aynen iste dun biseye sinirlendim o da tam denk geldi ondandir galiba ....Bir test yap bak bakalim normalde bole oluyormu benimde goguslerim aciyo uclarina dokunulmuyo bilmiyorum benmde tutmucak sanirim
aynen iste dun biseye sinirlendim o da tam denk geldi ondandir galiba ....
neyse canim olumlu dusunku olumlu oldun dur daha yeni yumurtladin uzme yumurtalarini:))
Olsun Sen artik bizim oldun yaz burdan tabiikiz ben ilac falan kullanmiyorum ya burdan yaziyom ama :))
Evet yumurtan catlamis bugun yarin ve hatta diger gunu de degerlendirin kesin olsunKızlar biraz önce ovilasyon yaptim bu sefer silik cıktı dün koyuydu ne oluyo şu durumda
Hangi sehirde yasiyosun belki doktor tavsiyesinde de bulunabiliriz isteyeneStrest yapma kendine canim oda onemliymis eczaneci bile dedi strest yaptigin surece olmaz dedi rahat ol dedi nasip rabbime biraktim canim ya sen olabiliyorsun bende pko var1 senedir yok zaten dogru bir tedavi seklide olmadi hep gecikti doktor tutturamadim iyi falan derken nasip insallah
Hangi sehirde yasiyosun belki doktor tavsiyesinde de bulunabiliriz isteyene
:)))Olsun Sen artik bizim oldun yaz burdan tabii
guzel haberlerle inisAllahOrduda canim ama bir doktor buldum profosor basladik bakalim insallah
ona stres hep yapiyomda bu ay pekte takmadim kafamada dun biseye sinirlendim ondan dedimStrest yapma kendine canim oda onemliymis eczaneci bile dedi strest yaptigin surece olmaz dedi rahat ol dedi nasip rabbime biraktim canim ya sen olabiliyorsun bende pko var1 senedir yok zaten dogru bir tedavi seklide olmadi hep gecikti doktor tutturamadim iyi falan derken nasip insallah
ona stres hep yapiyomda bu ay pekte takmadim kafamada dun biseye sinirlendim ondan dedim
evet canim yumurta catladiktan sonra spe.m le bulusacak:)Bosver hicbirsey takma sinirlenmede bu süreclerimizde cok emek harciyoruz zor surec peki sey sorucam amac catladiktan sonraki surecmi
Hayirlisi olsun insallahOrduda canim ama bir doktor buldum profosor basladik bakalim insallah
Hic bilmiyorum ama okuduklarimdan anladigim kadariyla pko lulara verilen folik asit b vitaminleri iceren bir ilacmisinofolic hakkinda bilgisi olan varmi
Ben kullanıyorum 1 aydir hem folic asit hem yumurtalari uyariyo iyi dedi doktoruminofolic hakkinda bilgisi olan varmi
Ama ben kapsülünü kullanıyorum..ben pkolu deilim ama kist falan yok sadece yumurtaliklarim tembel