ve femara verdi 5 gün günde 1 tane kullan dedi perşembe günü gitcem tekrar.doktor normal yolla hamile kalabilirsin ama yumurtaların olgunlasmiyor dedi femara çok etkili bi ilaç dedi

Evet iğne kullandım. .şeker ilacı kullandım ama diyabet doktorum biraktirdi.folio aldım ama daha kullanmaya başlamadım. .doktor yumurtlama problemin var dedi.ozele gidiyordum çok iyi bi doktor du denedi ama olmadı bu konuda uzman olan doktora gitmen lazım dedi capaya başladım oraya gidiyorum artık.

bende de yumurtlama sorunu war cnm :( malesf ılacsız regl olamıyorum.bırkere asılama oldum nasip olmadı :(

Bana aşılama için erken dedi.norml yolla kalabilirsin dedi ilaç kullandım adetin 3.gunu bugün femara yi 2 gündür kullanıyorum inş ise yarar.

inş yarar cnm.sende durum nasıl?ilaçsız regl olabılıomusun mesela?kıllanma kılo warmı?yumurtalıklarında bır suru mınık kıst warmı benım gıbı?

aynen benımde cnm.sorunumuz tıpatıp aynı.bende femara ıstıcem bakalım doktorumdan.femara dısında bska bısı kullanıomusun?çapada kıme gıdıosun?
aynen benımde cnm.sorunumuz tıpatıp aynı.bende femara ıstıcem bakalım doktorumdan.femara dısında bska bısı kullanıomusun?çapada kıme gıdıosun?

Çapanin tüp bebek bölümü var oraya gidiyorum..klomen kullanmıştım sonra puregon kullandım. .ama işe yaramadı. .glifor kullandım ama bıraktım. Sadece femara yi kullaniyorum

Çapanin tüp bebek bölümü var oraya gidiyorum..klomen kullanmıştım sonra puregon kullandım. .ama işe yaramadı. .glifor kullandım ama bıraktım. Sadece femara yi kullaniyorum

inş guzel sonuc alırsın arkadasım banada yaz gelısmelerını.merak ederım :)

inş guzel sonuc alırsın arkadasım banada yaz gelısmelerını.merak ederım :)
Yazarım tabi her seferinde umutsuz gidiyorum bu sefer güzel haberlerle dönmek istiyorum.ya ben çok değişik bi rüya görmüştüm. Dua edıyordum ve duaya karşılık gün söylediler bana çok değişikti.

Yazarım tabi her seferinde umutsuz gidiyorum bu sefer güzel haberlerle dönmek istiyorum.ya ben çok değişik bi rüya görmüştüm. Dua edıyordum ve duaya karşılık gün söylediler bana çok değişikti.

günmü ay cok guzel?ne gunu soledıler pekı cnm .duan kabul olur ıns cnm.bak daha yenı femarayla hamıle kalmıs bı arkadasım war @Enyalios .oda daha yenı hamıle kaldı

hayır olsun cnm rüyan ıns.aynen ilk te hamıle kaldı cnm..3senedır ıstıyordu arkadas.nasib oldu cok sukur.bana o dedı bak bu femarayı dıkkate al dedı
Bende 3 yıllık evliyim 3 yıldır istiyorum.bu tanı evlenmeden önce konmustu zaten evlendikten 1 sene sonra tedaviye başladım ama hep bi aksilikler oldu doktor da çok hastane değiştirdim en sonunda burayı önerdiler iyi ki gitmişim hiç yapılmayan testler falan filan yapıldı hep..

Bende 3 yıllık evliyim 3 yıldır istiyorum.bu tanı evlenmeden önce konmustu zaten evlendikten 1 sene sonra tedaviye başladım ama hep bi aksilikler oldu doktor da çok hastane değiştirdim en sonunda burayı önerdiler iyi ki gitmişim hiç yapılmayan testler falan filan yapıldı hep..

aynen bende de aynı.kızlıgımdan berı devamlı adetlerım glmıyor.bırkeresınde 6 ay olmadım.ozaman evlı dııldım kızken.evlendım 1 sene yasmın kullandım belkı duzelır dıye o da tabı duzelttı ama bu arada yumurtaları yaglandırdı.yanı ıstemeden benı korudu.ne testlerı yaptılar sana pekı cnm ılk gttıgınde ?

aynen bende de aynı.kızlıgımdan berı devamlı adetlerım glmıyor.bırkeresınde 6 ay olmadım.ozaman evlı dııldım kızken.evlendım 1 sene yasmın kullandım belkı duzelır dıye o da tabı duzelttı ama bu arada yumurtaları yaglandırdı.yanı ıstemeden benı korudu.ne testlerı yaptılar sana pekı cnm ılk gttıgınde ?
Rahim filmi kan testleri kortizol testi vücuduma ilaç verdiler sonra kan aldılar gün boyu.

Back
X