Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Merhabalar kizlar 2 aydir femara kullaniyorum bu ayda hic birsey olmadi 3 gune adet olcam sivilcelerm cikti gogsumde hassasiyet yok hersey ortada yine adet oluyorm. Sizce iteki ayda femara kullaniyim mi yoksa koymu veriyim. Galiba agir bir depresyon altindaym bu aydan o kdr umitliydim ki yaptiklarimi anlatsam sok olursnz. İlk once ay basinda sogan kuru yaptim. İnfolic combi kullandim adetim baslar baslamaz hala kullaniyorum. Femara ztn kullandm. Ovulasyon testi aldm onuda kullanip 3 gun cift cizgi goruo ovulasyonumu takip ettim iliskiye girdik ztn duzenli iki yumurtam olusmustu cunku femaradan sebep iliskiye girmeden once belime yaki yapistirdm butun gece onla yattim kipirdamadan sabah aldm dusumu kendimi sicak tutmaya calistm cok kendimi yormamaya calistim hayta o kdr abarttim ki esimde bir problem olmamasina ragmen belki spermler cok etkili olur diye proxeed icirdm keci boynuzu icirdm emek benden dedim cabaladm. Ama olmuyor olmuyor hic bir sorun bulunamiyor yumurtalarin muhtesem deniliyor esinin spermi cok iyi deniliyor kesinlikle olmuyor ama caresiz kaldm bir umut bekliyorm en sonunda dayanamadm icimi kimseye dokemiyorm sizlere yaziyim dedim uzun oldu kusuruma bakmayin. Oteki ayda femara kullaniyimmi sizce?
Canm pes etme ama doktor kontrolü altında ol ama doktorunun iyi olmasi sart ben bazi doktorlara gittim basindan savar gibi tedavi ediyolar tamamen ilgilenen bi doktor şart inşaALLAH emeklerinin karşılığını bir an önce RABBİM nasip eder

Masallah ne guzel hamiş haberleri aldık ard arda..darısı bize inşallah dua edin kızlar bizede nasip olsun

Ben üçbuçuk yıllık evliyim ilk günden beri bebeğimiz olsun istedik ilk bir yıl beklememiz söylendi bu süreçte iki kımyasal gebelik geçirdim hiçbir sorun bulunamadı hersey yolunda ama olmuyor 3. Kimyasal gebelikten sonra pıhtılaşma teşisİ kondu ecoprın kullandım birkaç ay sonra gebelik oluştu fakat 7. Haftada düşük yaptım sonrasında hsg filmi çekildim 2 ay bekle olur d3ndi sıkıntı yok olmazsa gel dedi doktorum iki ay sonra başka bir doktora gittim bir ay klomen kullandım doktor çok ilgisiz ve bilgisiz geldi bende film çektiren bir doktora gittim tekrar femara başladık adetin 3. Günü başladım günde 2 tane 5 gün küllendim sonra çatlatma İğnesi vuruldum ayın 19 un dünde evde gebelik testi çift çizgi çıkınca bugün hastanenin yolunu tuttum kan sulandırıcı iğne verdi baya uzun anlattım sanırım inş bir problem çıkmaz da bebişimi sağlıkla kucağıma alabilirim şuan karın agrım var inş Birsey olmaz Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ben üçbuçuk yıllık evliyim ilk günden beri bebeğimiz olsun istedik ilk bir yıl beklememiz söylendi bu süreçte iki kımyasal gebelik geçirdim hiçbir sorun bulunamadı hersey yolunda ama olmuyor 3. Kimyasal gebelikten sonra pıhtılaşma teşisİ kondu ecoprın kullandım birkaç ay sonra gebelik oluştu yani geçen yıl bu vakıtler fakat 7. Haftada yani Ocak ayında düşük yaptım sonrasında hsg filmi çekildim 2 ay bekle olur d3ndi sıkıntı yok olmazsa gel dedi doktorum iki ay sonra başka bir doktora gittim bir ay klomen kullandım doktor çok ilgisiz ve bilgisiz geldi bende film çektiren bir doktora gittim tekrar femara başladık adetin 3. Günü başladım günde 2 tane 5 gün küllendim sonra çatlatma İğnesi vuruldum ayın 19 un dünde evde gebelik testi çift çizgi çıkınca bugün hastanenin yolunu tuttum kan sulandırıcı iğne verdi baya uzun anlattım sanırım inş bir problem çıkmaz da bebişimi sağlıkla kucağıma alabilirim şuan karın agrım var inş Birsey olmaz Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Hiç korkma kendini de yorma benim de karin ağrılarım var rahatsız ediyor çok ve dün de bugün de lekelemem oldu yarın tekrar kan tahlili vericem artış normal mi diye bakılacak

Reglin kaçıncı günü öğrendiniz ? Bende femara kullandım ilk defa 5 gün dün bitti. Bugün çok kasık ağrım var :KK43: yumurtalar m büyüyor acaba neden oluyor

Femara kullandım 5 gün dün bitti bugün o kadar çok kasık ağrım oldu ki ağrı kesici aldım. Sanki sağ kasığımı oyuyorlar gibi bi his :KK43: böyle ağrı hisseden var m

Canm pes etme ama doktor kontrolü altında ol ama doktorunun iyi olmasi sart ben bazi doktorlara gittim basindan savar gibi tedavi ediyolar tamamen ilgilenen bi doktor şart inşaALLAH emeklerinin karşılığını bir an önce RABBİM nasip eder
Amin cnm Allah razi olsn Rabbim ol diyecek olucak insaallah dualarm o yonde ve butun evlat hasretiyle yanip tutusanlara hep dua ediyorm..

X