- 23 Temmuz 2018
- 434
- 313
- 33
Yok canım iğne vermedi daha. Geçen ay kendi kendine çatladı.çatlama iğnesimi verecek acaba dr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım iğne vermedi daha. Geçen ay kendi kendine çatladı.çatlama iğnesimi verecek acaba dr
hayırlısı olsun inş. bizede iğne vermedi dr kendi kendine çatlayacaktı ne oldu bilmem yarın belli olacakYok canım iğne vermedi daha. Geçen ay kendi kendine çatladı.
Senin kaç tane olmuştu yumurtan? Bir de kasik ağrın oldu mu ilaç kullanırken. Benim sağlı sollu bu ay kramp giriyohayırlısı olsun inş. bizede iğne vermedi dr kendi kendine çatlayacaktı ne oldu bilmem yarın belli olacak
yumurta takibi yapılmadı canım. şehir dışında dr um. 3 ay sonra bir gelişme olmazsa tekrar gideceğiz .inaılmaz ağrım oldu batmalarım bir ara çoktu ama şuan kesildi iki gündü bulantım var ama ihitmal vermiyorum bedenim kandırıyor beni sanki bilmiyormSenin kaç tane olmuştu yumurtan? Bir de kasik ağrın oldu mu ilaç kullanırken. Benim sağlı sollu bu ay kramp giriyo
çok teşekkür ederim. tüm olmayanlara nasip olsun inşallah. kasımın 28 başladım yani reglin 3cu günü, 8ci günüyse menegon iğnesi yapdım. yumurtalarım gelişince de 14cu günü çatlama iğnesi vuruldu 3gün sonra gittiğimde çatlamamışdı tekrar 3gün sora gittiğimde artık çatlamışdıay ne güzel maşallahh Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ayın kaçında başlamıştınız
maşallahhh bir defa aşılama yapılmıştı bana ozaman yaşamıştım bu süreci ama psikolojim bozuldu sürecin başından sonuna kadar içinde olunca çok anlam yüklüyor insan umutlanıyor 2çok teşekkür ederim. tüm olmayanlara nasip olsun inşallah. kasımın 28 başladım yani reglin 3cu günü, 8ci günüyse menegon iğnesi yapdım. yumurtalarım gelişince de 14cu günü çatlama iğnesi vuruldu 3gün sonra gittiğimde çatlamamışdı tekrar 3gün sora gittiğimde artık çatlamışdı
Insallah en güzel zamanda alırsın mutlu haberiyumurta takibi yapılmadı canım. şehir dışında dr um. 3 ay sonra bir gelişme olmazsa tekrar gideceğiz .inaılmaz ağrım oldu batmalarım bir ara çoktu ama şuan kesildi iki gündü bulantım var ama ihitmal vermiyorum bedenim kandırıyor beni sanki bilmiyorm
inşallah sana da nasip olur. Allah yardımcın olsun. kısa zamanda iyi haberler alırsın inşallah. sabr et ve çok dua et inşallah kabul olurmaşallahhh bir defa aşılama yapılmıştı bana ozaman yaşamıştım bu süreci ama psikolojim bozuldu sürecin başından sonuna kadar içinde olunca çok anlam yüklüyor insan umutlanıyor 2
Bende Çarşamba gideceğim kontrole yumurta takibi için canım . Ben geçen ay femara kullanmıştım bu ay doktorum klomen in uygun olacağını söyledi bakalım inşallah hepimizde işe yarar dua edelimBenimde femarada 2. Ayım. Ilk Ay bir yumurtam olmuştu. 10. Günde gitmiştim 11,5 mm di. Çok fazla etki etmedi sanırım bende. Bu ay da kullanıyorum bakalım çarşamba günü görücez kaç tane olmuş?
Insallah. Ben aynı ilaçla devam edicem sanırım Insallah bu ay cogalmistir yumurtalarımBende Çarşamba gideceğim kontrole yumurta takibi için canım . Ben geçen ay femara kullanmıştım bu ay doktorum klomen in uygun olacağını söyledi bakalım inşallah hepimizde işe yarar dua edelim
Sabır cnm vakti zamanı var RABBİM tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin İnşaALLAHSELAM Regl oldum hayattan sogudum
BendeSELAM Regl oldum hayattan sogudum
Sende ne var ne yok SeevKaadHakkinizda hayırlısı olsun kızlar..uzulmeyin bi dahaki ay inşallah olur..
Seni görmek ne guzel cnm özlemişim valla buraya yazmayı :))Sende ne var ne yok SeevKaad
Evet cnm arada gir yaz bende de ayni bir degisiklik yok henuz bu ay da hamilelik olmazsa esim test yaptirck normal cikarsa ben hsg cekilcem ama insallah bu ay hamileyimdir. Sen hangi sehirdeydin tup bebek icin nereye gideceksinizSeni görmek ne guzel cnm özlemişim valla buraya yazmayı :))
Bende durumlar aynı tedaviye ara varmıştım hatirliyosundur..bu ay sonu tüp bebek için görüşmeye başka bi dra gitmeye karar verdik esimle..bakalım nolur hakkımızda hayırlısı..
Sen napiyosun cnm nasil herşey yolunda mı.
Femara ne demek bende hamile kalmak isyiyorumBen suan kullaniyorum ve beklemedeyim hadi bakalim
Femara yumurtlamaya yardimci bir ilacFemara ne demek bende hamile kalmak isyiyorum