Hepiniz için hergün dua ediyorum arkadaşlar inanın her oturduğumda her ayağa kalktığımda her gece uyurken heran aklımdasınız ve dualarımdasınız çünkü en iyi yaşayan bilir hayırlısı ile ALLAHım sizlere de nasip eder insallah tez zamanda daha fazla bekletmeden

Şuan ben hamileyim ama inanın çok tedirginim daha önce düşük yaptım diye hep içimde bir korku var sürekli iç çamaşırıma bakıyorum leke yada kan var mı diye ayağa kalkarken bile tedirginim çok şükür iş yapmıyorum şimdilik ufak tefek isler dışında ama yine de insan korkuyor.. Inşallah sizlerin olduğunda korkusuz gecirirsiniz hamileliğinizi

Birde sizlere belirtilerimden bahsetmek istedim belki adetini bekleyenler varsa diye özellikle hem femara kullandık hepimiz . Öncelikle adete 1 hafta kala ara ara bulantı ve kusmalarım ilk hamileligimde de öyle olmuştu.Aynı hafta göğüs uçlarım ağrımaya başladı ve göğüslerim biraz dolgunlaştu damarları iyice belirginleşti birde yumurtama günümden taaki bu günüme kadar kasık ağrım hiç geçmedi hala yoğun bir şekilde devam ediyor sancım başka da belirtim olmadı...