- 16 Ağustos 2018
- 270
- 155
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok benim hormonlar normal. kendi kendine yumurtlamam da oluyor ama hiç hamilelik oluşmuyorBilmiyorum canım hayirlisi olsun bakalım. İnşallah hepimiz güzel haberler aliriz. Seninde mi hormonlarda sorun bardi
Güzel haberler alırız inşallah cnmBen de bugün kontrolden geldim 5. Günden sonra femaraya başlicam bakalim nekadar yumurtam olacak inşallah 3 veya daha fazla olur femara serüvenim yine başlicak gelişmelerini bekliyorm yazarsan sevinirim ..
Evet adetin 3. Günü başladım 5 gün boyunca sabah akşam kullandım dr öyle önerdifemarayı 5 gün mü kullandınız arkadaşlar?
Elle tutulur bi durum yok cnm sebepsiz diyo drSenin sorunun neydi peki canım
Kaç aydır düşünüyorsunuz peki canım. Olur Allah'ın izni ile insallah umidimizi kesmeyelimElle tutulur bi durum yok cnm sebepsiz diyo dr
Ben de aynı şekilde kullandım doğru yapmışım o zamanEvet adetin 3. Günü başladım 5 gün boyunca sabah akşam kullandım dr öyle önerdi
Ben de aynı şekilde kullandım doğru yapmışım o zaman
Ben bu sefer kafama göre kullandım. Ama şu da var daha önce de doktorum 3.gün başlatmıştı. Bu kişiden kişiye değişebilirYalnız ben 5. Gün başlamıştım 5 gün boyunca ya anlamadim simdi her doktorun söyledikleri farklimi oluyo ..
Arkadasiminda dedigi gibi herkesin bunyesi aynı degil. İlaclari kullanmak kişiden kişiye degisir. Benim yumurtam geç olgunlaşmıştir bana 2 gün daha kullanmami tavsiye etmistir. Seninki daha erken büyümüstur 5. Güne kadar kullanmıştır. Doktorlarimiz bilir en iyisini. Biz herşeyi ince detayına kadar sorguluyoruz herkesin bünyesi aynı degilBen bu sefer kafama göre kullandım. Ama şu da var daha önce de doktorum 3.gün başlatmıştı. Bu kişiden kişiye değişebilir
Şu an hep 5 kullaniyorum demissinki. Kaçıncı kullanisiniz ki bu ilacla hamile kalan yok mu acaba hiç faydası olmuyormukiİlacı 5 gun kullandırıyolar bende adetin 5.gunu balayıp 5 gun kullanıyorum ilacı 5 gun kullandığın halde buyumediyse 2 gun falan bekleyip biraz daha kullandırabiliyor yumurta takibine gittiğimde 1 kere ole olmustu ama suan hep 5 gun kullanıyorum
Benimde 19 mm çatlatma iğnesi oldum adet tarihine 4 gün var ama yarın doktorum test yapacağını söyledi kanda çıkıyormuş Allah'ın izni ile gelir inşallah bebislerimiz yarın haber veririm sizlereBu ay bende kullandım femara tek yumurta vardi 19 mm çatlama iğnesi olmadım..doğal haline bıraktı drum..adetime 10 gün kaldı beklemedeyim..Inşallah olumlu sonuçlanır tedaviniz
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahBenimde 19 mm çatlatma iğnesi oldum adet tarihine 4 gün var ama yarın doktorum test yapacağını söyledi kanda çıkıyormuş Allah'ın izni ile gelir inşallah bebislerimiz yarın haber veririm sizlere