Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Kizlar kontrol oldum..1 adet yumurtam var 18mm rahim duvari biraz ince 6.7 yarin tekrar kontrol var..bu duvar nasil kalinlasir ki :KK43:(
nar suyu iccc. kalinlastirir hatta arastir saracogluda diyo. benimkide cok cok kalindi ne yiyip icmemem lazim diye bakarken ogrenmistim:KK66:

Vermedi cnm daha ince oldugu zamanlarda kullanmistim estrofem ama 2 gunde etki etmez diye vermedi adette baslamak lazimmis
Ben ilk sadece femara coraspin ve duosvit kullandim kontrole gidince femarayi birak dedi estrofeme basla bir de 1 ekimde crinone jele basla dedi bakalim ne kadar etkili bir tedavi olacak

Ben ilk sadece femara coraspin ve duosvit kullandim kontrole gidince femarayi birak dedi estrofeme basla bir de 1 ekimde crinone jele basla dedi bakalim ne kadar etkili bir tedavi olacak
Bana bi ilac falan vermedi..bende femara coraspirin inofolik combi ve dodex kullaniyorum..bakalim yarin ne olucak..

Merhaba kızlar,
Öncelikli bu zorlu yolda çabalayan sizler için dua ediyorum.. allah gönlünüze göre versin. emeklerinizin karşılığını alacaksınız inşallah..
Benim hikayem şu şekilde;
32 yaşındayım . 18 yaşında yaşında pcos tanısı konmuştu bana. Adetler düzensiz, sivilcelenme, tüylenme , kilo ve insülin direnci de beraberinde..
İlk infertiliteye gittiğimden beri bana puregon,fostimon,gonal f gibi iğneli yumurtlama ilaçları verildi. Tüp bebekte çok yumurtanın zararı yok ama aşılamada pcos olduğum için vücudum çok tepki veriyor. O da aşılamanın iptaline sebep oluyor. Sizde de böyle mi?
Hep devlet hastanesinde oldum tedavilerimi. Ondan dolayı mı femara ilacını yazmıyorlar?
Femara az ve kaliteli folikül çıkarıyormuş, bu femara, pcos olanlarda denenmesi gereken ilk ilaçlardanmış. En azından muayenesine gittiğim bir Prof. Dr anlattı bunu. Özelde uygulanan bir protokol tabiki.
Femaranın yanında ekstra ilaç , vitamin kullananınız var mıdır?
Bir de infolic combi duydum. O da yardımcı mı? Yoksa tek başına kullanınca adeti düzenleyip gebelik sağlar mı? Neye faydası var bilginiz varsa beni aydınlatmanızı rica ederim. Eczaneden alabilir miyim reçetesiz , yan etkileri vs.
İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz konuyla ilgili doktor varsa duyduysanız biliyorsanız paylaşırsanız çok mutlu olurum. (femara protokolünü uygulayacak ) .Dönüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

X