- Konu Sahibi Sevgidolusnm
-
Ben bu ay femera kullandım zaten. 22 m yumurtam oldu çatlatma iğnesi vurundum tevekkülle bekliyorum şimdi...Evet bir de femara yı sorun bence dr a bu daha kaliteli yumurta için iyiymiş
Haklısın abla aslında ALLAH razı olsun doğru söylüyorsun rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah cümlemizeBen hep boyle olumsuz olsam sevgili Hz.Peygamber geliyor aklima babasini gormemis annesi kucukken olmus evlat acisi yasamis kardesi olmamis biz mubarek peygamberimizin cektigi sikintilarin icinde bir hiciz yani bunlra tutun canm zor geliyor ama herseyde vardir bir hayir belki sakat dogacakti oylesi dahami iyiydi
Canım merhaba ilk kullanımın mı ? Birde ne zamandan beri olmuyor senin doktorun neden femaraya başladıBen adetimin 3 günü başlayarak sabah akşam 5 gün 10 adet femara kullandim. Bugün gittim ve 2 adet solda 1 adet sağda olmak üzere 3 tane yumurta olurmuş. Çatlama iğnesi de vuruldum. Ama doktor Yarın akşam birlikte olun dedi
İlk kullanımın canım. 1 sefer klomen kullandım. Ama doktoru değiştirdim. Bu ilk seferinde femara verdi. Dağa etkili olduğunu düşünüyor sanırımCanım merhaba ilk kullanımın mı ? Birde ne zamandan beri olmuyor senin doktorun neden femaraya başladı
Doktorlara kalsa zaten genelleme yapmayayım ama bazı doktorlar bir sıkıntı yok diyip göndermeyi huy edinmiş benceBenim 1 kızım var 5 yaşına girecek. 2 sene önce bi düşük yaptım. Ondan sonra hiç korunmadim. Ama olmadı. Diğer doktorum kızımın doğumunu yapan 1 çocugun var 1 de düşük yapmışın bi sıkıntın yok diyerek fazla ilgilenmedi. Kaç ay geçti üzerinden ama hala yok
Amin canım isteyen herkese nasip etsin. İlk kullanımımDoktorlara kalsa zaten genelleme yapmayayım ama bazı doktorlar bir sıkıntı yok diyip göndermeyi huy edinmiş benceAma neyseki 1 tane evladın var ALLAH size bağışlasın kızınızı inşallah tekrar gebe kalabilirsiniz femara ilk kullanımın mı
Amin inşallahAmin canım isteyen herkese nasip etsin. İlk kullanımım
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum.Amin inşallahRabbim kimseyi evlatla sınamasın.Benim de ilk kullanımım 9 gün kaldı bekliyorum Hayırlısı ALLAHTAN
Mutlaka haberdar edeceğim zaman geçmek bilmiyor sanki heyecanliyim ama nasip kısmet herşey hayırlısı olsun inşallahİnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum.
İnşallah hepimizin yüzü güler bu ayMutlaka haberdar edeceğim zaman geçmek bilmiyor sanki heyecanliyim ama nasip kısmet herşey hayırlısı olsun inşallahsizin beklenen adet tarihi ne zaman
İnşallah canım. Benim 19 temmuz. Daha bugün 12 de yaptırdım iğneyiİnşallah hepimizin yüzü güler bu ay
Hayırlısı olsun inşallah benim doktorum daha ilk ay ilacın nasıl tepki verdiğine bakalım olmazsa önümüzdeki ay iğne de yapılır dediİnşallah canım. Benim 19 temmuz. Daha bugün 12 de yaptırdım iğneyi
İnşallah canım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Herkese yaşatsın bu mutluluğuHayırlısı olsun inşallah benim doktorum daha ilk ay ilacın nasıl tepki verdiğine bakalım olmazsa önümüzdeki ay iğne de yapılır dediinşallah bu Ay olur da hepimizin evlat hasreti sona erer
Amin çok çok amin inşallahhhİnşallah canım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Herkese yaşatsın bu mutluluğu
Abla merhaba nasılsın kaç gün kaldı adetineCanim benim yasim 37 bir oglum var 10! Yasinda arada benimde 7 haftalik dusugum oldu kalp atisi olmadi.
Ben riske atmak istemedim iğne olduğum günde birliktelik yaşadım.Ben adetimin 3 günü başlayarak sabah akşam 5 gün 10 adet femara kullandim. Bugün gittim ve 2 adet solda 1 adet sağda olmak üzere 3 tane yumurta olurmuş. Çatlama iğnesi de vuruldum. Ama doktor Yarın akşam birlikte olun dedi
Femara kist yapmıyormuş canım...İlk kullanımın canım. 1 sefer klomen kullandım. Ama doktoru değiştirdim. Bu ilk seferinde femara verdi. Dağa etkili olduğunu düşünüyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?