- Konu Sahibi Sevgidolusnm
-
Amin inşallah. Hayırlı olsun. Senin adına çok sevindim. Gözün aydınBen dr dan geldim şimdi çok şükür hcg pozitif cıkdı ben çarşambada kan vermişdim ikiye katlandığını gördük.
Size tavsiye pco olanlar infolic combi kullanmanız Bende pco o yok yinede kullandım ve faydalaırnı gördüm yumurtalarını geliştirio insanın. ve dr bana gün aşırı degil iğneden önceki gün ve iğneden 4 gün boyunca her gün ilişki önermişdi ve cok şükür tuttmuş . Darısı tüm istiyenlerin başına
Cokk tşk ederim allah herkese tez zamanda nasip etsinn ama infolic aklınızda bulunsun iki kere denedim hamile kalmayı ikisindede tuttu biri malesef düşükle sonuclanmışdı ama faydasını gördümAmin inşallah. Hayırlı olsun. Senin adına çok sevindim. Gözün aydın
Ben bu ay kullandım. Ama iğne yapıldığı gün doktor birşey demediği için kullanmayı bıraktımCokk tşk ederim allah herkese tez zamanda nasip etsinn ama infolic aklınızda bulunsun iki kere denedim hamile kalmayı ikisindede tuttu biri malesef düşükle sonuclanmışdı ama faydasını gördüm
Bu ilaci herkes kullanabiliyor mu? Rabbim saglicakla dogurmayi nasip etsinBen dr dan geldim şimdi çok şükür hcg pozitif cıkdı ben çarşambada kan vermişdim ikiye katlandığını gördük.
Size tavsiye pco olanlar infolic combi kullanmanız Bende pco o yok yinede kullandım ve faydalaırnı gördüm yumurtalarını geliştirio insanın. ve dr bana gün aşırı degil iğneden önceki gün ve iğneden 4 gün boyunca her gün ilişki önermişdi ve cok şükür tuttmuş . Darısı tüm istiyenlerin başına
Tekrardan gözün aydın canım darısı da biz bekleyenlere olsun inşallah bizim için bol bol dua etBen dr dan geldim şimdi çok şükür hcg pozitif cıkdı ben çarşambada kan vermişdim ikiye katlandığını gördük.
Hadi bakalım insallah ağrılarının sebebi bebegindir abla ben dün dahiliyeye gitmiştim kan verirken bhcg de baktırdım bugün aldım sonucu maalesef 0.100 cıktı benim bu ay tutmadı daha 6 gün var ama olsa çıkardı zatenBugunle 4 gun canim ama sag kasigim agriyor gibi simdide sol kasigim sinyal veriyor sanki agri gibide dedik ama hissedilen bir sey bacagima vuruyor benim adet lekelenmeyle baslar bakalim pazar gunu yada yarin lekelenme olur yada ilaclar adet geciktirirsw bilmem
Amin canim bugun olumsuz sonuc aldigim 3. Kisisin İnsallah bir sonraki aya hamile kalirsin canim benim her ayim bana risk olarak isliyor bende bu olumsuzluktan pek umutlanamiyorumHadi bakalım insallah ağrılarının sebebi bebegindir abla ben dün dahiliyeye gitmiştim kan verirken bhcg de baktırdım bugün aldım sonucu maalesef 0.100 cıktı benim bu ay tutmadı daha 6 gün var ama olsa çıkardı zateninsallah senin tutmuştur bu ay ALLAHIM tez zamanda hayırlısı ile bizlerin de yüzünü güldürsün
Çok tşk ederim herkese size ve allahın cocuk istiyen herkese nasip ettsinnTekrardan gözün aydın canım darısı da biz bekleyenlere olsun inşallah bizim için bol bol dua etbebeğini de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah hayırlısı ile
Amin inşallah hayırlısı ile sağol canımÇok tşk ederim herkese size ve allahın cocuk istiyen herkese nasip ettsinn
Neden risk olarak işliyor ki abla ? ALLAH herşeyin hayırlısını versin tabi ama gerçekten insanın her ay biraz daha umudu azalıyor sankiAmin canim bugun olumsuz sonuc aldigim 3. Kisisin İnsallah bir sonraki aya hamile kalirsin canim benim her ayim bana risk olarak isliyor bende bu olumsuzluktan pek umutlanamiyorum
Yasimdan oturu canim oyle dedim yumurta rezervim giderek azaliyor illakiNeden risk olarak işliyor ki abla ? ALLAH herşeyin hayırlısını versin tabi ama gerçekten insanın her ay biraz daha umudu azalıyor sanki
Nasipse 1 yumurtan dahi olsa olur canım. Bu şekilde düşünme. Hayırlısı ile tez vakitte olur inşallah. Kaç yaşındasın kiYasimdan oturu canim oyle dedim yumurta rezervim giderek azaliyor illaki
37 yasindayim.Bugun az once test yaptim negatif adetim yarin normalde igneden sonra 14. GunumdeyimNasipse 1 yumurtan dahi olsa olur canım. Bu şekilde düşünme. Hayırlısı ile tez vakitte olur inşallah. Kaç yaşındasın ki
Tüp bebek yaptırma imkanın var mi. Benim bi bi arkadaş geç evlendi. Yaşından dolayı tüp bebek yaptırdı. İlk seferde ikizlere hamile kaldı.37 yasindayim.Bugun az once test yaptim negatif adetim yarin normalde igneden sonra 14. Gunumdeyim
Aslinda yok ama sartlari zorlariz ama bilmiyorum o psikolojiyi kaldirabilirmiyim bilmiyorumTüp bebek yaptırma imkanın var mi. Benim bi bi arkadaş geç evlendi. Yaşından dolayı tüp bebek yaptırdı. İlk seferde ikizlere hamile kaldı.
Bende oldu gaz bata 3 gün kalaya kadar devam etti, 1 günde ishal oldum ama 1 gün sürdü. Şİmdi 3 gün kala göğüslerim sızlamaya ve kasıklarım ağrımaya başladı.İğneden sonra sizde karın ağrısı şişkinlik oldu mu ishal felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?