- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 37
Inşaallah cnm :)bizede bilgi ver canım güzel haberlerini bekliyoruz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşaallah cnm :)bizede bilgi ver canım güzel haberlerini bekliyoruz :)
Haber bekliyoruuuzBenimde karnim agriyo heyecandan..doktora gidicem ogleden sonra :))
Kizlar kontrol oldum..1 adet yumurtam var 18mm rahim duvari biraz ince 6.7 yarin tekrar kontrol var..bu duvar nasil kalinlasir ki (
Rahim duvarinin kalinlasmasi icin ilac baslatmadi mi peki baska ilac vermedi mi bana vermisti iciyorumsuaanKizlar kontrol oldum..1 adet yumurtam var 18mm rahim duvari biraz ince 6.7 yarin tekrar kontrol var..bu duvar nasil kalinlasir ki (
nar suyu iccc. kalinlastirir hatta arastir saracogluda diyo. benimkide cok cok kalindi ne yiyip icmemem lazim diye bakarken ogrenmistimKizlar kontrol oldum..1 adet yumurtam var 18mm rahim duvari biraz ince 6.7 yarin tekrar kontrol var..bu duvar nasil kalinlasir ki (
Sadece 1 tane var cnmDiğer yumurtalık gelişmemiş mi
Vermedi cnm daha ince oldugu zamanlarda kullanmistim estrofem ama 2 gunde etki etmez diye vermedi adette baslamak lazimmisRahim duvarinin kalinlasmasi icin ilac baslatmadi mi peki baska ilac vermedi mi bana vermisti iciyorumsuaan
Aaa alip yaparim cnm etki eder mi kinar suyu iccc. kalinlastirir hatta arastir saracogluda diyo. benimkide cok cok kalindi ne yiyip icmemem lazim diye bakarken ogrenmistim
bende okudugum kadariyla biliyorum.caanim sen netten arastir bi bak iyice. iyi olur Allah tan kotu olur kuldan cunku belki dokunur sana bi arastir sen iyice.Aaa alip yaparim cnm etki eder mi ki
Ben ilk sadece femara coraspin ve duosvit kullandim kontrole gidince femarayi birak dedi estrofeme basla bir de 1 ekimde crinone jele basla dedi bakalim ne kadar etkili bir tedavi olacakVermedi cnm daha ince oldugu zamanlarda kullanmistim estrofem ama 2 gunde etki etmez diye vermedi adette baslamak lazimmis
Bana bi ilac falan vermedi..bende femara coraspirin inofolik combi ve dodex kullaniyorum..bakalim yarin ne olucak..Ben ilk sadece femara coraspin ve duosvit kullandim kontrole gidince femarayi birak dedi estrofeme basla bir de 1 ekimde crinone jele basla dedi bakalim ne kadar etkili bir tedavi olacak
guzel haberlerle inisAllahBen ilk sadece femara coraspin ve duosvit kullandim kontrole gidince femarayi birak dedi estrofeme basla bir de 1 ekimde crinone jele basla dedi bakalim ne kadar etkili bir tedavi olacak
guzel haberlerle inisAllahBana bi ilac falan vermedi..bende femara coraspirin inofolik combi ve dodex kullaniyorum..bakalim yarin ne olucak..
Femarayi birak demedi mi cnmBana bi ilac falan vermedi..bende femara coraspirin inofolik combi ve dodex kullaniyorum..bakalim yarin ne olucak..
Hayirlisi olsun hic umidim yok gercekten bu ayguzel haberlerle inisAllah
Hayirlisi olsun olmaz olmaz deme olumlu dusun yoksa olmazFemarayi 5 gun kullandim cumartesi gunu sonuncusunu kullandim daha kullanmiyorum
Herseyin hayirlisi ne diyim cabalasakta olmuyo bazi seylerHayirlisi olsun olmaz olmaz deme olumlu dusun yoksa olmaz