- 10 Kasım 2011
- 219
- 431
instagramda doktor @melekvuslatozdogan 'ın PKO ve beslenme ile ilgili çok paylaşımı var: bir bakın isterseniz.peki sen neler yapıyorsun canım benim bulunduğum muhit yürüyüş ya da egzersiz için hiç müsait değil ben evde yapmaya çalışıcam , uyguladığın bir diyet var mı. ben dün biraz araştırdım pcolular için bir seferlik kilo vermek yerine beslenme alışkanlıklarını tamamen değiştirmeleri öneriliyor oda biraz zaman alıcak benim için hemen olacak birşey değil ama en sağlıklısı bu bencede zamanla ama sağlıklı bir şekilde zayıflamak.
Allah razi olsun femarayi 2. Kez kullanmamdi ve catlama ignesinu rabbim sizede tez zamanda nasip etsin insaallahYaaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİlk ayın mıydı ilaçta
Tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ salim kucağına almak nasip olsun :)Pozitifleri goruruz insallahhbende kan testi yaptirdim ve hamileyim rabbim hayirlisiyla nasip etti umudunuzu hic kaybetmeyin
Bende de vardı. Her zaman cinsel yolla bulaşmıyormuş. Ağda salonlarından, havuzlardan da bulaşabiliyormuş. Çok ufak onbeş dakikalık sedasyon alacağınız bir operasyonla kurtulabilirsiniz. Ben birkaç sene önce bu şekilde aldırmıştım, hiç dert edecek bir şey değil, canınızı sıkmayın. NOT. Eşinizde varsa, tekrarlamaması için onun da mutlaka muayene ve tedavi olması lazım.Bende uzun zamandır yazamadım kızlar biz bebek tedavisine ara verdik malesef hiç aklımızda olmayan birşey geldi başımıza genital siğil oluştu henüz yeni evliyim eşimde vardı muhtemelen ondan bulaştı ilk önce onun tedavisini görmemiz lazım bebeği aklımdan çıkardım şimdi genital siğillerden nasıl kurtulurum onu düşünüyorum yaktırsam mı ilaç tedavisi mi yapsam aklım çok karışık
Özeldeki doktorum yaktırmak en iyisi dedi ama çok büyük bir rakam cıkarttı hastane doktorumda devlete git orada yaptır dedi devlette de hem cildiyeye hemde kadın doğuma gittim yaktırmak çare değil yine çıkar diyorlar şaşırdım çarşamba günü başka doktora gidicem. siz nasıl bir operasyon geçirdiniz özelden yazabilirseniz çok sevinirim.[/QUOTE]Bende de vardı. Her zaman cinsel yolla bulaşmıyormuş. Ağda salonlarından, havuzlardan da bulaşabiliyormuş. Çok ufak onbeş dakikalık sedasyon alacağınız bir operasyonla kurtulabilirsiniz. Ben birkaç sene önce bu şekilde aldırmıştım, hiç dert edecek bir şey değil, canınızı sıkmayın. NOT. Eşinizde varsa, tekrarlamaması için onun da mutlaka muayene ve tedavi olması lazım.
Nasıl gidiyor umarım hastalanmamış sındır test falan yaptın mı.Bi program var bende ona göre 2 gün içinde adet olmam lazım. Amin ya inşallah ☺ Evet biraz erken yaptım. Macha çayı içiyorum ben eczacıya sordum düşüğe sebep olabilir dedi ara vermiştim öğreneyim de içeyim diye düşündüm ama olsa da çıkmaz heralde 1 hafta falan geçmeden
Henüz hastalanmadım canım. Çok hafif kaşık ağrılarım var ama adet sancısı gibi değil daha çok baskı gibi. Dün bi test yapayım dedim test bozuk çıktı şansımaNasıl gidiyor umarım hastalanmamış sındır test falan yaptın mı.
Bende yarını bekliyorum benimde kasık ağrın var dolgunluk gibi buarada grip hala devam ediyor bakalım nasip yarın ilk idrarla test yap bari gelmezse kırmızılarHenüz hastalanmadım canım. Çok hafif kaşık ağrılarım var ama adet sancısı gibi değil daha çok baskı gibi. Dün bi test yapayım dedim test bozuk çıktı şansımasen nasılsın var mı bir gelişme
Yaaa geçmiş olsun Allah şifa versin. Pazartesi’ye kadar bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum ya. Daha önce hamile değilken idrarda pozitifi gördüm çünkü artık çok da güvenemiyorum onlaraBende yarını bekliyorum benimde kasık ağrın var dolgunluk gibi buarada grip hala devam ediyor bakalım nasip yarın ilk idrarla test yap bari gelmezse kırmızılar
Aminnn cok sagolun darisi size insallahhTebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ salim kucağına almak nasip olsun :)
Sağolasın. Aslında öyle ama insan yinede bir umut oluyor bende 5 gün geçince kan testi yaptıracağım doktorumun tavsiyesi bende hep kan verdikten sonra hasta olmuşumdur.Yaaa geçmiş olsun Allah şifa versin. Pazartesi’ye kadar bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum ya. Daha önce hamile değilken idrarda pozitifi gördüm çünkü artık çok da güvenemiyorum onlarainşallah sen de hastalanmazsın
Bence Çarşamba ya kadar bekle sen de. Testte negatif görünce daha çok üzülüyor insanSağolasın. Aslında öyle ama insan yinede bir umut oluyor bende 5 gün geçince kan testi yaptıracağım doktorumun tavsiyesi bende hep kan verdikten sonra hasta olmuşumdur.
Kalbinin sesini dinle zaten ilaca adetle başlayacaksınız birkaç gün borçlanırsın sonrada iğne saati akşama gelmezse o gün tutmazsın bide aşılama günü tutmazsın bukadar ince düşünen kuluna da yüce yaradan nasip eder inşallah hem dur daha belkide bu ay olacak
Hadi yaaa. Olsun üzülme bu ay olur inşallahEVET an itibari ile kırmızı kart yedim artık başka bahara
Evet canım hemde aktif olanını ama ben alıştım 5 yıldır böyle olmayacak artık nasibimde yokHadi yaaa. Olsun üzülme bu ay olur inşallahFolik asit kullanıyor musun
Ya olur mu öyle şey. Hiç böyle düşünüp kendini üzme. Seni çok iyi anlıyorum aylarca doktordan ağlayarak döndüm. Ama vardır bir vakti. Bir de alabilirsen doktorumun bana yazdığı ilacı al rahmi hazırlıyor yumurtaları daha kaliteli yapıyor. Folik asitle birlikte kullanıldığında doğurganlığı kat kat arttırıyormuş. İnternetten de araştırabilirsin. Pholicaps adı. Ben 130 liraya almıştım.Evet canım hemde aktif olanını ama ben alıştım 5 yıldır böyle olmayacak artık nasibimde yok