Teşekkür ederim cevabın için. Hayırlı olsun inşallah o yumurtan döllenir ve tutarBerfeberfe oncelik meraba cnm..bende herkese dua ediyorum cunku cok meşakatli yollar geçtiğimiz..rabbim cabalarimizin karsiliginda insallah bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder..benimde drum bu ay ilk defa femara yazdi kullandim..sonuc olarak bugun kontrolde kaliteli yumurtam olmus sadece 1 tane..bende pko yok o yuzden pek yorum yapamicam..devlet hastanelerinde cocuk icin tedaviyi hic dusunmedim cunku isleyis cok yavas hep ayni dru bulamiyorum vs vs sikintili durumlar yasaniyo o yuzden ben ozele gidiyorum..recetesiz alabilirsin cunku sigortanin karsiladigi bi ilac deil ucretli aliyosun ama tavsiyem kesinlikle doktor kontrolunde kullanman..
İnofolik combiyi bende kullaniyorum folic asit diye verdi drum..faydali bi ilac bi kac arkadasim faydasini gordu hatta..zarari olucani dusunmuyorum kullanabilirsin..aynen her gidisimde baska baska drlarla karsilastim ve malesed ozele yoneldim..femara icin adetin 3.gunu basladim 5 gun gunde 1 tane ictim..3 gun sonrada kontrole cagirmisti drum..simdi soyle daha agir tablolarda (genelde pkolular kullaniyor bu ilaci) dr karar veriyor gunde kac kere icilecegine o yuzden herkesin tedavi sekli baska..benim dr 1 tane uygun gorduTeşekkür ederim cevabın için. Hayırlı olsun inşallah o yumurtan döllenir ve tutar
Yok, ben asla femarayı reçetesiz almayı düşünmedim. Doktor kontrolünde yumurta takibi yaptıracağım. Sadece şimdilik kısa bir beklemedeyim. İnfolic combi duydum belki onu alsam mı eczaneden dedim, femara kadar değil ama adeti düzenler mi acaba? Kendi kendime kullansam. Bir yandan da diyorum ki kendi haline bırakayım vücudumu, kendi kendine gebelik oluşur belki diye. Umut işte..
Haklısın sen de . devlet hastanesinde bir siklüs takibi asla bir doktor tarafından olmadı
Ama ekonomik gerekçeler işte..
Femarayı sigorta karşılamıyor demek..O yüzden rapor listesinde yok. Anladım şimdi.
Femara için sende özel bir gün belirlendi mi? Adetin ... günü veya rastgele mi? Ne zamana kadar içeceksin? İlaç neye göre kesilecek?kişiden kişiye göre değişir belki ama seninki nasıl merak ettim?
SeevKaad saolasın yorumun için.adetlerim düzensiz ama beklediğim bir adet var belki adet gelmez de tutmuştur diye beklemek istiyorum. O yüzden daha randevu almadım. Özele gideceğim ama gitmek istediğim dr femara protokolünü uygulayacak mı? Yani bundan yana olacak mı? Bu bnm için önemli. Çünkü bu prokotolün olduğunu ben başka bir doktordan öğrendim ama ona gitmek istemiyorum.Yeni mi cocuk düşünüyosun berfe
Senin yorumlarını şimdi okudum. Çok güzel ölçüsü süper bir folikülün var..çatlatma iğnesi ya da ilişkisi önermiyor mu? Rahim duvarı embriyoyu tutacak kalınlıkta değilse başka ek tedaviler yok mu? Mesele tüp bebekte olsun aşılamada olsun crinone jel vermişlerdi..Seninki nasıl ilerleyecek?İnofolik combiyi bende kullaniyorum folic asit diye verdi drum..faydali bi ilac bi kac arkadasim faydasini gordu hatta..zarari olucani dusunmuyorum kullanabilirsin..aynen her gidisimde baska baska drlarla karsilastim ve malesed ozele yoneldim..femara icin adetin 3.gunu basladim 5 gun gunde 1 tane ictim..3 gun sonrada kontrole cagirmisti drum..simdi soyle daha agir tablolarda (genelde pkolular kullaniyor bu ilaci) dr karar veriyor gunde kac kere icilecegine o yuzden herkesin tedavi sekli baska..benim dr 1 tane uygun gordu
Mrb cnm hos geldin biz Istanbul'dan yeni tasindik pendik kaynarcada cihan tip merkezinde cuneyt bey var Bana bu ilaci ilk defa ondan duydum ama o zaman kullanmamistim simdi burdaki doktora soyledim femarayi o da olur dedi ve gunde 1 kullandim Ben de 3 yumurtam oldu 10.gunumde femarayi kestik estrofeme basladik gebelik olursa rahim kalinlassin bebek tutunsun diye ayni zamanda coraspin ve duosvit kullaniyorum 1 ekimde de crinone jele basla dedi doktorum. Cuneyt Bey femarayi ugrayabilir sende istersen bir git Ben de tavsiye uzerine gitmistim kucuk bir yer ama birkac kisinin hamile kalmasina vesile olmus yakinlarimdanMerhaba kızlar,
Öncelikli bu zorlu yolda çabalayan sizler için dua ediyorum.. allah gönlünüze göre versin. emeklerinizin karşılığını alacaksınız inşallah..
