• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

femara kullananlar

Ins.buay bebislerimiz bizimle olur canim.benimde buay olmazsa rahim filmini sorucam doktoruma bana boyle bisey soylemeddi ama bakicaz artik.3 gun neden igne oldum gobekten femera kullanmismiydin cnm sen buay?
Melikecim femara kullandım ama pek bir yumurta saglamadi bende doktorum da göbekten iğneyle deneyelim ay kaybetmeyelim düşük dozda 3 gün kullandım dedi 75 lik yaptık. Sonrasında doktora gittiğimde ortalama 7 gün sonra yumurtalar oluşmuş dedi catlatma iğnesi verdi aynı gün iğne oldum suanda beklemekteyim. Bu bekleme çok zor. :(

Melikecim femara kullandım ama pek bir yumurta saglamadi bende doktorum da göbekten iğneyle deneyelim ay kaybetmeyelim düşük dozda 3 gün kullandım dedi 75 lik yaptık. Sonrasında doktora gittiğimde ortalama 7 gün sonra yumurtalar oluşmuş dedi catlatma iğnesi verdi aynı gün iğne oldum suanda beklemekteyim. Bu bekleme çok zor. :KK43:
Anladim canim.insallah buay kavusuruz meleklerimize.ben dusunmek istemiyorum cok fazla dusmuyorum ustune ama bakalim neolucak benimde 10 gunum var.

Kizlar adetime 3 gun var dayanamadim test yaptim ben ikinci cizgiyi cokk silik olsada goruyorm sanki sizcede varmi?

Eklentiler

• 20151108_132408.jpg
    20151108_132408.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 156
Dun yine test yaptm bundada var silik cizgi.gunum gecmeden gitmek istemioorm kanda baktirmaya.bak bakalim bnda gorebilecekmisin?
:) evet bunda daha belırgın. Hadı ınsallah ıstersen bır kac gun sonra tekrarla koyulasır ınsallah. Bende bu aksam kanda baktırayım dıorum ıgneden sonra bugun 16.gunum 13.gun ıdrarda baktım cıkmamıstı.

:) evet bunda daha belırgın. Hadı ınsallah ıstersen bır kac gun sonra tekrarla koyulasır ınsallah. Bende bu aksam kanda baktırayım dıorum ıgneden sonra bugun 16.gunum 13.gun ıdrarda baktım cıkmamıstı.
Insallah canim benim.baktir kanda garanti guzel haberler verirsin ins.

Canim iki gunum kala kan testi yaptrdim 37.71 cikti hamilemiyimki

Canim iki gunum kala kan testi yaptrdim 37.71 cikti hamilemiyimki
Canım ben ılk gebelıgımde 40 kusurlerdeydı hamılesın cok yenı bır gebelık denılmıstı. Istersen doktoruna danıs cunku benım lekelenmem gelmeye basladıgında progestan dıye vajınal bır ılac verdı. İnşalla sonuc olumlu olur. Ama lutfen ıhmal etme. Varsa olan bebegı korumak ıcın

Merhaba, yaz döneminde 2 kez aşılama denedik olmadı,
sonrasında oluruna bıraktık.
3,5 yıllık evliyim. son 1.5 yıldır korunmuyoruz.
Geçtiğimiz ay başka bir doktora gittim. yumurtalama dönemindesin dedi ilişki önerdi ama olmadı tabi o ay öle geçti
adetin 3.günü gel dedi gittim. FEMARA verdi. 5 gün kullandım , çağırdığı gün gittim yumurta takibi yaptı.
bir tarafta 8mm (at bunu çöpe , işe yaramaz dedi) diğer tarafta dibdibe birleşik 2 yumurta vardı biri 21 biri 18 civarındaydı.
ovitrel çatlatma iğnesi verdi.
ilişki önerdi iğneden sonra 30-32 saat sonrasında yaklaşık.
iğneden 3 gun sonra cağırdı, tekrar baktı o ikisi çatlamış dedi ama 8mm olan 27mm filan olmuş duruyordu :D şaşırdı
bu akşam da ilişki olsun mutlaka dedi.
17'sinde çağırdı.
bakalım ne olacak..

Merhaba, yaz döneminde 2 kez aşılama denedik olmadı,
sonrasında oluruna bıraktık.
3,5 yıllık evliyim. son 1.5 yıldır korunmuyoruz.
Geçtiğimiz ay başka bir doktora gittim. yumurtalama dönemindesin dedi ilişki önerdi ama olmadı tabi o ay öle geçti
adetin 3.günü gel dedi gittim. FEMARA verdi. 5 gün kullandım , çağırdığı gün gittim yumurta takibi yaptı.
bir tarafta 8mm (at bunu çöpe , işe yaramaz dedi) diğer tarafta dibdibe birleşik 2 yumurta vardı biri 21 biri 18 civarındaydı.
ovitrel çatlatma iğnesi verdi.
ilişki önerdi iğneden sonra 30-32 saat sonrasında yaklaşık.
iğneden 3 gun sonra cağırdı, tekrar baktı o ikisi çatlamış dedi ama 8mm olan 27mm filan olmuş duruyordu :KK70: şaşırdı
bu akşam da ilişki olsun mutlaka dedi.
17'sinde çağırdı.
bakalım ne olacak..
Merhaba;
Moralını yuksek tut bu donemde psıkolojı gercekten cok onemlı. Bende Femara kullandım yumurtam pek gelırmdı dr. kontrole gıttgımde bu ayı kacırmayalım dedı gobekten 75 lık doz ıgne verdı. ve catlatma ığnesı oldum. Bende bekleme surecındeyım. Yanlıs bılmıyorsam 2 yada 3 ay femara kullandırıyorlar.

işin kötü tarafı migren hastasıyım yıllardır ve migren atagımın en büyük tetikleyicisi hormonal düzensizlik.
bu ilaclar beni mahvediyor :(

Bakalim canim yarin Saat 10bucukta gidicem sabah aradim doktoru bakalim ne dicek yarn tekkrr bi gebelik testi kanda yukseliyomu diye bakicakmis.insallah kabul olur dualirm

işin kötü tarafı migren hastasıyım yıllardır ve migren atagımın en büyük tetikleyicisi hormonal düzensizlik.
bu ilaclar beni mahvediyor :KK43:
Femara bende fazlasıdıkrıyla sac dokulmesıne sebep oldu. Bende bas agrısı yapmadı ama saclarımı tutam tutam doktu :( sonra gobekten ıgne yaptık

Back