Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Femara adet gecikmesi yapabilirmi kızlar yardımcı olun lütfen adetlerim genelde düzenlidir bir gün erken yada geç gelebilir oda ara sıra bide adet günü 4 gün geçtikten sonra yapılan idrar testi kesin sonuç verirmi adet belirtim olmadığından hala bi umudum var ama belirsizlik çok kötü adet olsam sevinicem yani o derece kırmızılar gelemedikçe insan umutlanıyo ve sonra çok kötü oluyorum

Mrb cnm femaranin gecikme yaptigini soyleyen olmadi hic Ben de kullandim bir defa o zaman da tam zamaninda geldi adetim emin olmak icin kanda gebelik testi yaptir o kesin sonuc verir idrar testleri yanlis cikabiliyor

Canım ben geçen ay femara kullandım normalde 14.gün yumurtlama olması gerekirken ben 23-24.gün yumurtladım yani yumurtlama zamanı önemli. Geç tumurtladığım için bunu ovulasyon testi ile anladım .yumurtlamadan sonra 14 gün sonra adet oldum. ( normalde öyle olur ) geç yumurtladım yani haliyle hamilelik olmadı. Yani senin yumurtlama zamanın önemli olan .

Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için yarın ilk idrarla test yapcam yine negatif çıkarsa kan vercem artık yarın. hala adet belirtim yok ilk defa böyle bişey yaşadm açıkcası o yüzden umutlandım bakalım hayırlısı ilk ayımdı bu 2ay daha kullancam doktorum çok güven verdi yüzde yüz gebelik elde edicez dedi ama bilmiyorum

Evet cnm arada gir yaz bende de ayni bir degisiklik yok henuz bu ay da hamilelik olmazsa esim test yaptirck normal cikarsa ben hsg cekilcem ama insallah bu ay hamileyimdir. Sen hangi sehirdeydin tup bebek icin nereye gideceksiniz
Ayy hayırlısı ile sonuçlanir tahliller cnm insalah..istanbul anadolu yakasında tuzladayım..pendik emsey hastanesi nesrin baştuğ bana çok yakın diye bi düşündum v3 gorusmek istiyorum..bakalım nolucak

Eğer yumurtan geç çatladıysa adetin gecikir..yumurtan catladiktan 14 15 gun sonra adet beklenir..

Ayy hayırlısı ile sonuçlanir tahliller cnm insalah..istanbul anadolu yakasında tuzladayım..pendik emsey hastanesi nesrin baştuğ bana çok yakın diye bi düşündum v3 gorusmek istiyorum..bakalım nolucak
Emsey baya pahali ama guzel hastane Ben de oralardaydim 8 sene yasadim Istanbul'da bu yaz tasindik hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel olur her sey

Emsey baya pahali ama guzel hastane Ben de oralardaydim 8 sene yasadim Istanbul'da bu yaz tasindik hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel olur her sey
Evet fiyat olarak fazla ama napalim bişey olmak zorundayiz 7 seneye girdik artık taşın altına elimizi sokmanin zamanı geldi..hakkımızda hepimiz için hayırlısı olsun cnm..

Merhaba kızlar Ben de pazartesi femara kullanmaya başladım 5 gün kullanıp adetin 10. günü kontrole gideceğim Öncesinde 1 kez tüp bebek yaptırdım Negatif oldu Bakalım şimdi neler olacak
Hakkinda hayirlisi olsun insallah bu kez olur bir sebep var mi yoksa sebepsiz mi olmuyo.

