- Konu Sahibi Sevgidolusnm
-
ovulasyon testi alıp moralimi bozmak istemedim çünkü ilaçsız yumurtlayabileceğimi sanmıyorum bu şekilde en azından belki olur diyebiliyorum bakalım nasipAnladım cnm yine de bu ay olacak gibi yumurtlama gümlerini değerlendir derim düzenli . Belli mi olur ilaçların etkisi de kalabilir kendiliğimden de olabilir dene bakalım. Ovulasyon testiyle dene istersen hatta. Sabır işi ya başka birşey değil..
Hadi inşallah olacağız bu aylarda hamileovulasyon testi alıp moralimi bozmak istemedim çünkü ilaçsız yumurtlayabileceğimi sanmıyorum bu şekilde en azından belki olur diyebiliyorum bakalım nasip
O da doğru canım ama olumlu düşün bazen ilaçla olmayanlar var oluruna bıraktığı ay kalıyor sen dene elinden geleni yap en azından boş geçmesin inş güzel haberle sonuçlanırovulasyon testi alıp moralimi bozmak istemedim çünkü ilaçsız yumurtlayabileceğimi sanmıyorum bu şekilde en azından belki olur diyebiliyorum bakalım nasip
inşallah canım hepimiz adına güzel sonuçlar alırızO da doğru canım ama olumlu düşün bazen ilaçla olmayanlar var oluruna bıraktığı ay kalıyor sen dene elinden geleni yap en azından boş geçmesin inş güzel haberle sonuçlanır
Su üç gün yumurta sperm geliştirici şeyler yeyim bari
Bence gelişim normal seviyede hiç çomak sokma cnmnormalde bal çörekotu karışımı var ama bilmiyorum şuan fayda eder mi adetin 2. Günü başlanıyor ya
Ay olabilir valla ama onda şu sıkıntı var Mesajlar direk telde oluoyrWhatsapp grubu mu kursak ya sayfa yenilemekten telefon çıldırdı
Hahaha benim açımdan bi sıkıntı yok eşimle birbirimizin telefonlarını kurcalamayız genelde ben bi şey göstermediğim sürece benim telefonuma bakma gereği duymazAy olabilir valla ama onda şu sıkıntı var Mesajlar direk telde oluoyrbirileri görmesin
Kız yok Benin eşim de kesinlikle bakmaz oyle setlerimiz yoktur ben eşimi kastetmedim hani dışarda bir ortamda misafirlikte telefonda birden belirmesin yumurta sperm yok çatlatma mevzularıHahaha benim açımdan bi sıkıntı yok eşimle birbirimizin telefonlarını kurcalamayız genelde ben bi şey göstermediğim sürece benim telefonuma bakma gereği duymaz
Grubu sessize alırsan bildirim gelmiyor bebeğim sen girince görüyorsun mesajları. Öyle olsa baya vahim olurmuşKız yok Benin eşim de kesinlikle bakmaz oyle setlerimiz yoktur ben eşimi kastetmedim hani dışarda bir ortamda misafirlikte telefonda birden belirmesin yumurta sperm yok çatlatma mevzularıbenim eşim ve bir kaç arkadaşım dışında kimse bilmiyor henüz ilaca başlayacağımı fikan
Ben de senin gibiyim ya eşim biliyor bir de çok yakın iki arkadaşım var onlar. Anneme de eczacı müşterisi var ona ilaç sordurmak için söylemek zorunda kaldım. Hepsi buGrubu sessize alırsan bildirim gelmiyor bebeğim sen girince görüyorsun mesajları. Öyle olsa baya vahim olurmuş
Yaa sorma insan gerçekten ona buna söylemek İstemiyor. Aileme de söylemek istemedik henüz üzülüp bana da stres olaraj dçnmesin diyeBen de senin gibiyim ya eşim biliyor bir de çok yakın iki arkadaşım var onlar. Anneme de eczacı müşterisi var ona ilaç sordurmak için söylemek zorunda kaldım. Hepsi bu
Tamam herkes isterse sana özelden atarız numaraları. Buraya yazarsak internette numara aranda bütün yazdıklarımız görülürYaa sorma insan gerçekten ona buna söylemek İstemiyor. Aileme de söylemek istemedik henüz üzülüp bana da stres olaraj dçnmesin diye
Tmaam kızlardan da onay çıkarsa kurayım ben
Ayyy eveeet özelden yazınTamam herkes isterse sana özelden atarız numaraları. Buraya yazarsak internette numara aranda bütün yazdıklarımız görülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?