Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Üzülme canim vardir bunda da bir hayır bende olucam gibi hic umudum yok bakalim femara bu ay bana ne katicak benimde cok morelim bozuk insallah bu ay sonuc alirsin hic üzülme

dokunsalar aglıcam o durumdayım goguslerım acıyo belim ortası yarılcak gibi dün çatlamam oldu ama korkuyorum çunku çok yoruldum

Hayirlisi olsun cnm hakkinda insallah bu ay mutlu haberi alirsin

Kullanabilirsin cnm sonuçta folic asit
him doktor bana zaten kansizliktan dolayi kan ilaci ve folik asit verdi . ozaman ben benimkine devam ediyim ben folik asit oldugunu bilmiyodum sagol canim iyiki dedin kullansaydim folik asit patlamasi olurdu vucudumda:))

Inşallah canım insallah
canim her iste vardir hayir bukadar uzulme yani benim bi tane var olmuyo Sukrediyorum yatip kalkip hic olmayan var burda onlar ne yapsin kaldiki senin uc tane cocugun var yanlis hatirlamiyorsam.
Allah hic annelik duygusunu tatmaya tattirsin once inisAllah.
bu ay olmazsa oteki ay yani 3 tane olduguna gore sende sorun yok demekki herseyin vakti var. bukadar uzulme olur olur senin

Hımmm keşke olaydın ama 2. Tedavide hamile kalırsın bende ilk bebeğime tedavi ile 2. Atında hamile kalmistim

gerek görmedi canım bilmiyorum 3 ay kullanıcaz eğer bunla olmazsa aşılamaya geçeriz demişti allahımm inşallah olur ben ovulasyon testi yaptm cift cizgi gördüm 2 gün önce değerlendirdim ama bilmiyorum nasip tabi ama aklımdan çıkmıyor çalışıyorum unuturum diyorum ama yok

him doktor bana zaten kansizliktan dolayi kan ilaci ve folik asit verdi . ozaman ben benimkine devam ediyim ben folik asit oldugunu bilmiyodum sagol canim iyiki dedin kullansaydim folik asit patlamasi olurdu vucudumda:))
Aynen aynen ilacin bitsin ondan sonra inofolic al..sadece folic asit deil baska baska vitaminlerde var icinde du bakayım yazayim sana

Ah kizlar bende 6 senelik evliyim ve hic cocugum yok..2 kayip yaşadım..bi tane olsun saglikli hayirli bi evlat baska bisey istemem inanin..allahim tum isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin

Aynen aynen ilacin bitsin ondan sonra inofolic al..sadece folic asit deil baska baska vitaminlerde var icinde du bakayım yazayim sana
Ben de duosvit kullaniyorum vitamin mineral omega 3 folik asit hepsi var bu ay basladim buna da bakalim faydasi olursa siz de arastirirsiniz biraz pahali hatirladigim kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…