Bende adet oldum ne yazıkki çok umutlanmıştım adetim gecikince doktorum çatlatma iğnesi önermiyo sadece femara ne kadar etkili olabilirki yarın tekrar başlicam femaraya rabbim yardımcımız olsun hepimizin daha fazla aratmasın

İyi geceler canlarım. Kaç gündür sürekli femara ile ilgili araştıra yaptığım için yazdığınız herşeyi okudum. İnanın hamile kalmak isteyen herkese dua ettim, biri hamilelik müjdesi verdiğinde gözlerim doldu. Hepinizi tanıyor gibiyim
Ben de Kasım 2017 de evlendim. Bir düzensizlik sorunum zaten olduğu için yasmin kullanmaya başlamıştım bir süre de çocuk istemiyordum hiç. Sonra 2018 Mayıs ta ilacı bırakmaya karar verdim. O zamandan bu yana uğraşıyorum. 3 ay klomen kullandım ama bana mısın demedi. Bu ah doktorum klomen+femara dedi. Ancak ben 10 tane eczane dolaşıp femarayı bulamadım. En son gittiğim yerdeki eczacı o ilaç yok ama birebir muadili letu diye bir ilaç var isterseniz onu vereyim dedi. Velhasıl ona başladım. Bugün 3. günüm. Ay ne uzun yazmışım dualarınıza beni de ekleyin nolur bi de eğer hamile kalırsam ilacı ücretsiz ihtiyacı olan birine göndermek istiyorum. Pahalı ilaçlar çünkü birine birazcık olsun katkım olursa çok mutlu olurum

Hakkinda hayirlisi olsun insallah bu ay olur.Klomenle yumurta olmadi mi ikisi birden cok agir gelmesin insallah her sey istedigin gibi olsun.

Hakkinda hayirlisi olsun insallah bu ay olur.Klomenle yumurta olmadi mi ikisi birden cok agir gelmesin insallah her sey istedigin gibi olsun.
Malesef klomenle hiç yumurta büyümedi. Evet biraz ağır geliyor bu havada gece sürekli yorganı üstümden atıyorum sıcak basıyor sürekli. Mide bulantısı da çok yaptı. Ama doktoruma çok güveniyorum tereddüt etmedim o yüzden hiç. Aylardır hep çok güzel konuştu benimle hamile kalmadığımı öğrenince benden çok üzüldü. Hayırlısı bakalım 21inde kontrole gidicem inşallah işe yarıyordur

İlacınızı gunde kaç kere içiyordunuz acaba yumurtalıklarınız buyumedi acaba hakkınızda hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin insallah bizleredee

Evet klomen pkolu olanlarda fazla ise yaramıyo..ama femara tarzı olan ilaçlar pkolular için çok iyi bi ilaç yumurta üretmeye yardımcı..yumurtlama oluncada adette düzene giriyo haliyle..hakkınızda hayırlısı olsun

İlacınızı gunde kaç kere içiyordunuz acaba yumurtalıklarınız buyumedi acaba hakkınızda hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin insallah bizleredee

Ben klomeni 3 ay sabah akşam günde iki kere kullandım ama bende hiç yumurta geliştirmedi. Şimdi klomen ve letu yu yine sabah akşam birer tane içiyorum. Bir de ben çok öncesinden vitamin tahlillerimi yaptırmıştım folik asit ve d vitamini kullanıyorum. Hatta doktor kapalı olduğum için hamile kalman önemli değil d vitaminine başla doğum yapana kadar kullan demişti. Allah hepimize en hayırlı zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah Ben tedaviye ilk başladığım zamanlar klomen işe yaramayınca çok üzülmüştüm. Hastalanınca oturup saatlerce ağlıyordum. Sonra 1 ay ara vermeye karar verdim psikolojim bozulunca bu ay yeni başladım işte. İyi olur inşallah.

Bir de glikophage diye bir ilaç kullanıyorum. Eczacı önerdi onu da yumurtalıklar üzerindeki baskıyı azaltıyormuş. Pko lularda çok faydalı oluyor dedi. Sonra doktora danıştım kullanabilirsin bir sakıncası yok diyince başladım. Ama işte bu kadar çok ilaç ağır geliyor insana. İştahım tamamen kapandı mide bulantısından. Rabbim hayırlısıyla bir an önce nasip etsin de şu ilaçlardan kurtulalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…