- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
Amin canım senınde hayırlı olsunAyy çok sevindim bende çif çizgi grdm Rabbim sagasaglim kucagìmiza almayì nasip etsin İnşaALLAH isteyen tüm kullarına bu sevinci tattırsın cnm
Hadi sanada banada hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım senınde hayırlı olsunAyy çok sevindim bende çif çizgi grdm Rabbim sagasaglim kucagìmiza almayì nasip etsin İnşaALLAH isteyen tüm kullarına bu sevinci tattırsın cnm
Hadi sanada banada hayırlı olsun
Canm pes etme ama doktor kontrolü altında ol ama doktorunun iyi olmasi sart ben bazi doktorlara gittim basindan savar gibi tedavi ediyolar tamamen ilgilenen bi doktor şart inşaALLAH emeklerinin karşılığını bir an önce RABBİM nasip ederMerhabalar kizlar 2 aydir femara kullaniyorum bu ayda hic birsey olmadi 3 gune adet olcam sivilcelerm cikti gogsumde hassasiyet yok hersey ortada yine adet oluyorm. Sizce iteki ayda femara kullaniyim mi yoksa koymu veriyim. Galiba agir bir depresyon altindaym bu aydan o kdr umitliydim ki yaptiklarimi anlatsam sok olursnz. İlk once ay basinda sogan kuru yaptim. İnfolic combi kullandim adetim baslar baslamaz hala kullaniyorum. Femara ztn kullandm. Ovulasyon testi aldm onuda kullanip 3 gun cift cizgi goruo ovulasyonumu takip ettim iliskiye girdik ztn duzenli iki yumurtam olusmustu cunku femaradan sebep iliskiye girmeden once belime yaki yapistirdm butun gece onla yattim kipirdamadan sabah aldm dusumu kendimi sicak tutmaya calistm cok kendimi yormamaya calistim hayta o kdr abarttim ki esimde bir problem olmamasina ragmen belki spermler cok etkili olur diye proxeed icirdm keci boynuzu icirdm emek benden dedim cabaladm. Ama olmuyor olmuyor hic bir sorun bulunamiyor yumurtalarin muhtesem deniliyor esinin spermi cok iyi deniliyor kesinlikle olmuyor ama caresiz kaldm bir umut bekliyorm en sonunda dayanamadm icimi kimseye dokemiyorm sizlere yaziyim dedim uzun oldu kusuruma bakmayin. Oteki ayda femara kullaniyimmi sizce?
Bende bir sey yok bu ay bos gecti k.pederim bir kaza gecirdi esim onun basinda bu ay da umut yok onumuzdeki ay esim test yaptircak bisey cikmazsa son ben rahim filmi cektircem
Ayyy cnmm valla ilaçsız geçiriyorum bu ayları aynı değişen bisey yok anlıcan..sen nasılsın nasıl gidiyo durumlar nasıl
Cok geçmiş olsun cnmBende bir sey yok bu ay bos gecti k.pederim bir kaza gecirdi esim onun basinda bu ay da umut yok onumuzdeki ay esim test yaptircak bisey cikmazsa son ben rahim filmi cektircem
Hayırlı olsun tebrik ederjm ssurecinizi bizimle paylasirmisiniz rica etsemKızlar çok şükür çift çizgiyi görebildim bugün çok mutluyum inş sağ Salim kucağıma da alabilirim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
valla bende aslan pençesi içiyorum bugün 17. gunum bakalım ne olcak lh yuksek inşalalh düşerse hamile kalirmAyyy cnmm valla ilaçsız geçiriyorum bu ayları aynı değişen bisey yok anlıcan..sen nasılsın nasıl gidiyo durumlar nasıl
Lh kac cnmvalla bende aslan pençesi içiyorum bugün 17. gunum bakalım ne olcak lh yuksek inşalalh düşerse hamile kalirm
lh 19 canmLh kac cnm
Kaca dusmesi gerekiyo peki yuksek mi dedi doktor fsh in kaclh 19 canm
Hiç korkma kendini de yorma benim de karin ağrılarım var rahatsız ediyor çok ve dün de bugün de lekelemem oldu yarın tekrar kan tahlili vericem artış normal mi diye bakılacak
canm en sınır 12 olmsi gerek fsh 7.30Kaca dusmesi gerekiyo peki yuksek mi dedi doktor fsh in kac
Cnm benim yumurtam kendilignden catladigi icin gerek duyulmadi iki aydr catlatma ignesi olmuyorm aminn Allah razi olsunCanım umudunu kaybetme bence doktorun ne diyorsa onu yap inş Rabbim duyar sesini femaradan sonra çatlatma iğnesi oldun mu
Amin cnm Allah razi olsn Rabbim ol diyecek olucak insaallah dualarm o yonde ve butun evlat hasretiyle yanip tutusanlara hep dua ediyorm..Canm pes etme ama doktor kontrolü altında ol ama doktorunun iyi olmasi sart ben bazi doktorlara gittim basindan savar gibi tedavi ediyolar tamamen ilgilenen bi doktor şart inşaALLAH emeklerinin karşılığını bir an önce RABBİM nasip eder