- 10 Mayıs 2019
- 496
- 435
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sevgidolusnm
-
Merhaba biz arkadaşla bal çörekotu karışımından bahsediyorduk onu ay boyunca kullanıyormuşYanlış olmasın siz ay boyu mu kullanıyorsunuz bu ilacı? Benim doktorum adetin 3. Günü iki tane aynı anda almamı saatine dikkat etmemi söyledi 5. Gün de ilaç bitiyor zaten Salı günü de kontrole gidicem çatlatma iğnesi vericek
Maşallah yaa güzel haberlerle inşBENİM 2. kullanışım
ilkinde yumurta gelişmemişti kilom vardı
şimdi kilo verdim 3 yumurtam oldu
ben de pko luydum klomen işe yaramadı kilom vardı benim de femara 2. kullanımda işe yaradı 3 yumurtam olduBuraya da yazayım gelişmeleri femara ile bir yumurtam gelişti şuan 20 mm yarın iğne vurulcam pkoluyum kilo var ayrıca klomen e dirençm var
Ben femara sandım korktumMerhaba biz arkadaşla bal çörekotu karışımından bahsediyorduk onu ay boyunca kullanıyormuşyanlış anlamışsınız sanırıö siz ne durumdasınız?
Benim ilk de bir tane oldu bakalım yarın öğle iğneben de pko luydum klomen işe yaramadı kilom vardı benim de femara 2. kullanımda işe yaradı 3 yumurtam oldu
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar olsunBenim ilk de bir tane oldu bakalım yarın öğle iğne
Evet ilk ayda hemen tuttu. Yumurta tembelliği vardı rahim filimide çekelim dedi Dr. Ben kabul etmedim bu ilacı verdi adetin 3.günü günde iki tane sabah kahvaltıdan sonra at 5 gün boyunca. İlaç bittikten 3 gün sonra gittim çatlama iğnesi vurduMaşallah yaallahım saplıkla Doğum nasip etsin. İlk ayınız da mı oldu çok şüküt Peki süreç nasıl oldu herhangi bir sorun var mıydı yumurta dışında biraz anlatsanız ❤
Evet vurduCatlatma İgnesi vuruldunuz mu peki
Corek otu yada yagimi surekli.kullanimda kist yapabilir dediniz burdaCanım şakın ay boyunca kullanma yumurtayı çok geliştirip kist de yapabilir bence dediğim gibi 10 -12 gün kullan hatta hormon düzeyin nasıl bilmiyorym de una bir danış derim böyle bitkisel de olsa şakaya gelmez. Kaybına çok üzüldüm ama inş en kısa zamanda mutlu haberle doldurursun yerini ❤
Merhaba evet ayın tüm günü kullanmamak gerekiyor çünkü hızlı yumurta geliştirdiğinde veya çok kullanıldığında yumurtayı kiste çevirebiliyormuş dikkatli kullanılmalıCorek otu yada yagimi surekli.kullanimda kist yapabilir dediniz burda
İnşallahMerhaba. Ben 19u adet oldum. 21inden femara kullaniyorum yarin son gun. Doktora 1temmuz gidicem bakalim noluyo inwAllah tutar
Çok güzel umarım güzel haberlerin devamı gelirBugün 9 günüm femara ile 12 m iki tane yumurtam büyümüş 3 gün sonra tekrar bakıcak inşallah güzel güzel büyürler.
Ne oldu sizin gelişme var mı? Birsz geÇ gördüm kusıra bakmayınBugün 9 günüm femara ile 12 m iki tane yumurtam büyümüş 3 gün sonra tekrar bakıcak inşallah güzel güzel büyürler.
Ben hamile kalmak yada boyle bir sey icin kullanmoyorim bagisiklik sistemi icin vucuda faydali diye kullaniyorum bir cok kadinda bunun icin kullanuyor diye biliyorum yani 1 ay kullandim simdi ikincisini alicam rahmi temizledigini duydum ayni zamanda etkilerindede alerji disinda herhangi bir yan etkisinin olmadigini yaziyor bunu net olarak nerden biliyorsunuzMerhaba evet ayın tüm günü kullanmamak gerekiyor çünkü hızlı yumurta geliştirdiğinde veya çok kullanıldığında yumurtayı kiste çevirebiliyormuş dikkatli kullanılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?