Benim hikayem şu şekilde;
32 yaşındayım . 18 yaşında yaşında pcos tanısı konmuştu bana. Adetler düzensiz, sivilcelenme, tüylenme , kilo ve insülin direnci de beraberinde..
İlk infertiliteye gittiğimden beri bana puregon,fostimon,gonal f gibi iğneli yumurtlama ilaçları verildi. Tüp bebekte çok yumurtanın zararı yok ama aşılamada pcos olduğum için vücudum çok tepki veriyor. O da aşılamanın iptaline sebep oluyor. Sizde de böyle mi?
Hep devlet hastanesinde oldum tedavilerimi. Ondan dolayı mı femara ilacını yazmıyorlar?
Femara az ve kaliteli folikül çıkarıyormuş, bu femara, pcos olanlarda denenmesi gereken ilk ilaçlardanmış. En azından muayenesine gittiğim bir Prof. Dr anlattı bunu. Özelde uygulanan bir protokol tabiki.
Femaranın yanında ekstra ilaç , vitamin kullananınız var mıdır?
Bir de infolic combi duydum. O da yardımcı mı? Yoksa tek başına kullanınca adeti düzenleyip gebelik sağlar mı? Neye faydası var bilginiz varsa beni aydınlatmanızı rica ederim. Eczaneden alabilir miyim reçetesiz , yan etkileri vs.
İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz konuyla ilgili doktor varsa duyduysanız biliyorsanız paylaşırsanız çok mutlu olurum. (femara protokolünü uygulayacak ) .Dönüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Ben adetin 3.gunu basladim gunde 1kullandim 1 haftaFemara yı kaç gün kullanıyorsunuz kızlar. 5 gün diye duymuştum doğru mu
Bende adetin 3.gunu basladim 5 gun kullandim gunde 1 taneFemara yı kaç gün kullanıyorsunuz kızlar. 5 gün diye duymuştum doğru mu
Merhaba kızlar,
Öncelikli bu zorlu yolda çabalayan sizler için dua ediyorum.. allah gönlünüze göre versin. emeklerinizin karşılığını alacaksınız inşa
Benim hikayem şu şekilde;
32 yaşındayım . 18 yaşında yaşında pcos tanısı konmuştu bana. Adetler düzensiz, sivilcelenme, tüylenme , kilo ve insülin direnci de beraberinde..
İlk infertiliteye gittiğimden beri bana puregon,fostimon,gonal f gibi iğneli yumurtlama ilaçları verildi. Tüp bebekte çok yumurtanın zararı yok ama aşılamada pcos olduğum için vücudum çok tepki veriyor. O da aşılamanın iptaline sebep oluyor. Sizde de böyle mi?
Hep devlet hastanesinde oldum tedavilerimi. Ondan dolayı mı femara ilacını yazmıyorlar?
Femara az ve kaliteli folikül çıkarıyormuş, bu femara, pcos olanlarda denenmesi gereken ilk ilaçlardanmış. En azından muayenesine gittiğim bir Prof. Dr anlattı bunu. Özelde uygulanan bir protokol tabiki.
Femaranın yanında ekstra ilaç , vitamin kullananınız var mıdır?
