- 10 Mayıs 2019
- 496
- 435
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sevgidolusnm
-
Bende 3-4 gün oldu vurulalı. Hayırlısı olsun inşallah. Peki rahim kalınlığınızı biliyor musunuz bende incelik var da merak ettim o yüzdenBen bu ay femera kullandım zaten. 22 m yumurtam oldu çatlatma iğnesi vurundum tevekkülle bekliyorum şimdi...
Ben eşime söyledim ama eşim doktor ne diyorsa onu yapalım dediBen riske atmak istemedim iğne olduğum günde birliktelik yaşadım.
Benim hiç kist olmadı çok şükür. Diğer doktor rahim de sıvı var demişti o da görünmüyor 1 yıldır. Ama nedense olmuyor da. 1 tane çocuk olması olacak manasına da gelmiyor. Düşükten sonra 2 yıl geçti olmadı.Femara kist yapmıyormuş canım...
Olsun doğru olan sizin yağtığınız zaten benim ki değil :)Ben eşime söyledim ama eşim doktor ne diyorsa onu yapalım dedi
İnşallah bu ay sürprizzzzz gelir....Benim hiç kist olmadı çok şükür. Diğer doktor rahim de sıvı var demişti o da görünmüyor 1 yıldır. Ama nedense olmuyor da. 1 tane çocuk olması olacak manasına da gelmiyor. Düşükten sonra 2 yıl geçti olmadı.
İnşallah süpriz olur yaa hepimiz için insan ne mutlu olur yaaİnşallah bu ay sürprizzzzz gelir....
İğne olduğum için ovülasyon testi yapma canım yanlış sonuç verir uzun zaman oızitif görünüyor. İğne yoğun LH kormonu salgıladığı için test hep pozitif çıkıyor canım.Ben ovulasyan testi de aldım doktor gerek yok dedi ama. Adet olacak gibi bacaklarım ağrıyor dün iğneden sonra sürekli
Evet canım dünden bu yana hep pozitif. Bi daha yapmayacağım.İğne olduğum için ovülasyon testi yapma canım yanlış sonuç verir uzun zaman oızitif görünüyor. İğne yoğun LH kormonu salgıladığı için test hep pozitif çıkıyor canım.
6 gun kaldi canim ignenin 9. Gunumdeyim baklim belirtiler ne zaman baslarAbla merhaba nasılsın kaç gün kaldı adetine
Herhangi bir belirtin var mı abla6 gun kaldi canim ignenin 9. Gunumdeyim baklim belirtiler ne zaman baslar
BİLMİYORUM HİÇ BELİRTİM YOK SANKİ OLMADI GİBİ GELİYOR.YADA BEN OLUMSUZA ALISTIM POZITIF OLMAYACAKMIS GIBI GELİYOR.10 GUNUDEYİMHerhangi bir belirtin var mı ablaİnsallah bu ay hepimizi güzel haberler alırız benim de 7 gün kaldı aynı sayılırız inşallah adet olmayız
Bende de pek umut yok bu ayBİLMİYORUM HİÇ BELİRTİM YOK SANKİ OLMADI GİBİ GELİYOR.YADA BEN OLUMSUZA ALISTIM POZITIF OLMAYACAKMIS GIBI GELİYOR.10 GUNUDEYİM
Doktorum bana iğne vurulduktan 15 gün sonra kan testi yapalım dedi. Olur inşallah umutsuzluğa kapılma.Bende de pek umut yok bu ayyani mide bulantım var kasık ağrım yumurtlamadan beri hiç geçmedi zaten yorgunluk da var ama bu aralar biraz yorucu geçiyor günlerim ondan da olabilir bulantı da zaten adete yakın çok olur bende o yüzden pek ihtimal vermiyorum her ay olumsuza alıştım bende Hakkimızda hayirlisi olsun insallah
Ay ne güzel. Hayırlı olsun gözün aydın. Doktor iğne yapmış mıydı. Ne zamanlar ilişki önerdi. Ben salı günü oldum iğne. Doktor bana çarşamba ve cuma birlikte olun dediBende bu ay ilk defa femara kullandımm yarin beklenen adet günüm dr da randevum var kan vercem idrarda pozitif cıkdı bile inşallah olmuşdur
İnşallah hepimizin yüzü gülsün en kıza zamanda hayırlısı ileDoktorum bana iğne vurulduktan 15 gün sonra kan testi yapalım dedi. Olur inşallah umutsuzluğa kapılma.
Gözün aydın inşallah sağlıcakla al kucağına canımBende bu ay ilk defa femara kullandımm yarin beklenen adet günüm dr da randevum var kan vercem idrarda pozitif cıkdı bile inşallah olmuşdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?