Hayır hiç bir sorun bulamıyorlar Adetin 10. Günü 1 tane yumurta oluşmuş ama 13 mm 18 mm olunca çatlatma iğnesi vurulacakHakkinda hayirlisi olsun insallah bu kez olur bir sebep var mi yoksa sebepsiz mi olmuyo.
Evet var tatlım hamdolsun ona kardeş istiyoruz 4 yıldır olmadı henüzMrb cnm senin var heralde bir cocugun
Adetinin ilk gununden 10- 12 gun sonra falanKızlar iyi akşamlar bir şey sorucam. Bu ilaçlar bittikten kaç gün sonra kontrole gitmek gerekiyor. Benim ilacım yarın sabah bitiyor ama doktor bana 21 inde gel dedi. 4 gün geç değil mi
Teşekkür ederim canım. Geç değilmiş zamanında çağırmış öyleyseAdetinin ilk gununden 10- 12 gun sonra falan
Ben bir kere femara kullandim 3 yumurtam olmustu o gun catlatma ignesi yapildi ama olmadi gebelik adetim de 2 gun erken geldi o ay agri Gaz falan olmamistiMerhaba kızlar benim 7 yaşında oğlum var ama çikolata kistim var 2 taraflı, 5ve 4 santim. Antioksidan kullandım biri gitti polikistik sonra basit kiste çevirdi. Basit kist yırtıldı. Diğeri de 3 santim küsür çikolata olarak devam ediyor. Doktor antioksidanları bıraktırdı. Onlar engelliyor olabilir. Çikolata engel değil dedi. Her ay adet oluyorum. Önceden 28' ken şu an 30 günde bir. Doktor o zaman yumurtluyorsun sorun yok dedi. 8cm kistle hamile kalanlar, hamileyken kisti farkedenler var dedi. Testler iyi fsh 5,70 felan. Ca_125 150 civarı ama. Endometriosiz kesin dedi. İlk ay klomen verdi. 1 yumurta oluştu 20,50 mm. Çatlama iğnesini vuruldum ertesi gün, fos çıktı. Adet oldum. Beklediğimden 2 gün önce. 2. Ay femara verdi. Bu sefer 3 yumurta. 2 si 20mm, biri 18mm aynı gün çatlatma iğnesi. En fazla 3 gün içinde adet olmayı bekliyorum. Ama yaklaşık bir haftadır kasık ağrılarım ve karnımdaki gaz beni mahvetti. Femaradan sonra progestan+ folidoce verdi. Bu şekilde rahatsızlık yaşayan var mı?
belirtiler vardı sanki ama hepsi psikolojikti. O yüzden gebeliğe yormayıp başka neden aramayı tercih ediyorum.Ben bir kere femara kullandim 3 yumurtam olmustu o gun catlatma ignesi yapildi ama olmadi gebelik adetim de 2 gun erken geldi o ay agri Gaz falan olmamisti
burdayimmm:))
ben ilac kullanmadigim icin hic oyuzden takip etmiyorum
Bazı sebeplerden ötürü (kist, stres, hava değişikliği vs. ) bazen yumurta geç olgunlaşıp geç çatlayabiliyor. Bu da süreci uzatıyor.Kızlar benim aklıma bişey takıldı sizler yumurtlamadan kaç gün sonra adet oluyorsunuz 14 gun sonra kesin olmak zorundamı bu sure uzuyabiliyormu doktorumun yumurtlama olmus dedigi gunden 20nci gunde adet oldum aklıma cok takıldı bilginiz varmı