ozozefe M museda11 kızlar an itibari ile adet oldum çok kötüyüm bir ya im seviniyor femara baslancak yakın takip olcak IYIKI oldum diye ama bir yanım keşke bebek olsaydi adet olmasaydım diyor hayırlısı buymuş diyelim ama ben çok kötüyüm moraller yerlerde bugünde tam doktora gidecektim artık 2 gün sonra gidicem canlar insallah bu ay femara ile hamile kalirim inşalalh nasip.olur allahın izni ile
Hayirlisi olsun cnm hakkinda insallah bu ay mutlu haberi alirsinozozefe M museda11 kızlar an itibari ile adet oldum çok kötüyüm bir ya im seviniyor femara baslancak yakın takip olcak IYIKI oldum diye ama bir yanım keşke bebek olsaydi adet olmasaydım diyor hayırlısı buymuş diyelim ama ben çok kötüyüm moraller yerlerde bugünde tam doktora gidecektim artık 2 gün sonra gidicem canlar insallah bu ay femara ile hamile kalirim inşalalh nasip.olur allahın izni ile
Inşallah canım insallahHayirlisi olsun cnm hakkinda insallah bu ay mutlu haberi alirsin
Inşallah canm peki sen kullandın demi femara bu ayÜzülme canim vardir bunda da bir hayır bende olucam gibi hic umudum yok bakalim femara bu ay bana ne katicak benimde cok morelim bozuk insallah bu ay sonuc alirsin hic üzülme
him doktor bana zaten kansizliktan dolayi kan ilaci ve folik asit verdi . ozaman ben benimkine devam ediyim ben folik asit oldugunu bilmiyodum sagol canim iyiki dedin kullansaydim folik asit patlamasi olurdu vucudumda:))Kullanabilirsin cnm sonuçta folic asit
Inşallah canm peki sen kullandın demi femara bu ay
Iğne vuruldjnmu peki canmben kullandım canım adetim 4 günü kullanmıştım son adetım 31 agustostu işte bakalım durum ne olacak çarşamba hastaneye gideceğim progestoron testi için ama hiç umudum yok
canim her iste vardir hayir bukadar uzulme yani benim bi tane var olmuyo Sukrediyorum yatip kalkip hic olmayan var burda onlar ne yapsin kaldiki senin uc tane cocugun var yanlis hatirlamiyorsam.Inşallah canım insallah
Iğne vuruldjnmu peki canm
Hımmm keşke olaydın ama 2. Tedavide hamile kalırsın bende ilk bebeğime tedavi ile 2. Atında hamile kalmistimyok canım doktora sordum iğne olsam diye şuanlık gerek yok demişti
Hımmm keşke olaydın ama 2. Tedavide hamile kalırsın bende ilk bebeğime tedavi ile 2. Atında hamile kalmistim
Aynen aynen ilacin bitsin ondan sonra inofolic al..sadece folic asit deil baska baska vitaminlerde var icinde du bakayım yazayim sanahim doktor bana zaten kansizliktan dolayi kan ilaci ve folik asit verdi . ozaman ben benimkine devam ediyim ben folik asit oldugunu bilmiyodum sagol canim iyiki dedin kullansaydim folik asit patlamasi olurdu vucudumda:))
Ben de duosvit kullaniyorum vitamin mineral omega 3 folik asit hepsi var bu ay basladim buna da bakalim faydasi olursa siz de arastirirsiniz biraz pahali hatirladigim kadariylaAynen aynen ilacin bitsin ondan sonra inofolic al..sadece folic asit deil baska baska vitaminlerde var icinde du bakayım yazayim sana
Cnm ilacin bitti takibe gidecektin demi yanlis hatirlamiyorsamBenimde karnim agriyo heyecandan..doktora gidicem ogleden sonra :))
Benimde karnim agriyo heyecandan..doktora gidicem ogleden sonra :))
Evet cnm bugun bakicak drCnm ilacin bitti takibe gidecektin demi yanlis hatirlamiyorsam