Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Çok üzüldüm. Acını anlıyorum. Sana ağlama canını sıkma diyemem. Ben de oğullarımı toprağa gömeli 19 ay oldu. 24. Haftalıktılar. Çok zor. Allah sabır versin. Sana ve eşine Allah sabır versin. En kısa zamanda kardeşleri gelsin yavrunun. Başka tesellin olmayacak.
:KK43: oy oyy :KK43:(tüylerim ürperdi

kelimelerin anlamını yitirdigi nokta bende7 haftalıkken kaybetmiştim dünyam başıma yıkılmıştı RABBİM sabrını arttırsın çokk zor çok üzüldüm
21.haftanın içindeydik biz. Normal doğum yaptım ve kaybettik. Yüzünü gördüm :KK43:

kelimelerin anlamını yitirdigi nokta bende7 haftalıkken kaybetmiştim dünyam başıma yıkılmıştı RABBİM sabrını arttırsın çokk zor çok üzüldüm
Amin Allah razı olsun. Kendinize dikkat edin. Sık sık idrar tahlili yaptırın

Merhaba Kızlar,
Femara ile 2. ayımdı . Bugün iğneden sonraki 16. günüm. Reglim başladı. Test yapmamıştım zaten. Umutsuzdum . Tahmin ettiğim gibi oldu. :KK61::KK61:

Merhaba Kızlar,
Femara ile 2. ayımdı . Bugün iğneden sonraki 16. günüm. Reglim başladı. Test yapmamıştım zaten. Umutsuzdum . Tahmin ettiğim gibi oldu. :KK61::KK61:
Üzülme bende ilk kullandm oldu kalp atisi olmadi sonra 3defa daha kullandm olmadi bu 5.denememizdi femara verdi bu sefer bunda tuttu ve kalp atisi da var cok şükür yani pes etme ümidini kaybetme ohoo ben kac defa idrarda gebelik testi yapip yapip olumsuz sonuc almıştım uzulursun tabi üzülme diyemem elinde olmaz ama ümidini kaybetme arkadaşım pes etme İnşaALLAH olur belkide vakti zamanı var

Benim doktorum bu ay femara değilde klomen kullanmamın uygun olacağını söyledi bakalım kullanıyorum ilacı 3. Günüm . İnşallah hepimiz hamile kalırız :dua:
inşallah arkadaşım.Allah hayırlısıyla hepimizi güldürsün. Ben femara kullandım bu ay ama yanlış kullanmışım. yarın regl günüm. 3 gün önce test yaptım çıkmadı birşey. yarın gelmezse birdaha yapacağım. ama umutlu değilim çok fazla dediğim gibi ilacı yanlış kullanmışım:KK43:

inşallah arkadaşım.Allah hayırlısıyla hepimizi güldürsün. Ben femara kullandım bu ay ama yanlış kullanmışım. yarın regl günüm. 3 gün önce test yaptım çıkmadı birşey. yarın gelmezse birdaha yapacağım. ama umutlu değilim çok fazla dediğim gibi ilacı yanlış kullanmışım:KK43:
Nasıl kullandın ki canım ?

Nasıl kullandın ki canım ?
ayın 5 reglimin ilk günüydü o gün dr daydım 5. 6.7.8.9.10. gün kullanılacak diye not yazıp vermişti. Ben adetin 5. günü başlamam gerekirken ayın 5 i olarak yani adetin ilk gününü algılamışım. ilk günden başladım kullanmaya:KK70:

merhaba bende ilk aralık ayında femara kullandım menogon iğnesiyle birlikde ve şimdi şükürler olsun hamileyim. darısı tem olmayanlara inşallah
ay ne güzel maşallahh Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ayın kaçında başlamıştınız

Benimde femarada 2. Ayım. Ilk Ay bir yumurtam olmuştu. 10. Günde gitmiştim 11,5 mm di. Çok fazla etki etmedi sanırım bende. Bu ay da kullanıyorum bakalım çarşamba günü görücez kaç tane olmuş?

X