- Konu Sahibi nurbanu380
Ben yazicaktim siz yazmissiniz bravoHam propolis vücudun sindirebileceği bir şey değil alkolde çözünmüş damlaları kullanmak gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yazicaktim siz yazmissiniz bravoHam propolis vücudun sindirebileceği bir şey değil alkolde çözünmüş damlaları kullanmak gerekiyor
Merhabalar hangi ürün orjianal orjinalini bulmak çok zormuş hangisi iyiyse toz sıvı güvenilir orjinal var mı marka tavsiye edeceğinizArkadaşlar propolis birçok derde deva bir üründür.
Bu konuda uzman sayılırım...
ama sizleri bir konuda uyarmak istiyorum su bazlı diye satılanlardan kesinlikle uzak durun bu tamamen bir kandırmacadır. yani dini hassasiyeti olan insanları kandırmaktır.
propolis ve kullanımı hakkında her türlü sorunuzu cevaplayabilirim çekinmeden sorabilirsiniz...
Ben köyceğiz’den alıyorum. Köyceğiz Lezzetleri diye bir sayfa var. Tavsiye ederim.Merhabalar hangi ürün orjianal orjinalini bulmak çok zormuş hangisi iyiyse toz sıvı güvenilir orjinal var mı marka tavsiye edeceğiniz
merhaba hangi ürünü kullanıyorsunuz acabaMerhaba ben kullanmaya başladım etkilerini yazayım miğde ağrım gitti hatda sanki miğdem nefes alıyormuş gibi hissediyorum ağzımda diş etiöde şişme vardı sık olur bende içtiğim gün rahatlattı en çokda nefes alışım düzeldi sürekli konuşurken tıkanırdım ayrıca vucuduma enerji verdi diyebilirim cildede çok faydaları varmış cildimdede parlama hissediyorum başka helişmeler olursa yazarım ayrıca menopoz önceside ve kemik erimesinede çok faydalı tam o dönemdeyim bakalım faydaları olucakmı
nasıl üsrün satılıyor toz mu sıvı mı siz hangisini kullandınızBen köyceğiz’den alıyorum. Köyceğiz Lezzetleri diye bir sayfa var. Tavsiye ederim.
Alkolde çözülmüş sıvı propolis aldım ben. Zaten sadece onu satıyorlar. Zeytinyağ yada suda çözünen iyi değilmiş. Ben polen bal aldım onlardanda memnunuz.nasıl üsrün satılıyor toz mu sıvı mı siz hangisini kullandınız