- 26 Aralık 2016
- 773
- 2.046
- 113
- 27
- Konu Sahibi Elizan-seyma
Ben iki yıldır çok doktora gittim ama sadece kan alıp değerlere bakmaktan başka bişey yapmadılar ne zaman ki bu dediğim kadına gittim zaten bacaklarıma dokunur dokunmaz anladı doktorlar kilo ver deyip yolluyordu halbuki sorun kilo değil iltihap yüzünden yumurta çalışmıyordu düzenli olmasada soğan suyu içtim ama bu ay gerçekten hem insanlardan izole ettik kendimizi eşimle zira eltilerim her fırsatta bişeyin varmı diye soruyordu ister istemez insan takıyo üzülüyo ben bu ay ümitsizdim aslında merakım bile yoktu okadar çok zor şekilde şu femarayı yazdırdımki doktora ısrarla uğraştırmak istiyorlardı çünkü hala oyüzden tutmasaydıda üzülmezdim okadar ne olacak bidaha deneriz olmadı aşılama tüp bebek diye geçiriyordum ama çokta içimden diyodum ilkte tutsada çünkü bu yolda saçacak gerçekten çokta para pul yokBiz de eşimle keçiboynuzu kürü, incir kürü falan yapmıştık. Zaten her şey de yolunda gitmişti, çok da umutluyduk ama olmadı.
Bu ay hiçbişey yapmicam sadece doktora bırakıcam kendimi hiç düşmicem üstüne. Düşündükçe takip ettikçe çok geriliyorum.