Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Herkese mrb öncelikle femarayı içtim bu ay ve pazar gunu bitti bugun yumurtalıklar buyumusmu die kontrolum vardı yeterince buyumemiş normalde coktan buyumesi lazımdı cuma tekrar gitcem benimki gibi olan varmi hiç kızlar

Femara kullandım bende genelde ilaçla tedavilerde yumurtlama 20-24 gün arasında oluyor. Kendimde öyle tecrübe ettim.

Bu ay da doktor kontrolü ile sonuç alamazsam ovulasyon testi deneyeceğim her gün doktora gidemeyeceğimize göre bir de öyle deneyelim şansımızı. 24 saat süren yumurtlama dönemini bulmak gerçekten çok zor ben anlamıyorum evlenip de hemen ilk hafta hamile kalanları

Bu ay da doktor kontrolü ile sonuç alamazsam ovulasyon testi deneyeceğim her gün doktora gidemeyeceğimize göre bir de öyle deneyelim şansımızı. 24 saat süren yumurtlama dönemini bulmak gerçekten çok zor ben anlamıyorum evlenip de hemen ilk hafta hamile kalanları
Her insanın farklı işte ...ben sadece adetine bir gün kala korunmayıp hamile kalan arkadaşımı biliyorum . Benimde 35-40 gün oluyor adet düzenim doktor normal dedi her bayanın farklıdır dedi bu ay ovulasyon testi ile femara kullandım 23. Gün yumurtlamayı gördüm femara ve inofolic combi kullanmasam herhalde yumurtlamayacaktım:KK43:

Kızlar nasılsınız? Ben çok kötüyüm bebeğimi kaybettim:KK43:

Kızlar nasılsınız? Ben çok kötüyüm bebeğimi kaybettim:KK43:
Çok üzüldüm. Acını anlıyorum. Sana ağlama canını sıkma diyemem. Ben de oğullarımı toprağa gömeli 19 ay oldu. 24. Haftalıktılar. Çok zor. Allah sabır versin. Sana ve eşine Allah sabır versin. En kısa zamanda kardeşleri gelsin yavrunun. Başka tesellin olmayacak.

Çok üzüldüm. Acını anlıyorum. Sana ağlama canını sıkma diyemem. Ben de oğullarımı toprağa gömeli 19 ay oldu. 24. Haftalıktılar. Çok zor. Allah sabır versin. Sana ve eşine Allah sabır versin. En kısa zamanda kardeşleri gelsin yavrunun. Başka tesellin olmayacak.
Allah razı olsun sizinde başınız sağolsun. Çok zor elden gelen bir şeyde yok. :KK43:

21.haftadaydık :KK43: bir anda suyum boşaldı

Başınız sağolsun allah sabır versin ama kendinizi teselli edin; allah her şeyi bir hayır için verir insana. Doğmamış bebeğiniz de size şefahatçi olacak diğer tarafta, bu yönde düşünüp hayırlısıyla dua ederek atlatmaya çalışın çok zor allah inşallah en kısa zamanda yeniden güzel haberler verir sağlıkla

Başınız sağolsun allah sabır versin ama kendinizi teselli edin; allah her şeyi bir hayır için verir insana. Doğmamış bebeğiniz de size şefahatçi olacak diğer tarafta, bu yönde düşünüp hayırlısıyla dua ederek atlatmaya çalışın çok zor allah inşallah en kısa zamanda yeniden güzel haberler verir sağlıkla
Allah razı olsun inşaallah Allah görmeyi nasip eder. Çok zor Rabbim düşmanımın bile başına evlat acısı vermesin

X