Amin inşallahBendede pko var 11 senedir ultrasonda belli oluyor illa tahlile gerek yok uzulmeyin herseyin hayırlısı insallah bizde anne oluruz o guzel duyguyu bizlerde tadarız
ozozefe aslinda ozelden yazicaktim sana ama belki yapnak isteyen olur vesile olur..
zemzem suyu ic Allah im sifa kil de esine de icirt
heray temizlenip abdest aldiktan sonra hacet namazi kil
sonra internette yazan buyuk hacet duasini oku.
duani et.
ayda 1 kez yapsan yeter. ama daha fazlada yapabilirsin ben fazla yapmistim. olmazsa bidahaki ay yine kil ..
dr a gidiyosan Rabbim bu dr u araci kil dr Allah im Veren Sensin araci kil diye dua et hep.
birde su Esmalari oku
estagfurullah cek
Allahumme Salli Alâ Seyyıdına Muhammed SAV sayisi onemli degil
“Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisiyn.” 7 kez oku
Çocuğu olmayan kimse 101 kere “Ya Vâris celle calâlühû”
Ya Halik 100 kere
Ya Kafi 111 kez
EL-MUHYİ 68 kez
“Rabbi heb lî mines sâlihîn.” 7kere ( !aslinda 100 kez okunacak ama ben 7 kez okudum) sonundada
14 Ya Vehhab
55 Ya Mucib ... bunlari hergun okumak daha iyi ama arada da okumak hic okumamaktan da iyidir. belki baska okumak isteyen de olur
Allah im sağlıkla kucagina almayi nasip etsinMrb arkadaslar hamileyim. E Eren61 bana bunlari yapmami soylemisti Ben de yaptim ve sukurler olsun ki rabbim bebegimi verdi. Sizler de yapin her zaman dua edin inanin Rabbimin karsisinda bizler hiçiz. Her seyi ondan isteyecegiz... Simdi de sukur namazim var. Rabbime sukurler olsun. Tez zamanda sizlerin de karinlari sonra da kucaklari dolsun insallah.(bir hamile duasi:'))
Gözün aydın olsun cnm tebrik ederim..Mrb arkadaslar hamileyim. E Eren61 bana bunlari yapmami soylemisti Ben de yaptim ve sukurler olsun ki rabbim bebegimi verdi. Sizler de yapin her zaman dua edin inanin Rabbimin karsisinda bizler hiçiz. Her seyi ondan isteyecegiz... Simdi de sukur namazim var. Rabbime sukurler olsun. Tez zamanda sizlerin de karinlari sonra da kucaklari dolsun insallah.(bir hamile duasi:'))
Amin sagolasinAllah im sağlıkla kucagina almayi nasip etsin
isteyen herkese nasip etsin
Tesekkur ederim darisi basiniza insallahCok sevindim gözünüz aydın hamile haberleri duyunca okadar cok seviniyorum ki
Amin sagolasin en kisa zamanda sizin de olsun insallahGözün aydın olsun cnm tebrik ederim..
Hayırlısıyla kucağına al inşallah
Sağ sağlim kucağınada alırsın inşallah ne kadar sevindim ya böyle hamile haberi duyunca banada umut oluyor gerçekten femaraylamı hamile kaldın canım k.bakma ben konuya pek hakim değilim kaçırdığım şeyler galibaMrb arkadaslar hamileyim. E Eren61 bana bunlari yapmami soylemisti Ben de yaptim ve sukurler olsun ki rabbim bebegimi verdi. Sizler de yapin her zaman dua edin inanin Rabbimin karsisinda bizler hiçiz. Her seyi ondan isteyecegiz... Simdi de sukur namazim var. Rabbime sukurler olsun. Tez zamanda sizlerin de karinlari sonra da kucaklari dolsun insallah.(bir hamile duasi:'))
Ben eylulde bir kere femara kullandim konuyu da Ben acmistim hatta o ay 3 yumurtam oldu ama hamile kalamadim ondan sonra da akisina biraktik zaten nasip bu ayaymisSağ sağlim kucağınada alırsın inşallah ne kadar sevindim ya böyle hamile haberi duyunca banada umut oluyor gerçekten femaraylamı hamile kaldın canım k.bakma ben konuya pek hakim değilim kaçırdığım şeyler galiba
Çok sevindim. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahMrb arkadaslar hamileyim. E Eren61 bana bunlari yapmami soylemisti Ben de yaptim ve sukurler olsun ki rabbim bebegimi verdi. Sizler de yapin her zaman dua edin inanin Rabbimin karsisinda bizler hiçiz. Her seyi ondan isteyecegiz... Simdi de sukur namazim var. Rabbime sukurler olsun. Tez zamanda sizlerin de karinlari sonra da kucaklari dolsun insallah.(bir hamile duasi:'))