- Konu Sahibi Sevgidolusnm
-
herkeste aynı durum bir cok yerdede aynı konu var bende 3.gunum catlama iğnesi vurulalı.gynositol ne için verdi bana vermedi bana progeston verdi.1 yumurtanızmı oldu.Merhabalar kızlar. Bende regl. 5.günü Femera kullandım 5 gün sabah akşam içtim. Aynı zamanda vitamin olarak Gynositol verdi doktorum. Gynositol günde 1 tane içtim. Doktora gittiğimde 22 mm sağda yumurtam gelişmiş. Ovitrella çatlatma iğnesi oldum. İğne olduğum gün ve dün ilişki oldu. Bugün ve yarında olacak. İnşallah hayırla sonuçlanır. Güzel Allah'ım isteyen herkese nasib etsin...
Klomen pek iyi değik diyorlar ama ben şuan femara kullanıyorum bir dr a sorun istersenizmerhaba benim 3. günüm pazartesi kontrol var bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırız. klomen kullandım ilk ay bir yumurta oldu ikinci ay hiç faydası olmadı
Siz ne kullanıyorsunuz ki çörekotu yağı fikan mı? Biz çörekotu bal tarçın karışımından bahsediyoruzBen hamile kalmak yada boyle bir sey icin kullanmoyorim bagisiklik sistemi icin vucuda faydali diye kullaniyorum bir cok kadinda bunun icin kullanuyor diye biliyorum yani 1 ay kullandim simdi ikincisini alicam rahmi temizledigini duydum ayni zamanda etkilerindede alerji disinda herhangi bir yan etkisinin olmadigini yaziyor bunu net olarak nerden biliyorsunuz
Valla Gynositolde hem folik asit varmış hemde yumurtaları besliyormuş öve öve bitiremedi doktorum. Yumurtlamayı arttırıcı etkisi varmış bir sürü birsürü vitaminler dedi. Evet 1 yumurtam oldu ama boyutu çok güzeldi...herkeste aynı durum bir cok yerdede aynı konu var bende 3.gunum catlama iğnesi vurulalı.gynositol ne için verdi bana vermedi bana progeston verdi.1 yumurtanızmı oldu.
Klomen yumurta çatlamazsa kist olmasına neden oluyor galiba... Yani klomen kullanıp kist oluşanı çok okudum.Klomen pek iyi değik diyorlar ama ben şuan femara kullanıyorum bir dr a sorun isterseniz
klomen 2 ay kullandım şuan femara kullanıyorum yarın bitiyor pazartesi kontrol var bakalımKlomen pek iyi değik diyorlar ama ben şuan femara kullanıyorum bir dr a sorun isterseniz
Birde kist oluşumunu engelleyip yumurtanın çatlamasını sağlıyormuş...Valla Gynositolde hem folik asit varmış hemde yumurtaları besliyormuş öve öve bitiremedi doktorum. Yumurtlamayı arttırıcı etkisi varmış bir sürü birsürü vitaminler dedi. Evet 1 yumurtam oldu ama boyutu çok güzeldi...
Ben kullandım arkadaşım 3 ay hatta son kullandığım da 2 kutu içtim dozunu yükseltmişti eski doktorum ve olumlu sonuç alamadık son kullanımda da adet oldum bitti ve 1 hafta sonra kanamam oldu tekrar başka bir doktora gitme kararı aldım yani şuan ki doktorum ve gittiğimde 7 mmlik kocaman bir kistim olduğunu erimezse ameliyat olmam gerektiğini söyledi hatta ara kanamamın kistten kaynaklı olduğunu söyledi ve ilaç vermedi en iyi tedavi sogan suyu dedi ve hemen içmeye başladım çok şükür ki ikinci kontrolümde tamamen erimişti kistim sadece soğan suyu içerekKlomen yumurta çatlamazsa kist olmasına neden oluyor galiba... Yani klomen kullanıp kist oluşanı çok okudum.
benim 2 yumurtaö olustu sagda ve solda ama doktor yeterli degil dedi canımsıkıldıValla Gynositolde hem folik asit varmış hemde yumurtaları besliyormuş öve öve bitiremedi doktorum. Yumurtlamayı arttırıcı etkisi varmış bir sürü birsürü vitaminler dedi. Evet 1 yumurtam oldu ama boyutu çok güzeldi...
Bence canını sıkma benim de 1 tane diye canım sıkılmıştı ama doktorum önemli olan 1 tane olması ve kaliteli olması aksine fazla yumurta olması iyi değil dedibenim 2 yumurtaö olustu sagda ve solda ama doktor yeterli degil dedi canımsıkıldı
Gynositole başla bence derim... Beslesin yumurtalarını...benim 2 yumurtaö olustu sagda ve solda ama doktor yeterli degil dedi canımsıkıldı
Evet bir de femara yı sorun bence dr a bu daha kaliteli yumurta için iyiymişKlomen yumurta çatlamazsa kist olmasına neden oluyor galiba... Yani klomen kullanıp kist oluşanı çok okudum.
Güzel haberler inşklomen 2 ay kullandım şuan femara kullanıyorum yarın bitiyor pazartesi kontrol var bakalım
Ben sadece sabahlaro bir tatlinkasigi corekotu yagi sogum sikim olani içiyorum okadarSiz ne kullanıyorsunuz ki çörekotu yağı fikan mı? Biz çörekotu bal tarçın karışımından bahsediyoruz❤
O başka birşey bence zararı okur mu bilmiyorym dr a sormak lazım bizim kürle alakalı değil rahat olunBen sadece sabahlaro bir tatlinkasigi corekotu yagi sogum sikim olani içiyorum okadar
Evet bu sizin yazdığınız kurmus galiba corkeotu yagini kullanan cok kisi var dogru soyluyorsunuz tsk ederik canim sagol❤O başka birşey bence zararı okur mu bilmiyorym dr a sormak lazım bizim kürle alakalı değil rahat olun
Ne guzel doktorun oyle konusmasi benimkide bana asilama yapabiliriz dedBence canını sıkma benim de 1 tane diye canım sıkılmıştı ama doktorum önemli olan 1 tane olması ve kaliteli olması aksine fazla yumurta olması iyi değil dedibirde yumurta fazla olduğunda çatlamama ihtimali yüksek olurmuş ve kist oluşurmuş
Doktor vermedi bana amaGynositole başla bence derim... Beslesin yumurtalarını...
inşallah hepimiz güzel haberler alalımGüzel haberler inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?