Dun mu olduuuun hayirlisi olsun yaaadun canim 15 eylul:)
Yarina olmazsan bence hemen bir test yap Sen cok heyecanlandim yaaEvet tatlım normalde adet düzenin biraz karışık benim 2 aydır 21 günde bir olurdum buna istinaden eylül 4 te olmam gerekiyordu ama 13 ağustosta olduğum için 13 eylülü bekledim ama olmadim önceden lekeler gelirdi adet baslardi ama gelmedi ağrılar var kasiklarimda batma özellikle solda ve midem karışıyor sanki akintim var bide goguslerim açıyor damarlar cıktı bakalım insallah boş belirtiler değildir 13 ü baz alırsak 3 gün gecikti yarın 4 olcak
Aynen kuzumm valla gelde bana sor heycan oluyom vallaYarina olmazsan bence hemen bir test yap Sen cok heyecanlandim yaa
kiz ben ilac falan kullanmiyorum ya burdan yaziyom ama :))Dun mu olduuuun hayirlisi olsun yaaa
dun koyuysa bugun catlamis canim yaniKızlar biraz önce ovilasyon yaptim bu sefer silik cıktı dün koyuydu ne oluyo şu durumda
dun koyuysa bugun catlamis canim yani
Yumurtan catlamis demek oluyo cnm bu aksam kesin birliktelik olsunKızlar biraz önce ovilasyon yaptim bu sefer silik cıktı dün koyuydu ne oluyo şu durumda
Yumurtan catlamis demek oluyo cnm bu aksam kesin birliktelik olsun
aynenPeki devam etmelimiyim birlikteliye canim cok bilgili değilim aydinlatirmisin
aynenSeevKaad in dedigi gibi.cizgi tamamen silik olana kadar devam etmelisin.
catlamis ya yumurtaliklarin oyuzden canim . en koyu olduktan sonra siliklesince catlamis oluyo devam yani
kismet bende yakalamistim guya anlamadim ve hala sokulemedim onuda anlamadim. kismet iste
Tamam canim insallah bu ayda olmazsa daha birakicam artik oluruna
k
kismet bende yakalamistim guya anlamadim ve hala sokulemedim onuda anlamadim. kismet iste
rica ederim nedemek birbirimize destek yardim icin buradayizTeşekkürler canim
2 gun gecti dun adet oldum yani damla geldi sonrasi yok anlamadim. sokulemedim galiba.Günün gectimi
2 gun gecti dun adet oldum yani damla geldi sonrasi yok anlamadim. sokulemedim galiba.
yok canim nerdeYerleşme kanamasi olabilirmi test yaptirdin mi
yok canim nerde
adet gunum zaten belirtiler o yonde
İnsallah olur genede bir test yap derim benimde olucagini düsünmuyorum goguslerim aciyo anlamadim uclarina dokunulmuyo
yok canim nerde
adet gunum zaten belirtiler o yonde sokulemedim
degilimdir yani