Bir de infolic combi duydum. O da yardımcı mı? Yoksa tek başına kullanınca adeti düzenleyip gebelik sağlar mı? Neye faydası var bilginiz varsa beni aydınlatmanızı rica ederim. Eczaneden alabilir miyim reçetesiz , yan etkileri vs.
İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz konuyla ilgili doktor varsa duyduysanız biliyorsanız paylaşırsanız çok mutlu olurum. (femara protokolünü uygulayacak ) .Dönüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Ozozefe çok teşekkür ederim.senin için de hayırlı olsun. Kendim yaşıyormuşçasına çok heyecanlandım şimdiMrb cnm hos geldin biz Istanbul'dan yeni tasindik pendik kaynarcada cihan tip merkezinde cuneyt bey var Bana bu ilaci ilk defa ondan duydum ama o zaman kullanmamistim simdi burdaki doktora soyledim femarayi o da olur dedi ve gunde 1 kullandim Ben de 3 yumurtam oldu 10.gunumde femarayi kestik estrofeme basladik gebelik olursa rahim kalinlassin bebek tutunsun diye ayni zamanda coraspin ve duosvit kullaniyorum 1 ekimde de crinone jele basla dedi doktorum. Cuneyt Bey femarayi ugrayabilir sende istersen bir git Ben de tavsiye uzerine gitmistim kucuk bir yer ama birkac kisinin hamile kalmasina vesile olmus yakinlarimdan
Cnm senin son adetin 31 ags degil mi daha cok erken niye boyle diyip de cagiriyosun olumsuzluklari yaaaMerhaba canim hoşgeldin bende senin gibi pcos ve gercekten zorlu bir süreç bizimkisi bende bu ay kullandim kontrol gittigimde 19mm deydi yumurtaligim ve beklemedeyim ama sanirim hasta olacagim cunku o tarz belirtiler yasiyorum hersey nasippcos illa tup bebek mi gerekiyor olmasi icin
Ayyy insallah yaaaOzozefe çok teşekkür ederim.senin için de hayırlı olsun. Kendim yaşıyormuşçasına çok heyecanlandım şimdiayy tutar inşallah sonra gelsin mide bulantıları, gelsin aşermeler..
Doktor tavsiyeni yazdım bir kenara. Eşimle de paylaştım. Bakalım regl olayım bi...
Cnm senin son adetin 31 ags degil mi daha cok erken niye boyle diyip de cagiriyosun olumsuzluklari yaaa
Iyi de cnm bunlar ayni zamanda hamilelik belirtileri stres yapmadan bekleyelim lutfen yaEvet canim ama döngülerim o yönde gögüslerim asiri hassas bel agrisi bu benim aklima sadece onu getiriyor bugunden beri inanilmaz moralsizim
Iyi de cnm bunlar ayni zamanda hamilelik belirtileri stres yapmadan bekleyelim lutfen ya
Tavsiyeni kenara yazdım. İnsan; öneri, tavsiye, memnuniyet üzerine doktora gitmek istiyor.Berfe gecmis olsun cnm sefaatcin olurlar sana insallah mahserde(
Rabbim en kisa zamanda doldurur insallah kucagini..
Evet 1 adet guzel yumurtam var 18 mm ama rahim duvari 6.7 mm ince geldi druma yarin tekrar kontrol edicek sonra ne olucak ne sekilde seyredicek isleyis bilemiyorum..herhangi bir ilac vermedi bunun icin..nar suyu iciyorum netten etkili oldugunu okudum..insallah fayda eder..bende tuzlada oturuyorum gisbir hastanesine gidiyorum doktorum ferda erbay istersen arayip gorusebilirsin cok tatli bi drdur kendisi
Museda11 hayırlı olsun tedavin. Senin de güzel bir folikülün var. Dr un dediklerini uygula mutlaka.ilişki, ilaç vs..olumsuz düşünme.Merhaba canim hoşgeldin bende senin gibi pcos ve gercekten zorlu bir süreç bizimkisi bende bu ay kullandim kontrol gittigimde 19mm deydi yumurtaligim ve beklemedeyim ama sanirim hasta olacagim cunku o tarz belirtiler yasiyorum hersey nasippcos illa tup bebek mi gerekiyor olmasi icin