- Konu Sahibi Sevgidolusnm
-
Pholicaps de inofolic combi nin muadiliBen inofolıc artı famera ıle hamıle kaldım kımsalmıs fakat famera oncedınde verdı doktorum ıkı ay boyunca ınofolıc ve glifor ıle adetlerım duzenlendı bende doktora ara verıp ovulasyon testı ıle takıp etmeyı dusunuyorum bakalık yumurtam buyuyup catlıyormu adet olamayan ben ınofolıc ıle adet oluyorum yanlız basına hamıle kalmamı saglarmı deneyecegım ıste onumuzdekı aylarda
canım pholicaps de inofolic combi nin muadili sadece içinde folik asit yok ben ayrıca folik asit de alıyordum. Ben çok faydasını gördüm aylarca hiç gelişmeyen yumurta pholicapsle gelişti. Her aklımda geldiğinde doktoruma dua ederim. Öncesinde kaç doktora gittim hiçbiri vermedi bunuBen inofolıc artı famera ıle hamıle kaldım kımsalmıs fakat famera oncedınde verdı doktorum ıkı ay boyunca ınofolıc ve glifor ıle adetlerım duzenlendı bende doktora ara verıp ovulasyon testı ıle takıp etmeyı dusunuyorum bakalık yumurtam buyuyup catlıyormu adet olamayan ben ınofolıc ıle adet oluyorum yanlız basına hamıle kalmamı saglarmı deneyecegım ıste onumuzdekı aylarda
Bende bu ay inofolic ıle ovulasyon testı denıcem bakalım yumurtam gelısıp çatlayacak mı merak ediyorum bızım doktorlarımızda bahsetmedı canım senın ılacındanPholicaps de inofolic combi nin muadili
canım pholicaps de inofolic combi nin muadili sadece içinde folik asit yok ben ayrıca folik asit de alıyordum. Ben çok faydasını gördüm aylarca hiç gelişmeyen yumurta pholicapsle gelişti. Her aklımda geldiğinde doktoruma dua ederim. Öncesinde kaç doktora gittim hiçbiri vermedi bunu
Pekı bu ılacla hamıle kaldınızmı ve fıyatı ne kafar ınofolıc 65 e alıyorum ben 20 gün yetıyo gunde bı kez al dedı doktorumPholicaps de inofolic combi nin muadili
canım pholicaps de inofolic combi nin muadili sadece içinde folik asit yok ben ayrıca folik asit de alıyordum. Ben çok faydasını gördüm aylarca hiç gelişmeyen yumurta pholicapsle gelişti. Her aklımda geldiğinde doktoruma dua ederim. Öncesinde kaç doktora gittim hiçbiri vermedi bunu
Canım ben femara ile hamile kaldım şuan daha yeni hamileyim ilk defa kullandımMerhaba kızlar bende 15 aylık evliyim pko luyum klomen kullandım işe yaramadı menogon kullandım oda işe yaramadı femera nasıl sizce bu durumda olan var mı
Bnde beklemedim inş olur bnımkideCanım ben femara ile hamile kaldım şuan daha yeni hamileyim ilk defa kullandım
Ne kadr süre kullandın bide Pko lumusunCanım ben femara ile hamile kaldım şuan daha yeni hamileyim ilk defa kullandım
İnşallah canım hergun dualarımdasınızBnde beklemedim inş olur bnımkide
14 gün daha var 6 gün oldu iğneyi olalıİnşallah canım hergun dualarımdasınızadetine kaç gün kaldi
Yok canım adetlerim düzenlidir hiç şaşmaz 28 günde bir olurum. 15 ay önce düşük yapıp kürtaj olmuştum klomen filan kullandım ise yaramadı doktorumu değiştirdim ve hemen femaraya başladı ilk aydan hamile kaldım çok şükür 15 ay bekledim.. Şuan daha yeni hamileyim darısı da sizlere olsun insallah hayırlısı ileNe kadr süre kullandın bide Pko lumusun
İlk ayın mıydı canım senin?14 gün daha var 6 gün oldu iğneyi olalı
Evet daha önce 1 yıl önce klomen denemiştim olmamıştıİlk ayın mıydı canım senin?
İnşallah çok teşekkürler Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğiniYok canım adetlerim düzenlidir hiç şaşmaz 28 günde bir olurum. 15 ay önce düşük yapıp kürtaj olmuştum klomen filan kullandım ise yaramadı doktorumu değiştirdim ve hemen femaraya başladı ilk aydan hamile kaldım çok şükür 15 ay bekledim.. Şuan daha yeni hamileyim darısı da sizlere olsun insallah hayırlısı ile
Adetin düzenliyken hamıle kalamayıp ılacla hamıle kalman cok ılıgınc ya ben yumurtam catlamıyor da hamıle kalamıyorum dıye dusunuyordum pcoluum bendeYok canım adetlerim düzenlidir hiç şaşmaz 28 günde bir olurum. 15 ay önce düşük yapıp kürtaj olmuştum klomen filan kullandım ise yaramadı doktorumu değiştirdim ve hemen femaraya başladı ilk aydan hamile kaldım çok şükür 15 ay bekledim.. Şuan daha yeni hamileyim darısı da sizlere olsun insallah hayırlısı ile
Benim adetim çok düzenlidir hiç aksamaz. Ama Düşükten bu yana 2 yılda 27 kez adet olmama rağmen hamile kalamıyorum. İlaç olmadan yumurtam olduğu halde. Ve ilaç ilaç kullandım bu ay ve 3 yumurta ve çatlama iğnesine rağmen 28. Adetimi oldum dünAdetin düzenliyken hamıle kalamayıp ılacla hamıle kalman cok ılıgınc ya ben yumurtam catlamıyor da hamıle kalamıyorum dıye dusunuyordum pcoluum bende
Olmayınca olmuyor vardır rabbımızın bır bıldıgı bende cok uzuluyorum bende cok ıstıyorum ama napalım bırgun bızımde olacak ınsallahBenim adetim çok düzenlidir hiç aksamaz. Ama Düşükten bu yana 2 yılda 27 kez adet olmama rağmen hamile kalamıyorum. İlaç olmadan yumurtam olduğu halde. Ve ilaç ilaç kullandım bu ay ve 3 yumurta ve çatlama iğnesine rağmen 28. Adetimi oldum dün
Evet ilk kullandığım ay hamile kaldım ama benim hatamdan kaynaklı düşük oldu. Ben 130 alıyorum ama 170 olmuş şimdi. 2 aya yakın kullanıyordumPekı bu ılacla hamıle kaldınızmı ve fıyatı ne kafar ınofolıc 65 e alıyorum ben 20 gün yetıyo gunde bı kez al dedı doktorum
napıyon canım nasıl gidiyor hamilelik?Canım ben femara ile hamile kaldım şuan daha yeni hamileyim ilk defa kullandım
İnofolıc ıle hemen hemen aynı fıyata gelıyor peki pco falan varmı sızdeEvet ilk kullandığım ay hamile kaldım ama benim hatamdan kaynaklı düşük oldu. Ben 130 alıyorum ama 170 olmuş şimdi. 2 aya yakın kullanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?