Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Stres, hamilelik beklentisi vs. uzatıyor. Sadece çatlamayı değil. Hormonal denge bozuluyor çünkü. Benim de 5 gün gecikmelerim olmuştu. 5 güne kadar normal deniyor. Düşükten vs şüpheleniyorsanız, öncesinde kan testi yapabilirsiniz bi dahaki sefere. Ki düşmüsse zaten elverişli koşullar oluşmamıştır.

Kızlar size bir şey sormam lazım. Sabah doktora gittim bu ay klomen+letu kullanmıştım ama yumurta büyümemiş yine iğne de veremem hepsi büyür hastanelik olursun en iyisi tüp bebek üzerine uzman bir doktora git dedi. Sabahtan beri ağlıyorum çok moralim bozuldu. Acaba çatlamış olabilir mi 1-2 gün önce. Ovulasyon testi de aldım onda birkaç gün önce koyu çizgi gördüm ama emin olamadım. Önümüzdeki hafta eşim askere gidecek 3 hafta yok. Hastalandıktan sonra tekrar letu kullansam mı? Çok moralim bozuldu gerçekten

Catladıgıçı için gorememiş olabilir bence bence Baska doktorda tedavine basla ben ilk basladıgımda klomen vermişti Bi doktor sadece gunde 1 tane iç demişti sonra bi etkisini goremedık biz ara verdim Baska Bi doktora gittim suan femara kullanıyorum herkes dıyorki forumda sabah aksam iciyorum ben femarayı sabah oglen aksam içiyorum 2 tane bende etkili olmadı 3 tane iyi geliyor bana

Kızlar ben cuma akşam 17:00 de çatlatma iğnesi vuruldum Bu akşam yani pazartesi akşamı ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı Bu yumurta hala çatlamadı demek mi Dr 36. Saatte çatlar demişti 60 saat oldu

Gerçekten çok üzüldüm. Aylardır gidiyorum hiçbir sonuç yok. Sinirlerim yıprandı artık. Doktorumu çok seviyorum gerçekten iyi davranıyor değiştirmek de istemem ama başka doktora gidicem artık galiba. Bir de ultrasonda pko olduğunu gördü ama benden hiç tahlil falan istemedi. Temiz olan yumurtalıklarım ilaç kullana kullana pko ya döndü artık. Bende böyle bir problem yoktu ilk evlendiğim zamanlarda. Ne yapacağımı bilmiyorum artık gerçekten

Bendede pko var 11 senedir ultrasonda belli oluyor illa tahlile gerek yok uzulmeyin herseyin hayırlısı insallah bizde anne oluruz o guzel duyguyu bizlerde tadarız

Meraba ben aranıza yeni katıldım bende de pko var femara+folik asit kullanmaya yeni başladım merak ediyorum sonuç alacakmiyim diye daha önceki tedavimde klomen bende hiç ise yaramamıştı

Mrb arkadaslar hamileyim. E Eren61 bana bunlari yapmami soylemisti Ben de yaptim ve sukurler olsun ki rabbim bebegimi verdi. Sizler de yapin her zaman dua edin inanin Rabbimin karsisinda bizler hiçiz. Her seyi ondan isteyecegiz... Simdi de sukur namazim var. Rabbime sukurler olsun. Tez zamanda sizlerin de karinlari sonra da kucaklari dolsun insallah.(bir hamile duasi:'))

Allah im sağlıkla kucagina almayi nasip etsin
isteyen herkese nasip etsin

Gözün aydın olsun cnm tebrik ederim..
Hayırlısıyla kucağına al inşallah

Sağ sağlim kucağınada alırsın inşallah ne kadar sevindim ya böyle hamile haberi duyunca banada umut oluyor gerçekten femaraylamı hamile kaldın canım k.bakma ben konuya pek hakim değilim kaçırdığım şeyler galiba

Ben eylulde bir kere femara kullandim konuyu da Ben acmistim hatta o ay 3 yumurtam oldu ama hamile kalamadim ondan sonra da akisina biraktik zaten nasip bu ayaymis

Ne güzel ay ben bırakamıyorum bi türlü akışına olmuyor her an aklımda çevremdeki herkes unuttuğun anda gelecek bebek düşünme rahat ol diyor ama nasıl rahat olmalı her ay tüm belirtileri yaşıyorum 10 gün önceden kendimi dinlemeye başlıyorum bi türlü akışına bırakamıyorum nedense

Çok sevindim. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…