Femara kullananlar ve hamile kalanlar

instagramda doktor @melekvuslatozdogan 'ın PKO ve beslenme ile ilgili çok paylaşımı var: bir bakın isterseniz.

Bende uzun zamandır yazamadım kızlar biz bebek tedavisine ara verdik malesef hiç aklımızda olmayan birşey geldi başımıza genital siğil oluştu henüz yeni evliyim eşimde vardı muhtemelen ondan bulaştı ilk önce onun tedavisini görmemiz lazım bebeği aklımdan çıkardım şimdi genital siğillerden nasıl kurtulurum onu düşünüyorum yaktırsam mı ilaç tedavisi mi yapsam aklım çok karışık

Bu arada doktorumu da değiştirmiştim bana bebek için klomen ınofolıc combı ve matofın 500 xr vermişti, özelde başka bi doktora gittiğimde öğrendim zaten genital siğilide. Verdiği ilaçları kullanıyorum ama gardasil diye bir aşı var ona başladık 6 ay boyunca 3 doz halinde kullanılıyor dolayısıyla bebeğe de ara verdik

Bende de vardı. Her zaman cinsel yolla bulaşmıyormuş. Ağda salonlarından, havuzlardan da bulaşabiliyormuş. Çok ufak onbeş dakikalık sedasyon alacağınız bir operasyonla kurtulabilirsiniz. Ben birkaç sene önce bu şekilde aldırmıştım, hiç dert edecek bir şey değil, canınızı sıkmayın. NOT. Eşinizde varsa, tekrarlamaması için onun da mutlaka muayene ve tedavi olması lazım.

Özeldeki doktorum yaktırmak en iyisi dedi ama çok büyük bir rakam cıkarttı hastane doktorumda devlete git orada yaptır dedi devlette de hem cildiyeye hemde kadın doğuma gittim yaktırmak çare değil yine çıkar diyorlar şaşırdım çarşamba günü başka doktora gidicem. siz nasıl bir operasyon geçirdiniz özelden yazabilirseniz çok sevinirim.[/QUOTE]

Nasıl gidiyor umarım hastalanmamış sındır test falan yaptın mı.

Nasıl gidiyor umarım hastalanmamış sındır test falan yaptın mı.
Henüz hastalanmadım canım. Çok hafif kaşık ağrılarım var ama adet sancısı gibi değil daha çok baskı gibi. Dün bi test yapayım dedim test bozuk çıktı şansıma sen nasılsın var mı bir gelişme

Bende yarını bekliyorum benimde kasık ağrın var dolgunluk gibi buarada grip hala devam ediyor bakalım nasip yarın ilk idrarla test yap bari gelmezse kırmızılar

Bende yarını bekliyorum benimde kasık ağrın var dolgunluk gibi buarada grip hala devam ediyor bakalım nasip yarın ilk idrarla test yap bari gelmezse kırmızılar
Yaaa geçmiş olsun Allah şifa versin. Pazartesi’ye kadar bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum ya. Daha önce hamile değilken idrarda pozitifi gördüm çünkü artık çok da güvenemiyorum onlara inşallah sen de hastalanmazsın

Sağolasın. Aslında öyle ama insan yinede bir umut oluyor bende 5 gün geçince kan testi yaptıracağım doktorumun tavsiyesi bende hep kan verdikten sonra hasta olmuşumdur.

Sağolasın. Aslında öyle ama insan yinede bir umut oluyor bende 5 gün geçince kan testi yaptıracağım doktorumun tavsiyesi bende hep kan verdikten sonra hasta olmuşumdur.
Bence Çarşamba ya kadar bekle sen de. Testte negatif görünce daha çok üzülüyor insan

Cnm çok tatlısın ya inşallah öyle olur

Evet canım hemde aktif olanını ama ben alıştım 5 yıldır böyle olmayacak artık nasibimde yok
Ya olur mu öyle şey. Hiç böyle düşünüp kendini üzme. Seni çok iyi anlıyorum aylarca doktordan ağlayarak döndüm. Ama vardır bir vakti. Bir de alabilirsen doktorumun bana yazdığı ilacı al rahmi hazırlıyor yumurtaları daha kaliteli yapıyor. Folik asitle birlikte kullanıldığında doğurganlığı kat kat arttırıyormuş. İnternetten de araştırabilirsin. Pholicaps adı. Ben 130 liraya almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…