Bu süreç gerçekten de zorlu bir süreç ben henüz yeni evliyim ve hastalığımı bildiğim için hemen tedaviye başladım ama ablalarımdan biliyorum zorluğunu. Benim iki ablam da evliliklerinin 6. yılında hamile kaldılar ikiside zorlu tedavi süreçlerinden geçtiler ameliyat oldular ikisinde de şeker rahatsızlığı vardı. bir tanesinin prolaktin değeri yüksekti onun tedavisini oldu yine hamile kalamadı, daha sonra rahimde perde olduğu saptandı onun için ameliyat oldu yine hamile kalamadı,3 kere aşılama yaptırdı yine olmadı, polip olduğu saptandı ameliyat oldu ilkinde yine olmadı ama en son olduğu polip amelşyatından sonra doktorunu değiştirdi yeni gittiğimiz doktor ona normal yollarla hamile kalmasının artık cok zor olacagını zaman kaybetmeden tüp bebek için başvuru yapmasını söyledi birde folikasit verdi bunu kullanmaya başla tüp bebek içinde başvuru yap dedi ablamda biraz rahatladı neden çünkü tedavi süreci acaba bu sefer olacak mı diye çok yıprattı onu sürekli bu sefer olacak mı işe yarayacak mı diye stres oldu son gittiği doktor başka tedaviye gerek yok tüp bebek deyince oda bi nevi artık rahatladı , doktorun verdiği folikasiti kullanmaya başladı ve 2 ay içinde kendiliğinden hamile kaldı . çok şükür Rabbime şimdi çok tatlı bir oğlu var hatta ikinciye hamile :) Yani demem o ki bu yolda olan herkese Rabbim bu mutluluğu yaşatsın , gördüğü tedaviyi vesile kılsın. Hepimize sabır ve ferahlık versin inşAllah :)