Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Kızlar size bir şey sormam lazım. Sabah doktora gittim bu ay klomen+letu kullanmıştım ama yumurta büyümemiş yine iğne de veremem hepsi büyür hastanelik olursun en iyisi tüp bebek üzerine uzman bir doktora git dedi. Sabahtan beri ağlıyorum çok moralim bozuldu. Acaba çatlamış olabilir mi 1-2 gün önce. Ovulasyon testi de aldım onda birkaç gün önce koyu çizgi gördüm ama emin olamadım. Önümüzdeki hafta eşim askere gidecek 3 hafta yok. Hastalandıktan sonra tekrar letu kullansam mı? Çok moralim bozuldu gerçekten

Koyu iki çizgi ilişkiye girilmesi gerektiğini gösteriyordu yanlış bilmiyorsam. Kullanma talimatında yazmıyor muydu? Doktor kontrolünde kullanın, yumurta ebatına bakarak yeterli ebata ulaştığında gerekli işlemleri anlatıyorlar. Birkaç ayda sonuç alınıyor, Allahın izniyle.

Koyu iki çizgi ilişkiye girilmesi gerektiğini gösteriyordu yanlış bilmiyorsam. Kullanma talimatında yazmıyor muydu? Doktor kontrolünde kullanın, yumurta ebatına bakarak yeterli ebata ulaştığında gerekli işlemleri anlatıyorlar. Birkaç ayda sonuç alınıyor, Allahın izniyle.

Doktora gitmeden önceki gün sabah yaptığım testte iki koyu çizgi vardı akşama silikleşti ama o akşamı değerlendirdik. Benim yumurtalarım klomene tepki vermemişti o yüzden letu ya da başladık. Ama ilk kez letu kullandım ilk Aydan olmuyor diyip başka doktora göndermesi saçma geldi. Okuduğum yorumlarda genelde ikinci ayda hamile kalınmış çünkü bu ilaçla. Bilmiyorum kafam çok karışık. Belki bir gün önce yumurta çatladı ve doktor göremedi ama kendimi heveslendirmek de istemiyorum.

Mrb arkadaslar hamileyim. @Eren61 bana bunlari yapmami soylemisti Ben de yaptim ve sukurler olsun ki rabbim bebegimi verdi. Sizler de yapin her zaman dua edin inanin Rabbimin karsisinda bizler hiçiz. Her seyi ondan isteyecegiz... Simdi de sukur namazim var. Rabbime sukurler olsun. Tez zamanda sizlerin de karinlari sonra da kucaklari dolsun insallah.(bir hamile duasi:'))
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim :)

Bende adet oldum ne yazıkki çok umutlanmıştım adetim gecikince doktorum çatlatma iğnesi önermiyo sadece femara ne kadar etkili olabilirki yarın tekrar başlicam femaraya rabbim yardımcımız olsun hepimizin daha fazla aratmasın
Famerayi SGK karşılıyor mu merak ediyorum

Bende bu ay tekrar femara kullanıyorum günde 2 kez sabah akşam..Salı günü kontrolüm var..bu ayda olmazsa rahim filmi cekilicek..yine hiç umudum yok :KK43:

Kızlar idrar testi yaptim. Pozitif çıktı. Henüz doktora gitmedim. Çok sıkıntım vardı. İstmosel, polikistik over (diaforminden sonra kayboldu),çikolata kisti de vardı. Umarım dış gebelik vs. yoktur. Korkuyorum, o yüzden tam sevinemedim. 5 gün gecikti adetim. Bu akşam yaptım. Yarın da kan testi vereceğim.Hamilelik takvimini meraktan koydum. Hafta hafta ne olduğunu göstermesi hoşuma gitmişti. Sonuç ve bebeğin sağlıklı olduğu netleşince benim gibi sıkıntı yaşayanlara da özel dua edeceğim. Şu an da aklımdan geçiriyorum. İnşallah kalırlar diye ama o zaman özel olarak dua edicem.

Kızlar idrar testi yaptim. Pozitif çıktı. Henüz doktora gitmedim. Çok sıkıntım vardı. İstmosel, polikistik over (diaforminden sonra kayboldu),çikolata kisti de vardı. Umarım dış gebelik vs. yoktur. Korkuyorum, o yüzden tam sevinemedim. 5 gün gecikti adetim. Bu akşam yaptım. Yarın da kan testi vereceğim.Hamilelik takvimini meraktan koydum. Hafta hafta ne olduğunu göstermesi hoşuma gitmişti. Sonuç ve bebeğin sağlıklı olduğu netleşince benim gibi sıkıntı yaşayanlara da özel dua edeceğim. Şu an da aklımdan geçiriyorum. İnşallah kalırlar diye ama o zaman özel olarak dua edicem.
Çok güzel haber bu endişelenme lütfen canım sadece mutlu ol bizede bol bol dua et benim daha 16gün var reglime inşallah bende burdan hamile olduğumu duyurrum

Selam kızlar, 2,5 aydır biosteron ve vitaminler kullanıyorum, geçen hafta doktorum femara verdi ve 5 gün boyunca sabah akşam kullan dedi, yarın kontrolüm var femaea yeterli gelmezse iğnelere başlarız dedi, ultrasonda 4 yumurtan görünüyor demişti, femara ya adetimin 3. Günü başladım. Bügun 8 gün yani bu ay yumurtalarım istediği gibi gelişirse toplayacakmış ve yumurta havuzu oluşturacağını söyledi birkaç ay,bugün 8 günüm olduğuna göre sizce yumurtalarım ne zaman toplanır ve femaranın faydasını gören oldumu? Yaşım 38 4 yumurta olması beni endişelendiriyor

Mrb arkadaşlar bende bu ay femara kullandim her ay 27 de adet goruyorm 1 gün gecti test yapmalmiyim yada yaparsam sonucu simdide alabilirmiyim 30 u beklemem gerekiyomu ?

Mrb kızlar cvp bekliyorum sizden aranizda tecrübeli olan arkadaşlar yazabilirmi lütfen çok merak ediyorum

X