Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Bir de size tavsiyem idrarda gebelik testlerinde ikinci çizgiyi net görmeden umutlanmayın. Ben iki ay silik çizgi gördüm heveslendim kuzenlerime haber verdim. Sonra bi gidip kan tahlili yaptırayım dedim. Sonuç hüsran. Doktor yüzüme yüzüme hayır hamile değilsin diyince daha çok yıkıldım.

İnsallah rabbim nasip eder aratmadan cok hepimize bende femarayı gunde 3 kere kullanıyorum gecen sene 6 ay Bi kullandım sonra ara verdim 4 ay daha kullandım busene tekrar basladım ınsallah olur bu ay yumurta takibi yaptı doktorum yumurtalıgım buyudu catladı ama olmadı daha adet olmadım bugun yarın olurum gibi dayanamayıp kan testi yaptırdım ama sonuc negatif

Kızlar iyi akşamlar bir şey sorucam. Bu ilaçlar bittikten kaç gün sonra kontrole gitmek gerekiyor. Benim ilacım yarın sabah bitiyor ama doktor bana 21 inde gel dedi. 4 gün geç değil mi

İyi akşamlar benim ilacım pazar bitmişti çarşamba kontrolum vardı ama yumurtalıklarım daha tam buyumemişti 2 gun arayla tekrar gittim

Merhaba kızlar benim 7 yaşında oğlum var ama çikolata kistim var 2 taraflı, 5ve 4 santim. Antioksidan kullandım biri gitti polikistik sonra basit kiste çevirdi. Basit kist yırtıldı. Diğeri de 3 santim küsür çikolata olarak devam ediyor. Doktor antioksidanları bıraktırdı. Onlar engelliyor olabilir. Çikolata engel değil dedi. Her ay adet oluyorum. Önceden 28' ken şu an 30 günde bir. Doktor o zaman yumurtluyorsun sorun yok dedi. 8cm kistle hamile kalanlar, hamileyken kisti farkedenler var dedi. Testler iyi fsh 5,70 felan. Ca_125 150 civarı ama. Endometriosiz kesin dedi. İlk ay klomen verdi. 1 yumurta oluştu 20,50 mm. Çatlama iğnesini vuruldum ertesi gün, fos çıktı. Adet oldum. Beklediğimden 2 gün önce. 2. Ay femara verdi. Bu sefer 3 yumurta. 2 si 20mm, biri 18mm aynı gün çatlatma iğnesi. En fazla 3 gün içinde adet olmayı bekliyorum. Ama yaklaşık bir haftadır kasık ağrılarım ve karnımdaki gaz beni mahvetti. Femaradan sonra progestan+ folidoce verdi. Bu şekilde rahatsızlık yaşayan var mı?

Ben bir kere femara kullandim 3 yumurtam olmustu o gun catlatma ignesi yapildi ama olmadi gebelik adetim de 2 gun erken geldi o ay agri Gaz falan olmamisti

Teşekkürler cevap için. Üşütmekten de olmuş olabilir. Bazen şiddetleniyor, bazen azalıyor. Progestanın yan etkilerinde gastrointestinal bozukluklar dediği için önce o mu yaptı yoksa dedim. Ama klomenden sonra da kullanmıştım. Bu derece bir şey hatırlamıyorum. Hamilelik çok uzak geliyor. Kaç yıldır olmadı. Her ay hamile miyim dedim, gecikme, mide bulantısı, göğüslerde dolgunluk, yorgunluk tüm
Ben bir kere femara kullandim 3 yumurtam olmustu o gun catlatma ignesi yapildi ama olmadi gebelik adetim de 2 gun erken geldi o ay agri Gaz falan olmamisti
belirtiler vardı sanki ama hepsi psikolojikti. O yüzden gebeliğe yormayıp başka neden aramayı tercih ediyorum.

Kızlar benim aklıma bişey takıldı sizler yumurtlamadan kaç gün sonra adet oluyorsunuz 14 gun sonra kesin olmak zorundamı bu sure uzuyabiliyormu doktorumun yumurtlama olmus dedigi gunden 20nci gunde adet oldum aklıma cok takıldı bilginiz varmı

Bazı sebeplerden ötürü (kist, stres, hava değişikliği vs. ) bazen yumurta geç olgunlaşıp geç çatlayabiliyor. Bu da süreci uzatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…